REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Încă o firmă de-a lui Lucian Lazia, în pragul falimentului. Fără activitate şi cu datorii de milioane

Încă o firmă de-a lui Lucian Lazia, în pragul falimentului. Fără activitate şi cu datorii de milioane

Replica API 11 iulie 2017 | 00:00 433

Şi Fiscul îl caută pe acasă

Şi Fiscul îl caută pe acasă

Lucian Lazia

Două persoane fizice din Constanţa cer falimentul unei firme controlate de milionarul Lucian Lazia. Solicitarea vine după ce societatea deţinută de controversatul afacerist nu a dat curs unor sentinţe de executare silită în beneficiul celor doi creditori. Firma nu are activitate de ani de zile, decla numai pierderi şi datorii de peste şapte milioane de lei.

Creditorii Ion Neicu şi Vasile Preda, reprezentaţi de avocatul Ramona Chiţeanu, au depus pe 05.07.2017 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care cer falimentul debitoarei Ecoprefconstruct SRL. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru 09.10.2017. Acţiune celor doi angajaţi ai firmei, vine după ce atât Judecătoria Medgidia, cât şi cea Constanţa au decis executarea silită a Ecoprefconstruct SRL şi Argos SA, în baza unei sentinţe definitive a Curţii de Apel, care a pus capăt unui proces ce dura de doi ani de zile. Ecoprefconstruct SRL din Murfatlar, dar şi Argos SA Cernavodă, sunt deţinute de unul din cei mai bogaşi oameni din Constanţa, Lucian Lazia. Grija milionarului Lazia pentru salariile angajaţilor săi este însă o calitate de care nu poate nu fi suspectat controversatul afacerist, motiv pentru care oamenii care îşi caută de ani dreptatea în instanţă cer acum falimentul firmei, pentru a-şi vedea banii ce li se cuvin.

Pierderi, datorii şi procese

Destul de greu de crezut însă că vor mai vedea ceva. Ecoprefconstruct SRL are ca domeniu de activitate fabricarea produselor din beton pentru construcţii, dar nu are activitate şi a raportat pentru anul 2016 pierderi de 107.851 şi datorii totale de 7.622.056 lei. Şi ANAF are de recuperat bani de la firma lui Lazia, Ecoprefconstruct aparând în evidenţele Fiscului cu datorii de peste 140.000 lei. Reaminti că şi Argos este asaltată cu zeci de procese în care i se cere insolvenţa sau falimentul, după ce a ţepuit numeroase firme din toată ţara cu zeci de milioane de euro. Cu toate acestea, Argos primeşte nestingherită contracte uriaşe de la stat, dar banii se duc oriunde, numai la plata salariilor sau a datoriilor la stat ori către partenerii de afaceri, nu.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt mai inventiva de cat sotul meu Dorin.Pe statele de plata salarii la rubrica semnaturi am inlocuit cu AVETI DE PRIMIT .Suntem niste PANARAME !!!.
6
1
Banii ii gasiti la cazinouri! Acolo ii duce Dorin, e mai bine ca la banca!!!
6
0
SC Argos SA Cernavoda angajeaza fraieri sa i munceasca mocca.Munciti acum iar banii ii veti lua in anul urmator sau niciodata.Lazia Dorin cauta prosti sa i pacaleasca sa le dea cate o 100 avans din avans din an in paste.
7
0
Cel de la ELCOMEX are fabrica de la Medgidia de procesare a laptelui de capra?
6
1
Dar de excrocul de la ELCOMEX nu mai zice nimeni nimic ?? Sau trece timpul si se depune praful peste dosare ?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218