REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Încă o tentativă de FURT în Complexul rezidenţial Spectrum!

Încă o tentativă de FURT în Complexul rezidenţial Spectrum!

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:00 445

Complexul rezidenţial Spectrum din municipiul Constanţa a devenit ţinta hoţilor. După ce o familie s-a trezit cu trei bărbaţi în casă chiar în noaptea de Revelion, un alt individ certat cu legea a încercat să dea lovitura. Din fericire a fost prins când doar tatona terenul iar acum se află în atenţia oamenilor legii.

Totul s-a petrecut în data de 10 ianuarie, când un tânăr, în vârstă de 18 ani, a luat la rând apartamentele din cadrul Spectrum Residences, încercând uşile. În speranţe cunoscute numai de el, a apăsat frenetic pe clanţe, oamenii alertând autorităţile. Poliţiştii au sosit la faţa locului şi l-au legitimat pe individ, care acum se află în atenţia lor.

Momentan, pe numele lui nu există dosar penal întrucât, practic, nu a comis nici o infracţiune. Potrivit informaţiilor noastre, ar avea 18 ani şi ar fi din Piaţa Chiliei. Amintim şi faptul că, în noaptea de Revelion, două femei şi un copil s-au trezit cu trei bărbaţi în casă.

Aceştia au spart geamul de la fereastra balconului şi au pătruns în interior, fiind prinşi în plină acţiune, tocmai când scotoceau de zor prin lucruri. În acel moment au fugit. Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie au declanşat cercetările în vederea identificării, depistării şi tragerii la răspundere a acestora.

Liliana CHIRU

Citeşte şi: https://www.replicaonline.ro/exclusiv-cosmar-de-revelion-la-spectrum-residences-s-au-trezit-cu-trei-hoti-in-casa-377384/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La gabi Grasu au fost dar el e mai mare infractor el a furat de a rupt
2
0
Sau dus ciorile borate sa-i praduiasca pe jegosii de machidoni,
6
0
Bah eu n am apartament la Spectrum de fapt n am.apartament deloc dar sa zici ca au liber la furat ca acolo stau doar exclusivisti mi se pare ordinarie si invidie nebuneasca, omule du te la psiholog ai o problena!
1
4
aia din spectrum se fura intre ei
10
0
Curios fenomen. Eu stiam ca cei mai mari talhari ai orasului locuiesc in complexul Spectrum.
22
0
era mai rau daca nu avea ce fura,,.
3
2
La cat de urate sunt cladirile alea Spectrum si la cat de scumpe sunt apartamentele si la ce snobi si au cumparat acolo apartamente din partea mea hotii sa aiba liber la furat acolo . Pot fura si caladirile cu totu si sa le duc la fier vechi ca urate mai sunt . Nici o arhitectura nu bate cu nimic din zona si pe teren retrocedat ilegal
20
6
Cine fura oare? Ariciul din medgidia?
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102