REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

În zona MEDEEA – CET, puștanii se cred ȘOFERI! Poliția le-a STRICAT DISTRACȚIA!

În zona MEDEEA – CET, puștanii se cred ȘOFERI! Poliția le-a STRICAT DISTRACȚIA!

Replica API 20 februarie 2019 | 00:00 666

Polițiștii Secției 5 Poliție au făcut noapte albă! Aceștia au depistat doi minori, care conduceau autoturisme, în cartierele Medeea și CET. Mai mult decât atât, unul dintre ei nu a oprit la semnalele oamenilor legii, motiv pentru cre s-a lăsat cu urmăriri, accident rutier și fugă printre blocuri.

Polițiștii Secției 5 Poliție împreună cu un jandarm din cadrul GMJ Constanța, la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 1.00, au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Temelie Anghelescu (zona Medeea), din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale. De asemenea, polițiștii aceleiași secții, la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 3.45, împreună cu un jandarm din cadrul GMJ Constanța au depistat un tânăr, M.I., în vârstă de 17 ani, din Constanța, care nu s-a supus semnalului regulamentar de oprire în trafic, motiv pentru care patrula de intervenție a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a avariat un alt autoturism, care se afla parcat pe aleea Pelicanului (zona CET), din municipiu. Ulterior, acesta a abandonat mașina la locul incidentului și a fugit printre blocuri. La scurt timp, tânărul în cauză a fost prins, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză continuă cercetările. În ambele dosare au fost întocmite dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Lio - la puscarie cu tine , frustatule
0
1
Si mai rau , este ca vezi o aroganta patologica , la multe persoane in varsta . Sistemu de valori , vine intai de la parinti , apoi de la societate si cercu de prieteni .
3
1
moarte tiganilor !!!
3
4
Garoi imputiti. E tot mai plin orasul de ei.
8
2
in crtierul MEDEEA si CET tiganii au permis de conducere ,iar ei nu stiu sa scrie cum se numesc...
6
1
Si pe urma zice masa saracu si era un copil asa bun si cuminte ca o fata.
5
1
Lipseste cu desavarsire din Cet,4-5,Abator
4
2
Jocuri pe calculator,filme,exemple de la altii mai mari si idioti,repetatele si obsesivele exemple televizate cu indivizi si individe cu valoare zero dar promovati toti ca vedete. Da,este ce vad tinerii cu mintea inca insufficient sau prost ,,mobilata''. Dorinta de a arata ca sunt ,,cineva'',ca sunt superiori prin tupeu,face ca multi sa deraieze de la normalitatea civilizatiei. O societate condusa de escroci si retardati,un sistem social de valori rasturnat ofera tinerilor calea de ,,afirmare'' nu prin educatie,autoeducatie,ci prin orice altceva. Nu vedeti ca oameni maturi se poarta infantil?
5
1
Cartier de tigani
6
3
Pusti gaozari
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272