REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

În Tuzla se va construi o grădiniţă cu program prelungit

În Tuzla se va construi o grădiniţă cu program prelungit

Replica API 14 aprilie 2017 | 00:18 612

A fost semnat contractul cu AFIR

A fost semnat contractul cu AFIR

Comuna Tuzla a reuşit, în urmă cu două săptămâni, să semneze cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) pentru proiectul „grădiniţă cu program prelungit”.

„Proiectul a fost considerat eligibil, am semnat cu AFIR pentru finanţarea construcţiei unei grădiniţe cu program prelungit. Venim astfel în sprijinul tinerelor familii care au copii. Sunt circa 50 de copii care vor merge la această grădiniţă. Ne vom apuca de construcţia ei în cel mai scurt timp, după organizarea licitaţiei, conform legii.

Să sperăm că, dacă totul decurge normal, fără să existe contestaţii, în câteva luni ne apucăm de construcţie”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, primarul comunei Tuzla, Reşit Taner. Acesta a declarat că în momentul de faţă se lucrează şi la alte proiecte, însă, pentru cel menţionat, există acum certitudinea că devine realitate, odată cu semnarea documentaţiei aferente finanţării prin AFIR. „Mai avem şi alte investiţii pe care le-am gândit de la începutul mandatului, dar le vom prezenta pe măsură ce se concretizează”, a conchis Reşit Taner.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ESTE OMARE PACALEALA LA TUZLA NU SE VA FACE NIMIC VICELE SE PLIMBA AN GRECIA PRIMARU SE PLIMBA LA TURCI SE ASTEAPTA ALEGERILE DIN IUNIE NU MAI SPERAM NIMIC DE LA ACTUALA LA PRIMARIA TUZLA NICI ILUMINATUL NU MAI MERGE NOAPTEA DAR VOR SA VANDA ISLAZU COMUNEI PENTRU A FACE ROST DE BANI PENTRU PELERINAJE SARACA TUZLA BOGATA AVETI MARE GRIJA CE ALEGETI AN IUNIE
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272