REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

INCENDIU în campusul COLUMBIA din Cernavodă: 30 de persoane s-au autoevacuat!

INCENDIU în campusul COLUMBIA din Cernavodă: 30 de persoane s-au autoevacuat!

Replica API 13 aprilie 2019 | 01:11 692

Un incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 12 spre 13 aprilie. Mai exact, o casă a fost cuprinsă de flăcări, în zona Columbia.

Update:

19 pompieri cu 3 autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Cernavodă au intervenit pentru lichidarea incendiului izbucnit la acoperişul unui ansamblu de locuinte compus din 5 spatii pentru locuit. A ars acoperișul unui imobil pe o suprafață de aproximativ 45 mp și un perete lateral pe 15 mp. Au fost salvate celelalte 4 imobile si bunurile din interior. La ajungerea echipajelor 30 de persoane se autoevacuaseră fără probleme sau victime. Cauza probabilă scurtcircuit la cabluri electrice defecte sau izolate necorespunzător.

Intervenţia pompierilor a durat circa o oră şi jumătate.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate, Nicolae a demonstrat in timp ca tot ce s-a spus rau despre el a fost doar fake-uri, iar el a stiut sa iasa din toate inscenarile ce i-au fost facute. Eu am incredere in el si daca vrea sa fie lider, atunci stiu ca va reusi sa fie un bun conducator. Succes Comandante.
4
3
Cu 3 ratutiti adunati pe net din lasitate posibil sa ii dati idei lu Nicolae. Nu il intereseaza scaunul de primar, dar raspunde la provocari si cam castiga...asa ca grija, ametitilor, sunteti 3, dar orasul are multi oameni cu cap.
4
5
Dute dracului de derbedeu, hot si mincinos, esti ultimul om din Romania.Jegule,Ordinarule nu meriti decat MUIE pe aceasta planeta
9
1
Oricum ar fi cel mai tare din parcare este fostu militian bogdanel care si-a stricat casa cu o panarama si pe urma si-a dat seama ca acel.copil nu este al lui , bn ca i-ai facut si botez cretinule
3
1
..nu suntem frustrati..suntem revoltati de atitudinea marelui PSD-ist NICOLAE EMILIAN..un sofer care a pus mana pe-o diploma,si s-a avansat singur politist...nu s-a multumit...fura energie electrica si termica...la greu...cum si-a construit asemenea imperiu???cine in aceasta tara mai detine 8 garaje inchiriarte..de unde bani???cine l-a impins la PSD..Cernavoda??? de ce-l preamariti pe acest hot???si voi sunteti ca el???
14
1
Pt.serif: esti atat de prost...stii ce e mai grav ? Ca nu ti dai seama de prostia ta, jegule !
13
4
In legatura cu Nicolae E, pentru postacii frustrati, de ce nu aveti bunul simt sa va adesati acestuia in fata, si cu argumente. Denigrati fara curaj si probe. Rusine sa va fie frustratilor !
3
14
e casa lu neacoita PRIMARUL .
6
13
cum adica sunt hot???daca fur energie electrica si energie termica,inseamna ca sunt hot???din acest motiv am fost numit seful PSD-ului...fiindca stiu sa fur...
15
3
politisti au ....duso bine cu el , la fel si ...ceilalti , slava tie , taticule!
2
1
Asta da om de "valoare"!
7
6
la psd Cernavoda.Esti un hot,mincinos,escroc,un derbedeu.
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212