REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Imagini ŞOCANTE în Tomis 3! Violenţe cu un pitbull şi un maidanez - VIDEO!

Imagini ŞOCANTE în Tomis 3! Violenţe cu un pitbull şi un maidanez - VIDEO!

Replica API 4 august 2017 | 15:25 827

Incident incredibil, în seara de 2 august, în plină stradă! Un bărbat care plimba un câine din rasa pitbull, din ce se vede în imagini cu botniţa atârnând, a fost atacat de un maidanez. În disperarea să despartă câinii, bărbatul care ţinea pitbull-ul în lesă a început să dea cu picioarele în maidanez. Lumea aflată pe stradă a început să strige, să încerce să ajute, iar în final un alt bărbat a stropit maidanezul cu apă, reuşind astfel să îl facă să fugă. După incident, stăpânul câinelui de rasă a tras de lesă, târându-şi animalul încă în agonie, pentru a-l convinge să meargă!

Scena s-a petrecut în Tomis 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel cu pitbulul dk a ai coaee vino in 4.5 la birlic sa iti arate jemecherie! gunoiule....
0
0
pitbul de kkt
1
1
Ce vi se pare absurd? Mie mi-au omorat rottweilerul . 2 maidanezi contra unui caine crescut intre copii, neagresiv. Daca era un copil ce se intampla? Pe cine trageai la raspundere? Si din pacate sunt tot mai multi caini comunitari pe strazi.
4
1
Corect se spune caine fara stapan. Maidanezi sunt doar parlamentarii din parlamentul Romaniei.
7
0
Un caine agresiv din rasa maidanez a atacat un pitull.
3
0
vand fripturi de maidanezi,,,,,pitbulu e spurcat.
3
1
spray cu piper si faci dintr-un maidanez infocat o matza blanda
3
2
Un maidanez poate invinge un pitbul deoarece cu asta se ocupa , se bate des cu alti caini ! Daca ar face si pitbulul in fiecare zii asa ceva s-ar schimba datele problemei ! Omul si-a crescut pitbulul nu ca pe un caine agresiv - nu l-a pus sa participe la bataia cu alti caini - se vede clar din filmare !
7
0
faceti reclama la banditii de la green life hingherii mortii. cum sa atace maidanezul un pitbul bateti campii. Invers da! toti astia cu caini de rasa periculoasa trebuie inregsitrati la politie si nu au voie fara botnita si lesa.
10
4
Uita-ti mai bine mai , si apropo filmarea e facuta de mine si a fost postat pe o pagina publica de facebook de acolo au preluat filmare si fac articolul de ziar fara sa intrebe lumea ce s-a intamplat cu adevarat
6
1
Si mai vreti maidanezi? Sa-i mancati copti voi, astia care sunteti "iubitori de animale".
16
5
A fost o lupta intre Iohannis Pitbull si Basescu Maidanezul, de fapt, metamorfozati in caini. Se mai intampla si asa ceva, dar, totul e bine cand se termina cu bine ! Datorita haosului social in care traim, asa vom ajunge cu totii, sa ne luptam intre noi, pana la sange. Nimeni nu castiga, nimeni nu pierde, dar sangele va curge siroaie in tara asta napastuita.
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212