REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Incident la Spitalul de Urgență din Brăila. Un lift a căzut în gol 3 etaje. Doi oameni sunt răniți

Incident la Spitalul de Urgență din Brăila. Un lift a căzut în gol 3 etaje. Doi oameni sunt răniți

Cristina BĂRBUCEANU 31 decembrie 2022 | 13:49 771

Un lift de la Spitalul Clinic de Urgență din Brăila în care se aflau patru persoane a căzut în gol trei etaje. Două persoane au fost rănite în urma incidentului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un spital din oraș ar fi avut loc un accident de lift. Polițiștii au făcut cercetări și au constatat că două persoane au fost rănite.

„Din primele cercetări, se pare că la data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 14:30, cu ocazia folosirii unui lift, patru persoane ce se aflau în interior, ar fi căzut cu acesta în gol de la etajul 3 la subsol. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele aflate în lift, respectiv a două femei în vârstă de 46 și 49 de ani, ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea masurilor legale de securitate și sănătate în muncă, au precizat reprezentanții IPJ Brăila, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fără glumă,cam pe la ce spitale am fost,era cam la fel.Adica,liftul este folosit doar de supercalificati.Cum sa intri într un lift,într un spital?Ești nebun?Sau ești de al spitalului și atunci e ceva normal.Intrebare.S a rupt doar cablul sau s a dărâmat spitalul?Căci lftul are aproape 100 de 'kile și asta nu e chiar glumă totala.
2
0
e ca s-au sesizat militienii din oficiu. Pai inca nu s-a plans nimeni ca a cazut liftul. Va dati seama in ce stare e cladirea ? De personal nu zic nimic.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212