REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Incredibil! Ce a pățit un bărbat care a plătit o prostituată pentru sex!

Incredibil! Ce a pățit un bărbat care a plătit o prostituată pentru sex!

Victor ROTARU 13 decembrie 2022 | 00:00 4311

În timp ce se afla pe peronul Gării C.F.R., Regina Ismail, a abordat o persoană, propunându-i să întrețină relații sexuale. După ce l-a condus pe acesta într-o clădire abandonată, au apărut cei doi complici ai femeii, Taifun Suliman și Servin Iusein, care au lovit victima, i-au sustras portofelul cu 1.360 de lei dar și un telefon mobil.

Totul a început pe 21 iulie 2016, în jurul orei 19:45, când persoana vătămată a fost acostat de către o tânără necunoscută, care l-a întrebat dacă dorește să întrețină cu ea raporturi sexuale, ulterior înțelegându-se la suma de 20 de lei, pentru un act sexual. Tânăra i-a cerut acestuia să-i arate banii, astfel, persoana vătămată a scos portofelul din buzunar, i-a arătat banii, spunându-i că îi va da banii ulterior.

Tânăra i-a spus persoanei vătămate că are un loc unde să întrețină raporturi sexuale, astfel că a urmat-o, intrând amândoi într-o clădire dezafectată. Tânăra i-a cerut să se dezbrace, ceea ce a și făcut, moment în care a observat că aceasta și-a folosit telefonul mobil, probabil pentru a apela pe cineva. După aceea, tânăra i-a spus că nu are prezervativ asupra sa, iar dacă dorește să întrețină un act sexual neprotejat, trebuie să-i mai dea 10 lei. Persoana vătămată s-a conformat, scoțând din portofel suma de 10 lei pe care i-a dat tinerei, apoi a băgat portofelul în buzunarul pantalonilor, care erau pe jos.

În acel moment, a observat că în ușa încăperii și-au făcut apariția două persoane de sex bărbătesc necunoscute. Tânăra le-a făcut semn celor doi indivizi către pantalonii săi, moment în care acesta şi i-a luat repede de pe jos, însă, în momentul în care avea pantalonii în mână, cei trei tineri au început să tragă de pantaloni. Văzând că nu dă drumul pantalonilor, unul din cei doi tineri, respectiv cel mai înalt dintre ei, a început să îi aplice mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei, a capului şi în piept. La un moment dat, cel care aplica loviturile, i-a spus celuilalt tânăr să scoată cuţitul.

Cei trei au reușit să-i smulgă pantalonii din mână, ocazie cu care individul mai înalt a scos din buzunar portofelul, iar din interiorul acestuia a sustras suma de 1360 de lei.Tot din buzunarul pantalonilor, tânărul mai înalt i-a luat şi telefonul mobil marca LG, apoi toţi trei au fugit către calea ferată.

Judecătoria Constanța a condamnat-o pe Regina Ismail la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, însă prin contopirea cu o pedeapsă anterioară, aceasta urmează să execute 6 ani de închisoare. Taifun Suliman și Servin Iusein au primit o sentință de 3 ani de închisoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regina e buna de pwla? TAIFUN ALA E PESTE?
0
0
mi se pare normal ce a patit. pai cum plm sa-i platesti 20 lei , mai putzin decat pretul unui pachet de tzigari , in vremurile astea cand totul s-a scumpit...?!? probabil mai voia si rest la sfarsit ...
0
0
cine cauta ,gaseste si in ...gaura de sarpe. era mai bine si mai ieftin !
3
0
ce a cautat, a gasit!
3
0
Hahaha!Cum sa te cheme Tai.fun Sul.iman?Asta zici ca-i din Toate panzele sus…
4
0
ce a cautat a gasi. minte de animal...
4
0
pt cel care a comentat mai jos și a zis că trebuia să-i de-a 25 de ani, ăștia nici la crime nu dau 10 ani, vagaboanda asta a luat 6 ani, dar cu buna purtare și alte chestii avocățești, aia nu face nici un an
10
0
Aia care au furat un salam ca nu aveau ce manca au luat 4 ani.astia pt talharie au luat 3 iar aia care au vandut petrom si bcr pe nimic sunt liberi Mu1e justitiei de rahat slugile serviciilor.
27
0
Asa putini ani trebuia 25 de ani
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272