REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

În ce relaţie sunt Monica Gabor şi Irinel Columbeanu la 9 ani de la divorţ

În ce relaţie sunt Monica Gabor şi Irinel Columbeanu la 9 ani de la divorţ

Replica API 8 mai 2020 | 00:00 1817

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au o relaţie bună, chiar dacă sunt la mii de kilometri distanţă, totul pentru fiica lor Irinuca.

În 2006, la Izvorani, aveau să îşi unească destinele Monica Gabor şi Irinel Columbeanu. Într-un decor de vis, cu o rochie de mireasă superbă, Monica accepta să fie soţia afaceristului Irinel Columbeanu. Diferenţa de vârstă nu i-a împiedicat să fie împreună, mai mult decât atât, la scurt timp de la eveniment, aceasta a rămas însărcinată. I-a dăruit acestuia o fiică, pe Irinuca.

Din păcate, în 2011, cei doi au ajuns la divorţ. Bunurile nu le-au împărţit, dar au apărut multe întrebări legate de copil, cine va primi custodia? La cine va rămâne în grijă Irinuca? În urma proceselor, Irinel Columbeanu a rămas cu fiica sa. Monica Gabor a păstrat legătura întotdeauna, chiar şi când a plecat în America. Monica Gabor fie îşi vizita fiica în America, fie călătorea micuţa la mama sa. Iată că acum lucrurile s-au schimbat, iar Irinuca stă în America. Cei doi părinţi au luat această decizie deoarece Irinel Columbeanu nu ar mai fi avut resursele financiare necesare pentru a-i plăti în continuare studiile fiicei, scrie okmagazine.ro.

Dar cum se înţeleg ei la 9 ani de la divorţ? Aceeaşi sursă precizează că sunt în relaţii foarte bune, Irinel Columbeanu chiar i-ar fi cerut ajutorul financiar fostei soţii deoarece e în mare impas, are probleme cu banii. Irinel Columbeanu nu mai locuieşte de o bună vreme de timp în vila de la Izvorani, câteva luni de zile a stat într-un apartament simplu din Cosmopolis, dar se pare că a fost evacuat deoarece nu plătise utilităţile. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute la noua locuinţă, un bloc nou din zona Colentina, Bucureşti.

În urmă cu 14 ani Irinel Columbeanu avea o avere imensă, de 70 de milioane de euro. Omul de afaceri a fost grav lovit de criză şi a ajuns să îşi vadă multe dintre proprietăţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
una curva in america alta curva in dubai asta e neamul gabor
4
0
Bravo lor pentru grija fata de fetita lor, in rest poate sa i-o traga chinezul si pe fata si pe dos, n-o doare, doar a fost a clanului camatarilor nu ? Are antrenament si fe fata si pe dos, Mony, Mony aproape money.
4
1
Diferenta de varsta isi spune intotdeauna cuvantul.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212