REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Imobil cu cinci etaje în centrul Constanței. Investitorul, SURPRIZĂ!

Imobil cu cinci etaje în centrul Constanței. Investitorul, SURPRIZĂ!

Replica API 13 august 2019 | 00:00 783

Răzvan Filipescu

Victor Filipescu, tatăl fostului șef al ANT (Autoritatea Națională pentru Turism), Răzvan Filipescu, investește în imobiliare. De la cultivarea cerealelor, Filipescu s-a reorientat spre piața imobiliară care, în ultimii ani, a mers destul de bine în Constanța. Așa că, tatăl fostului șef al ANT va ridica un complex de locuințe pe strada Dacia, în apropiere de Sala Sporturilor. În acest sens, a fost obținut și certificatul de urbanism de la Primăria Constanța, fiind emis luni,1 2 august.

Certificatul de urbanism pentru construire imobil S+D+P+4-5E apartamente cu parcaje la subsol, demisol și parter a fost solicitat de Filipescu prin S.C. Sagit Life SRL, firmă ce are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase. Mai mult, în anul 2017 a fost realizată și cercetarea arheologică arheologică a terenului pe care se realizează investiţi, terenul aflându-se într-o zonă cunoscută încă de la începutul sec. XX ca fiind ocupată de necropola oraşului antic Tomis. Ulterior, raportul de cercetare arheologică preventivă a fost aprobat.

Răzvan Filipescu a ocupat funcția de conducere a ANT din aprilie 2013 și până în septembrie 2014.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu zice nimeni sa nu fie parcuri. DAR... dragi oameni debusolati... aceste tipuri de investitii se fac de catre administratia locala pe terenuri aflate in proprietatea statului, din bugetul generat tocmai din incasarea taxelor, foarte multe dintre ele tocmai din constructii. Refularea dvs e de inteles, insa va directionati nervii unde nu trebuie, va recomand sa faceti presiuni catre administratie ca macar o parte din banii incasati din taxe sa fie directionati obligatoriu catre spatii verzi, achizitii de terenuri pt aceasta si amenajarea lor.
2
1
Cine vrea beton sa-si cumperen teren pe camp si sa construiasca acolo. Cat despre economia Dobrogei bazata pe betoane, mai bine lipsa.Se poate si mai bine de atat, putem alege oameni mai buni la primarie, noi putem zice NU mai des si mai ales, putem vota sa le inchidem accesul la betoane. Daca vrem parcuri pentru plimbat copii, batrani si animale, scarbele mici si proaste de mai jos sar cu gura ca ei dau de munca, adica la negru si cu evaziune la greu. Un dezgust profund pentru astfel de specimene netede pe emisfere care, cand vorbesc, fac intuneric in jur.
1
0
Bate te pt sanatate nu pt filozofie. De ce nu pleci tu la Gheboaia sau la Socola si ne lasi pe noi sa facem orasul frumos. Vezi ca nu gandesti. Daca tu aveai teren si ai fi vrut sa faci ceva si nu te lasau alti prosti ca tine ce spuneai? Domne ma persecuta e dreptul meu sa fac ce scrie in documentatia de urbanism. Pai nene ia pune te tu invers mai ia si un credit de la banca si vin eu sa te batjocoresc. Repet nu ti place da i cu praf de mers sau cumpara terenurile toate iar atunci fa le parcuri sau spatii de joaca pt copii. Pana at nu mai papa caca
2
2
si el si tacsu, doua scursuri turnatoare.
4
0
Unde mai construiesti .....ati sufocat Constanta de betoane .Duceti-va si investiti la Gheboaia de Sus si faceti-va orasul vostru de genii.
2
2
Daca atacam betonul ne atacam le noi.
1
0
Aveti idee cum va folosesc astia de la USR si Chitac? Daca ia el primaria va ganditi ca toti prosti astia care au facut ceva or sa faca o echipa si o sa i atace toate proiectele si dau scris ca in mandatul lui nu o sa vedem un mp de asfalt sau un parc facut in Constanta... Stiti ca orice vrei sa faci tr sa treci prin SICAP sa urmezi o procedura de achizitii sa dai HCL uri etc. Daca cineva te ataca e simplu STAI si te judeci. Stiti de ce Cazinoul arata asa? Va spun eu prostii satului ca fiecare licitatie a fost contestata si s a anulat.Am pierdut noi constantenii sau nu?
6
1
Ca sa ajungi la concluzia ca tr sa te lupti cu betonul in era in care traim tr sa ai 2 calitati principale sa fii debil sau sa fii retardat. Daca le intrunesti incepi sa te documentezi si dupa ce termini de mancat Kebapul te gandesti ba ce sa fac am venit acasa de la Banca camatara si de la multunationala in general zic ba ce sa fac? Simplu scriu de beton uitand ca am mancat otrava mai devreme caci in capitalismul feroce otrava te ucide lent ca sa poti s o cumperi fix pana iesi la pensie apoi brusc nu mai apuci sa o ridici caci faci cancer si mori. Si tot cu betonul interactionezi la groapa..
8
5
Daca e ordinar sa plateasca si sesizati ANAF ul dar nu va mai luati de aia care muncesc si se chinuie sa faca ceva in tara asta. Ordinarii care mai scriu de beton sa se gandeasca ca doar ce au mancat cancer ei sau copii lor. At sa lupte cu toata forta impotriva eurilor. Ia sa vedem da lumea in judecata pe astia care ne otravesc copii si ne distrug padurile luandu ne aerul? Dupa ce i omoram pe toti hai sa ne luam si de blocuri pana at suntem oligofreni daca mai vb de beton
9
2
Javrele astea fura basculante intregi de cereale fara sa plateasca TVA, niste hoti ordinari.
8
1
Bai boschetarilor cum scrieti voi de beton? In ce stati voi ma retardatilor? Cine va da voua credit ce ati realizat voi in viata ma papagalilor? Va foloseste lumea pe directia in care tr sa si faca altii treaba si sa asasineze orice capital privat romanesc. Bai cretinilor! Pai voi nu vedeti ca mancati polistiren nu mancare, ca avem numai magazine straine, banci case de pariuni si saloane de masaj erotic? Bai labarilor care mancati shaworma la Cincin! Bai distrusilor peste ani o sa aveti cipuri si n o sa va mai dea la Kaufland euri. Jegurile naibii oligofreni de nimic capac de beton la s2
14
6
Toate nulitatile scriu aici sub protectia anonimatului. Toate scursurile dau in constructori si in cei care dezvolta. Bai retardatilor ia spuneti voi ceva ce se produce in dobrogea asta in afara de blocuri. In afara Lidl Kaufland Mega Penny Profi Metro Real Carrefour etc si blocuri s a mai facut ceva??? Bai idiotilor nu vedeti ca daca oprim si astea nu mai avem nici o economie de productie cu capital privat romanesc? De aia ca va vand toate mizeriile cu Euri si ne otravesc copii nu spuneti nimic de austriectii care ne taie pomii.. mii de hectare nu ziceti nimic... Blocurile sunt pb societatii?
19
7
Babu este trup si suflet pt orasul asta nu l mai judecati gresit este mai USRist ca voi toti
20
2
Razvan Filipescu si cu Dumitru Babu suntbprieteni foarte buni. Se stiu de 30 de ani. Au copilarit impreuna pe str. Pescarilor, au mers impreuna la aceeasi scoala, chiar daca Babu e mai mare cu un an. Nu ma mir ca Filipescu sa fie doar o simpla sageata aici.
6
19
Betonul este motorul economiei noastre sclavii lui Chitac. Fara beton nu se faceau blocuri si stateati pe camp. Sa ma cac in toate parcurile voastre. Vreti spatii verzi mutati va la padure unde taie austriecii toti pomii. Sunteti niste NULITATI care n ati facut nimic in viata voastra. Nici beton nici tabla nici chiripici niste javre
21
12
Un PAPAGAL care sta in colivie!
7
13
Stop beton
13
11
Filipescu asta un muist ordinar...marii smekerii..
8
1
Am luat toate SMT ...din Cta.
7
0
Nepotii si stranepotii vostri , or sa se joace , doar printre betoane . O sa le explicati la timpu potrivit , ca acest oras a avut si spatii verzi , dar au fost betonate , pentru bani . Poate Parcu Tabacariei sa reziste eroic . Poate . Iar celelalte orase sora : Cluj , Oradea , Arad , vor avea parcuri , cat un sfert din suprafata Constantei .
26
0
domnul colonel filipescu, cu ce putem sa va mai servim?avem si dosare penale pentru cei ce incalca legea
30
0
Securistii de ieri, marii investitori de azi. Traiti, dom colonel Victor ! Banii i-ati albit de mult, felicitari.
37
2
Sa traiasca tov colonel Filipescu! Raportez- e nevoie de ceva, beton, caramizi, sa traiti!
35
2
Tipic "oamenilor de afaceri" din Romania. O Romanie bolnava.
23
0
Distrugatorul orasului.Ti-ai dracului de barbari !
28
5
E pe drq sageata, nu mai mancati kkt aiurea
11
5
Alt bloc a lu BABU. Baiatul asta este din gasca lor. Eate sageata lu BABU.
19
4
mai bine isi facea o coliba de vreo 10 ani la poarta alba.
27
3
De ce? Pentru ca prin complicitatea voastra, a votantilor, fac ce vor. Doar pentru ei. Pentru voi, poate doar umbra blocurilor pe care le construiesc.
28
4
Muye la haters. Ti ai draq de nesm de hoti si koorve
8
32
Sa va fut in gura de labari care plangeti voi de atata invidie
6
59
Tasu ca fisu e prost ca noaptea
49
0
sa va fut in gura pe toti care betonati orasul asta.
65
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218