REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Încă un accident în Valu lui Traian: mașini 'șifonate', o persoană rănită

Încă un accident în Valu lui Traian: mașini 'șifonate', o persoană rănită

Replica API 27 iulie 2019 | 03:18 598

În dimineața zilei de vineri, 26 iulie a.c., un accident rutier s-a produs la intrare în localitatea Valu lui Traian.

Din primele date, coliziunea s-a produs între două autoturisme, iar în urma impactului o femeie a fost rănită, din fericirea aceasta este conștientă însă suferă de traumatism membru superior.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabilii modul producerii evenimentului.

Ce spun oamenii legii:

”La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 08.00, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Murfatlar către Constanța, iar pe raza localității Valu lui Traian a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 23 de ani, care circula în același sens de mers, din cauza nepăstrării distanței regulamentare. A rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere, de 45 de ani, din al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal.”

Reamintim că în data de 25 iulie, a.c., un accident rutier, în care un pieton a fost rănit, a avut loc pe strada Soarelui din Valu lui Traian. Bărbatul în vârstă de 70 de ani se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără sa se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi un bolid gonea cu aproximativ 100 de km pe ora in aceasta localitate, m-a depasit prin stanga si se mai si umfla la mine...unde este politia rutiera, dece nu avem si noi radare fixe in tara asta corupta.
1
0
Auzi ba .asta cu cazanele..hai la o cafea ,lasami numaru de telefon si discutam noi doi,asa ca intrre barbati despre cazane!!
0
1
cu o diaree-n-tre ochi, si pe tine si pe ma-ta. daca vrei sa meri cu 40 la ora, du-te pe camp.
0
3
eu locuiesc pe soseaua principala in valea seaca si sunt ingrozit de soferii de tiruri ce trec cu viteze de peste 100 km la ora...de turisme nu mai spun nimic...jale...
5
2
La intrare in Valul lui Traian . Fie ca intri dinspre Constanta sau Murfatlar . Viteza minima la 99 dintre soferi este de cel putin 100 Km la ora daca nu si mai mult . Daca incerci sa circuli regulamentar este aproape imposibil pentru ca vin si iti stau la vopsea . Cred ca asa sa si intamplat . Ar trebui ca pe distanta Constanta Murfatlar sa fie cate 2 , 3 echipaje cu aparate radar si politia ar incasa amenzi pentru tot judetu . Toti cacati care au o lecuta de masina nu mai ai loc de iei pe sosele . Sa ii lase fara permis si sa ii amendeze exemplar . Cacatilor respectati parteneri de trafic .
6
3
Golania din RROMania
3
1
Nesimtirea face victime
3
1
De unde au luat permisele acesti soferi ?
2
1
cazanele erau dauna totala si inainte de accident. Dar totusi circulati cu atentie!
2
2
e imposibil sa traversezi valu cu 60 pe ora si sa nu stea cineva infipt in spatele tau, ca il incurci in trafic !!
10
1
sifonate cica, alea st dauna totala faceti-va cruce cand plecati si ajungeti acasa cu bine, asa ceva nu am vazut nicaieri ca aici in ct
7
1
eram la 2 masini distanta in spate.am vazut cum I-a futut una din spate.da' cred ca fatuca aia i-a pus frina brusc in fata!pulemecu' oricum nu a pastrat distanta,cum multi fac la fel!pastrati distanta!nu stiti niciodata ce I se pune pe creier lu' ala de il presati de la spate,sau pur si simplu nu se uita in spate,sau apasa brusc frina ca ii sare ceva in fata si ...poc!
12
0
Coliziune fatza spate , facebook !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272