REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Imagini VIDEO GROAZNICE: Două persoane AU MURIT la Constanţa, după ce maşina lor a fost proiectată în zid!

Imagini VIDEO GROAZNICE: Două persoane AU MURIT la Constanţa, după ce maşina lor a fost proiectată în zid!

Replica API 13 noiembrie 2017 | 00:14 920

Accident rutier teribil pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa! Două autovehicule au intrat în coliziune, unul dintre ele ricoşând într-un stâlp, apoi într-o maşină parcată şi ulterior în clădirea ISU Dobrogea. Două persoane au fost grav rănite, fiindu-le aplicate manevre de resuscitare la faţa locului. Din păcate, au decedat.

Seria accidentelor rutiere grave a continuat la Constanţa! După ce, duminică, 12 noiembrie, un teribil eveniment s-a înregistrat pe drumul Ovidiu - Mihail Kogălniceanu, în urma căruia 3 persoane au murit, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie un altul a fost înregistrat, dar în municipiu.

În jurul orei 00.20, două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre ele ricoşând într-un stâlp şi apoi în clădirea ISU Dobrogea. Mai exact, se pare că o persoană a condus un autoturism marca Audi Q5 pe strada Mircea cel Bătrân, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia. Ajungând la intersecţie cu strada Decebal, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, marca Ford, care rula dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu şi care nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire.

În urma impactului, al doilea autoturism (Ford) a intrat într-un stâlp, apoi într-o maşină parcată, oprindu-se, în cele din urmă, în clădirea ISU Dobrogea. Militarii au intervenit cu promptitudine. Şoferul din Audi a fost rănit uşor, pe când două persoane din Ford, un bărbat şi o femeie, au fost grav răniţi, cadrele medicale sosite la faţa locului aplicându-le manevre de resuscitare.

Poliţiştii au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

UPDATE: Cele două persoane din Ford AU DECEDAT!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata lumea se crede politist, investigator, medic sau mai stiu eu ce. Calmati-va. Daca erai in locul lor nu stiati ce sa faceti. Degeaba stau la panda cu radarul daca soferilor nu le pasa. Vina este in totalitate a celui cu fordul. Si nu mai dati vina pe soferite. Am vazut si soferi extraordinar de multi, mult la prosti ca femeile in trafic. Dovada si acest incident,tragic din pacate !
3
2
Dati permise la toti prosti
0
0
Ce face pol circulatie constanteana,in afara organizarii ,,pandelor organizate"?Va raspund tot eu :nimic.In mai putin de o luna:5 morti la Medgidia,2 la Constanta in poarta ISU si doi la Ovidiu.Total 7,dvs ce spuneti tov comandante,cum dracu te-o mai chema?
1
0
Nu uita ca si pe tine te-a nascut o femeie!
0
0
Cred ca daca semaforul din acea zona ar functiona, astfel de accidente poate nu s-ar mai produce. Si noi pietonii avem o pb in a traversa strada, in acea zona. Pt ca, cu greu ni se da prioritate la trecerea de pietoni. Ff multi soferi sunt neatenti in acea zona!! Luati masuri si faceti ceva cu semaforul din zona cu pricina!!
1
3
Dabo e nr 1 in oras la Kebab...bun acolo...haideti sa papam. Pup puta.
2
2
In orasul asta nu se respecta nimic. Vad aici tot felul de parveniti care-si dau cu parerea. Morala? Daca nu respecti legea o mierlesti. Este adevarat ca tragedia se putea evita nu si accidentul. Daca ai prioritate nu gonesti ca nebunul. Cat despre ambulante... ele au fost dotate cu semnale luminoase si acustice tocmai pentru a evita tragediile. Nesimtirea, inconstienta si neatentia au dat mana in noaptea tragediei. Unii au intrat in mormant iar viata soferului de pe bolid s-a schimbat dramatic. Pacat de tineretea lor.
5
2
a ucis, a ucis, a ucis !
11
1
Cand pui "daca" inainte de propozitie creezi o situatie care n-are nici o treaba cu ce s-a intamplat in realitate . N-a fost nici o salvare , n-a fost nimic di nimeni altcineva pe drum . Era un stop ! Atata tot . Salvarea daca venea de pe bulevard mai si intra in fordu ala mai ziceai ca e vina salvarii ? Data viitoare nu opri la stopul de la calea ferata si da vina pe tren . Din punct de vedere legal cel care nu acorda prioritate e vinovat ! Daca vreodata te loveste unu care nu acorda prioritate sa-i strangi mana si sa-ti ceri si scuze.
1
12
Ba prostule, dar de ce sa mergi cu 100 de kmh in oras cand legea spune ca limita e 50.Si daca de pe straduta laterala se deplasa o ambulanta cu un pacient care a suferit sa zicem un infarct, sau altceva ? Esti prost ma, exact ca parvenita care s-a crezut pilot de curse!
21
2
Ptr toti care blamati audiul . In primul rand sunteti niste idioti . Sunteti voi la volanul unei masini si mergeti cu 100 la ora prin oras ca sunteti niste dementi. Un idiot trece pe rosu , sau nu opreste la stop si va loveste sau il loviti . N a patit nimeni nimic . Va dati frumos jos din masina spuneti ca e vina voastra si va cereti scuze ca ati mers prea tare ? Nu poti sa intri glont de pe un drum fara prioritate intr-o intersectie si sa te astepti sa te evite ceilalati .
4
18
Soferi mai obraznici si inconstienti ca-n Constanta nu gasesti.Cati semnalizeaza schimbarea directiei de mers??????Cati reduc viteza cand se apropie de-o intersectie???Din pacate cu cat esti mai cocalar in trafic cu atat te crezi mai smecher!Retineti ca piloti sunt multi,soferi mai putini.
13
6
VA ROG SA FACETI CEVA CU VITEZA ASTA,SE CIRCULA CU VITEZA FOARTE MARE ATAT PE TOMIS CAT SI PE MIRCEA,LUATI MASURI,NU CA PANA ACUM..
8
7
daca nu e masina cu nume pompos BMW haudi sau bercedesa nu e stire in ambele cazuri kogalniceanu mircea nu au fost de vina nici BMW nici hAUDI dar idioti cum sunteti dati vina pe ei la kogalniceanu un bosorog a adormit a intrat pe contrasens a omorat 2 tineri pe mircea alt idiot nu a oprit la stop foarte bine ca ia rupt pe dobitocii aia poate se mediatizeaza si intra frica in ei si poate nu doar ca respecta legislatia rutiera da pote o si INVATA PENTRU PRIMA OARA
5
10
fordurile sunt niste cosciuge pe roti. Nu au deloc ramforsare si se fac tzandari la impact. Dupa cum arata imaginile nici macar nu e vorba de viteza doar masina proasta. Daca aveau ceva mai serios scapau.
6
10
Copii , fiti atenti la volan cand conduceti , masina nu este o joaca , iata ce tragedii poate provoca o clipa de neatentie . Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !
14
6
Atatia prosti in acest trafic incat pe zi ce trece sunt din ce in ce mai uimit...in ultima vreme am vazut soferi,soferite care semnalizeaza stanga si fac dreapta; deci nu glumesc sub nicio forma, imi faceam singur cruce de nebun in masina cand am vazut....e tragic ....carnetul se ia mult prea usor iar in special la femei ar trebui un examen in plus, pt ca stim cu totii cat de soferite sunt in trafic...
11
11
Citesc si ma minunez cum toti dati vina pe cel cu Q5 cand asta cu Ford nu a oprit la STOP ! O avea si el parte din vina ca poate avea viteza dar cand vezi semnul STOP opresti si te asiguri inainte sa treci !
21
10
Au inebunit. Gonesc de nu-i mai satura Dumnezeu. Traficul in Constanta a devenit ucigator. Trebuie luate masuri imediate. Introduceti limitatoare de viteza acolo unde se impune. Civilizatia se face cu biciul si restrictii.
30
10
Ford masina de carton... la cel mai mic impact se face cutie de chibrituri...
11
9
la intersectii si in alte cateva zone, viteza trebuie redusa la 30 km-h in localitati, conform codului rutier. Cati o fac?
15
7
Cand ai haudi q5 ai voie cu ce viteza vrei
20
18
Focus 1 are 4 stele euroncap. La fel si bmwul de la kogalniceanu. Luativa masini mai noi, nu din cauza poluarii ca zice parlament, ci ca sunt mai sigure. Ala cu q5 ul merita aruncat in mare
11
19
la cat mai multe selectii naturale.. ....
15
16
Se vad urmarile ! 5 morti intr-o duminica ! DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA !
9
7
Si de unde stii tu ca nu a oprit la stop?Daca cel cu Fordul a oprit,s-a asigurat de mai multe ori si a vazut ca nu vine nimeni,s-a bagat.Ca vine nebuna cu Q5 cu 150km pe ora in zona in care limita de viteza este de 50km pe ora,asta este partea a doua.Propun schimbarea codului rutier ca in momentul in care produci un accident rutier pe fondul de neacordare de prioritate dar circuli cu o anumita viteza peste limita legala,sa pierzi dreptul la prioritate de trecere.Nu poti circula cu 200 km pe ora si sa ai pretentii la prioritate.
31
9
Nu stiu ce sa zic
14
10
dar ce viteza a avut idiotul cu fordul de nu a oprit la stop? el si inca 50 pe care ii evit zilnic ca uita sa se mai opreasca la cedeaza sau stop. maine puteam sa fiu eu ala care intra in el si nu am Q7 si muream eu, sau poate tu, sau cineva oricum nevinovat
23
9
da ce viteza avea ala cu Audi de a indoit masina asa???
33
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108