REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

INCONȘTIENȚII care NE PUN în PERICOL SĂNĂTATEA: Ce au facut niște indivizi din județ! VIDEO

INCONȘTIENȚII care NE PUN în PERICOL SĂNĂTATEA: Ce au facut niște indivizi din județ! VIDEO

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 4158

Chiar dacă autoritățile au precizat cât se poate de clar că nu trebuie să luăm în glumă situația în care ne aflăm și că trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, iată că mesajul nu a fost perceput de toată lumea. Astfel, în plină pandemie, persoane suspectate că ar fi infectate cu Coronavirus nu au ținut cont de nimic și au plecat la... plimbare, ba chiar au vrut să fugă în timp ce erau duse spre izolare/carantină. La nivelul județului au fost aplicate 3 amenzi în acest sens.

În primul rând, prima dovadă de iresponsabilitate a venit din partea persoanelor venite din Italia, din zonele de risc, și aici nu ne referim la cele care se aflau în vacanțe. Nu, este vorba despre oameni plecați de ceva timp, care deja locuiau acolo. Cum este și cazul de la Cuza Vodă, unde mai mulți sau întors chiar în această perioadă și chiar din zonele de risc. Astfel, și-au băgat inclusiv familiile în autoizolare la domiciliu. Chiar dacă primarul localității a liniștit spiritele și a luat măsurile necesare, pericolul tot este prezent. Un alt caz este reprezentat de o persoană din Medgidia, care locuiește în zona Poligonul Viilor. Și aceasta, potrivit informațiilor noastre, s-a întors din Italia, fiind preluată de autorități pentru a fi dusă într-un centru de Carantină, la Flora – cel mai probabil, însă se pare că a făcut cale întoarsă și a venit la domiciliu. Astfel, miercuri, 18 martie, toată familia i-a fost preluată cu o autospecială SMURD pentru a fi supusă testelor și pentru a fi izolată. Potrivit surselor noastre, la nivelul județului Constanța au fost aplicate 3 astfel de amenzi.

Totodată, precizăm că inspectorii sanitari din cadrul direcțiilor de sănătate publică au aplicat amenzi în valoare de 1.835.000 lei unui număr de 120 persoane pentru nerespectarea autoizolării , conform HG 857/2011, art. 30, lit H..

Cele mai multe amenzi au fost aplicate de către inspectorii sanitari din Neamț și Hunedoara, câte 12 amenzi în fiecare dintre aceste județe, cu valoare de 210 000 lei (NT) respectiv 134 000 lei (HD). Reamintim că, în cazul în care o persoană călătorește într-o țară expusă infecției cu noul coronavirus din zonele de risc rosie/galbenă, la revenirea în țară ramane obligatoriu în carantină/izolare la domiciliu timp de 14 zile, împreună cu familia.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gigiiii proasta a fost mata cand te-a nascut .mai bine te avorta si te arunca intr-o hazna.
0
0
Este adevarat ca doamna confirmata ieri cu coronavirus au trimis-o acasa cei de la infectioase ca are viroza si nu au testat-o ?
1
0
Italia ii asteapta inapoi
1
1
va trebui sa impusti toata populatia cu exceptia catorva ghertoi ca tine!
1
2
EXECUTATI 2-3 iresponsabili si ne civilizam
3
1
diaspora a votat, va vota tri zile cu aia de alaltaeri!
2
1
Inchideti ba tara ca intra toti rapansoii si boschetarii,toti marinarii rufosi,janghinele pamintului.In 2 sapt n-o sa mai ai loc la morga,ca-n Italia.Sper sa fie citi mai multi pesedei printre racoriti.
3
3
Trebuia naibi armata sa intervina si sa ii bage pe astia doua saptamani in unitatiile dezafectate de pe langa vama pe unde au intrat si se termina povestea!
5
0
Mai bine inchidea ma-ta cracii si nu-l lasa pe tac-tu s-o futa! Uite ce proasta a iesit!
1
6
Ghhdg , sa te fut in gat tigane borat.
5
0
In Siminoc se tot plimba unu cu un Evoque cu nr de Germania,ala o fi la izolare in masina oare?
2
1
Nu sunt tigani. Sunt romani de etnie romanes
2
11
inchideti tot, inclusiv granitele
8
0
inconstienti daca s-a dispus inchiderea restaurantelor barurilor cafenelelor incepand cu data de18 03 2020 ieri in cartierele poarta 6 cet bodegile la fasole sau cum dracu s-or numi functionau bine mersi fara sa-i intrebe nimeni nimic
8
0
Astia sant tigani jegosi, la leprele astea numai legea martiala ii potoleste. Tragi cu pistolul, ii executi, tot o dam cu inconstienta in fiecare zi, pai asa o sa fie mereu. Aplica legea dura ca in China, termina cu cativa retardati, ca si asa daca traiesc numai paguba aduc societatii , dar salvezi alti oameni valorosi, medici, batrani care toata viata au fost modele.
17
0
Diasporaaa
13
2
peste tot este la fel. majoritatea dintre ei chiar considera ca sfidand regulile fac mari acte de bravura. injura pe cei care le atrag atentia, autoritatile sunt depasite . nu au cunostinte despre virusi si de aici toata harababura. plimbarile idiotilor trebuie oprite. singura solutie.
10
1
Ce oameni inconstienti. Puneti bata pe ei.
19
2
au venit in tara toate gunoaiele europei.prostul nu intelege,el le stie pe toate,e smecher.un bou de asta infecteaza o tara,iar noi avem milioane!
34
1
rromi ce sa le ceri. educatie 0. au venit bombardieri acasa.
43
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212