REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Impozit majorat cu 500% pentru clădiri şi terenuri lăsate în paragină la Eforie! Iată lista celor vizaţi

Impozit majorat cu 500% pentru clădiri şi terenuri lăsate în paragină la Eforie! Iată lista celor vizaţi

Replica API 19 decembrie 2017 | 00:57 317

Supra-impozitarea celor care îşi lasă imobilele în paragină se extinde în judeţul Constanţa! După municipiul Constanţa, unde au fost aprobate în şedinţele Consiliului Local hotărâri prin care proprietarii de clădiri ori terenuri lăsate de izbelişte sunt impozitaţi cu 300 sau 500%, şi la Mangalia urmează să se întâmple acest lucru.

Şi oraşul Eforie a preluat modelul, pe ordinea de zi a şedinţei din data de 20 decembrie figurând următoarele proiecte: majorarea impozitului pentru clădirea situată în Eforie Sud, strada Flipescu nr. 19-21; majorarea cu 500% a impozitului pentru clădirea şi terenul situate în Eforie Sud, strada Dezrobirii, zona Faleză; majorarea cu 500% a impozitului pentru clădirea şi terenul situate în Eforie Sud, strada Faleză nr.2A.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Catre votant si alegator, te stiu cine esti si insist sa o aduci pe mata la magazie beata ca eu nu beau. Dar oricum tu esti un drogat. cine rade la urma rade bine!! ai sa vezi rezultatul, fii barbat si dati numele real.
2
0
Alegator si Votant 19dec 13:35, daca mamele voastra sunt curve, nu trebuie sa jigniti alti oameni pentru nefericirea voastra. Voi sa justificati bani pe care ii detineti si pe urma sa cereti socoteala altora. O zi buna tuturor, mai putin celor doua dejectii.
1
0
VOTANT SI ALEGATOR...stiu cine esti...ai grija cum vorbesti despre parintii mei mai bine te-ai uita la ai tai parinti...tatal meu nu a baut un sprit de ani buni si mama mea de este jignita ca demascat din furturile altora si deranjeaza cu adevarul...apropo nu mai baga legale in tine ca iti prajesti creierul...ai grija de familia ta mai bine decat sa vb despre altii si in special fara probe...
5
0
O sa plateasca cu varf si indesat.Au platit altii mult mai smecheri si mai bogati.La cat rau a facut in Eforie nu cred ca va mai circula pe jos si singur.Un excroc fara scrupule protejat inca,ca are cu ce plati.Toate se platesc in viata gretosule....
5
1
felicitari cum in 2 ani de zile de cand a fost ales primar Robert Serban si-a luat hotel pe malul marii. Ce mai vremuri a uitat cand purta ciorapii lui Ciocanel
6
0
mai dar pe tigani tu cand o sa-i impozitezi? Ca le merge foarte bine, se inmultesc, sunt prezenti peste tot atat ziua, dar mai ales noaptea la munca...
4
0
pai alde fratii manea nu au fost in stare sa tina un Metao-Chimice si voi vreti sa-l puneti primar?
5
0
DAN MANEA PRIMAR !
3
4
Primarul ZERO
8
2
sunt de acord....dar...cel mai mare consumator al bugetului este chiar primaria Eforie...cu proiectul 12 ramane tot la fel?...adica NIMIC?
8
0
Esti mic rau rau rau gaze blocuri sociale strazi nimic zero barat dupa 2 ani de domnie nu ai facut nimica aaaa scuze 1000 de pomi si aia pe gratis sunt buni la ceva sa se ascumda ciorile vara de militie plus un hotel nou al tau si al ....apropo mata mai cara lemne cu carca la etj 4?
8
1
Primarul asta e mai slab si decat brailoiu. E omul interlopilor su nu e bun de nimic
8
3
Impozite pe cladirile lui crusoveanu cand se aplica legea domnule primar?
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212