REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

În CONSTANŢA, ca-n MAHALA: DANS pe mijlocul carosabilului şi trecători LUAŢI la BĂTAIE

În CONSTANŢA, ca-n MAHALA: DANS pe mijlocul carosabilului şi trecători LUAŢI la BĂTAIE

Replica API 22 mai 2019 | 00:00 383

Instanţa de fond s-a pronunţat

Instanţa de fond s-a pronunţat

Marian Dinte a fost condamnat la un an și opt luni cu suspendare într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din pedeapsă i-a fost scăzută și perioada arestului preventiv și a arestului la domiciliu, dinn vara anului 2018, la zi.

Și Vasile Dinte a primit un an și două luni cu suspendare, pe când Ștefan Costel s-a ales cu un an și opt luni. În cazul altor doi inculpați s-a dispus încetarea procesului penal, ca urmare a retragerii plângerilor părților vătămate. Decizia nu este definitivă și urmează apelul, termenul fiind fixat pe 20.06.2019.

În urma cercetărilor ce au fost efectuate, s-a constat că la data de 6.05.2018 Gheorghiță B. se deplasa cu autovehiculul pe DJ 392, dinspre localitatea General Scărișoreanu către localitatea Movila Verde. Acesta era însoțit de Mihaela B. și F.A.. La un moment dat au observat că pe partea carosabilă erau oprite două autoturisme, iar lângă acestea se afla o persoană care dansa, respectiv inculpatul Petre Daniel F..

Astfel, șoferul a redus viteza, până a oprit autovehiculul, întrucât nu putea să-și continue drumul. În acel moment, inculpații Marian Dinte, Costel Ștefan, Petre Daniel F. și Vasile V. s-au apropiat de mașina în care se afla și au început să se manifeste agresiv, fără un motiv anume.

În timpul acestui scandal, potrivit rolii.ro, inculpatul, Marian Dinte s-a apropiat de mașină și l-a lovit cu pumnul, în zona feței, pe șofer, apoi inculpatul Costel Ștefan l-a lovit cu piciorul, după care a aruncat cu dozele de bere în autoturismul acestuia. Inculpatul Petre Daniel F. s-a apropiat și el de mașină și a aruncat cu o doză de bere în aceasta, după care a rupt ștergătorul din spate de la autoturism.

După ce s-a înarmat cu o bâtă, inculpatul Vasile B. a lovit parbrizul autoturismului pe care l-a spart, după care i-a lovit pe șofer și pe Mihaela B.. La un moment dat, partea vătămată a reușit să plece cu autovehiculul de la fața locului și, în momentul în care a ajuns în satul Movila Verde , s-a întâlnit cu un echipaj de poliție, pe care l-a sesizat cu privire la cele întâmplate.

Ulterior, la finele lunii iulie 2018, o altă persoană a depus plângere cum că a fost agresată de mai mulți indivizi, între care și Marian Dinte. Aceasta a relatat că se afla la un bar, moment în care au oprit două autoturisme, din care au coborât 7 persoane, care au provocat un scandal, după care l-au brusct pe administratorul localului. Un alt incident a avut loc în iunie 2018, când Marian Dinte ar fi agresat o persoană care se afla cu animalele la păscut. În fața instanței, inculpații și-au recunoscut faptele.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai bai mucea legile sunt de cacat intr-o tara de cacat. Intr-o tara civilizata nu se asteapta sesizarea lovitului. Se autosesizeaza procurorul si baga tziganul la parnaie. Nu conteaza ce zice victima !!!
5
0
si seful politiei sa fie ales si sa-si numeasca echipa tot ca in sua
5
0
justitie inclusiv judecatori de tot kakatu
4
0
Nu cred ca justitia e de kkt, mai degraba curvele care si-au retras plangerile, asa, justitia in baza la ce sa ii condamne ?
4
3
Vreau posibilitatea ca populatia sa isi achizitioneze la liber arme de foc. Ca in SUA. Asa macar s-ar mai echilibra fortele.
11
0
Adunati, bagati in duba si dusi de unde au venit !
13
0
Unde ma in Constanta? Pai asta e titlu, f.tu-te-n gura de ziarist. Asa strici imaginea orasului Constanta.
9
0
o justitie dkkt . mare !
15
0
Cu alte cuvinte,violenta se pedepseste cu mustrare. Asta cu inchisoare cu suspendare pentru asemenea atacuri este dovada vie ca romanii sunt de fapt la cheremul gastilor de nemernici,dar si mai nemernici sunt judecatorii care dau asa solutii.Victimele pot fi traumatizate pe viata,de acum pot sa nu mai aiba incredere in oameni la modul general,dar asta nu conteaza pentru tovarasii judecatori. Pe cand niste judecatori si procurori atacati de bandele de interlopi? Atunci sa se dea aceleasi solutii.
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272