REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ÎNCEP LUCRĂRILE de RENOVARE la AMBULATORIUL Eforie Sud

ÎNCEP LUCRĂRILE de RENOVARE la AMBULATORIUL Eforie Sud

Replica API 2 iunie 2021 | 16:39 3399

Consiliul Județean caută o firmă care să execute reparații generale la un imobil aflat în domeniul public al județului Constanța. Mai exact, este vorba despre Ambulatoriul Eforie Sud situat în localitatea Eforie Sud (în curtea fostei S.O.T.R.M.). Aici, firma care va câștiga licitația va executa lucrări de reparații, punere în siguranță și renovare deoarece imobilul este într-o stare avansată de degradare.

Consiliul Județean Constanța a lansat un anunț ce vizează semnarea unui contract pentru efectuarea lucrărilor de reparații generale și renovare la Ambulatoriul Eforie Sud. Mai exact, în baza expertizei tehnice a fost elaborat proiectul tehnic fază PT+DDE «Lucrări de reparații la Ambulatoriu Eforie Sud» prin care au fost stabilite categoriile de lucrări necesare remedierii defectelor apărute la obiectiv, astfel: lucrări de reparații bazine apă; lucrări de reparații curente finisaje; lucrări de reparații tâmplărie; lucrări de reparații terasă necirculabilă; lucrări de reparații terasă circulabilă. Valoarea totală estimată este de 379.269,84 lei fară TVA, iar termenul limită de depunerea ofertelor este data de 07.06.2021.

Ambulatoriul arată deplorabil

Vă reamintim faptul că firma care s-a ocupat de reabilitarea obiectivului a făcut lucrurile de mântuială și iată că acesta nici nu a ieșit din garanție și deja se pune problema de tavan căzut sau găurit, pereți crăpați și geamuri care nu se închid bine și nu numai. Ambulatoriul arată într-o stare deplorabilă iar mai multe detalii puteți citi aici: JALE la AMBULATORIUL Eforie Sud: Lucrările de REABILITARE au fost făcute de MÂNTUIALĂ

Acum, actuala conducere a Consiliului Județean repară stricăciunile lăsate în urmă de o firmă ce a făcut treaba de mântuială.

Condiţii de participare la licitația publică

Pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Operatorii economici pot posta oferta de preţ și în catalogul de produse/servicii/lucrări din SEAP.

Citește și:

Bazinele de tratament de la Eforie Sud, EXPERTIZATE tehnic

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de constantinescu e de vina .....sa stea acolo pana imi aduc eu aminte de el
0
0
Aici a fost unul din cele mai bune spitale din tara. Dispunea de o echipa de medici exceptionala. Dar pusese-ra ochii pe cele 10 ha de teren doi mafioti pesedisti, ajunsi la puscarie . Au alungat medicii si au lasat spitalul sa se distruga. Dumnezeu, nu doarme!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218