REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Înalta Curte a amânat pronunţarea în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

Înalta Curte a amânat pronunţarea în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

Replica API 9 aprilie 2019 | 01:39 519

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pronunţarea în dosarul privind retrocedarea ilegală a unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa, fosta fermă regală. În acest dosar, Călin Popescu Tăriceanu este acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Magistraţii se vor pronunţa în acest caz pe 22 aprilie.

Potrivit rechizitoriului DNA Tăriceanu a susţinut în mod nereal că nu a avut cunoştinţă despre retrocedarea către Paul Philippe Al României a unor suprafeţe de teren în Băneasa (fosta fermă regală) şi Snagov (trunchiul de pădure Fundul Sacului), despre implicarea inculpaţilor Tal Silberstein, Beny Steinmetz, Moshe Agavi şi a altor persoane în procedurile de retrocedare şi nici despre actele de vânzare-cumpărare vizând aceste bunuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i justitie ?--aminari pina la presciptie
2
0
Va dati seama ca asta vrea sa fie presedintele Romaniei.Adica Dragnea ii spune:lasa Tari ca dam noi ordonantele alea pana la urma scapam amandoi si pe urma ii prostim noi pe prosti din puscariabili eu ajung premier si tu presedinte.
7
0
Toate proprietatile casei regale sunt ale Romaniei si nu ale tot felul de descendenti regali, care au aparut ca ciupercile dupa ploaie !
5
0
Fir-ar ma-ta a dracului de lepra ordinara ce esti!!! Iti vine tie randul pana la urma, imputitule!!!
5
0
asta este tara in care traim. In cazul Elenei Udrea- a nu se intelege ca am sustinut-o, ma refer ca s-a votat noaptea, la foc continuu , cu ambele maini-in cazul lor- SOC- AMANARI PESTE AMANARI, TAMAIE, LETURGHII, RUGACIUNI- nu neghiobilor, tot acolo veti ajunge- ati furat-platiti si suma si cu executare
5
0
Toate institutiile astea coafate si tapetate de tudorel toader cu toate cozile lui de topor dupa asemanarea cu adina florea, codarla sefa a slugoiului PSD, li s-au pus albeata pe ochi si nu mai vad gramada de infractiuni si furaciuni facute de astia doi, cei mai mmari HOTI, DRACnea si tariceanu! La Alexandria ttoata lumea stie ca DRACnea a furat de la gura copiilor si ca alea doua femeii au lucrat la CJ la penal, iar la Tariceanu se vede clar cum i-a crescut averea brusc cu milionul de dolari...Ce nu vedeti!!!
8
0
Incredibil !? Cat se mai amana ?! Ce nu este CLAR ??!! A, da este inca la putere cu partidul lui cu tot... " inca mai pot".....
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212