REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Incredibil! Complicele iubitei lui Vlad Pascu” a făcut solicitare că își vrea marfa înapoi.

Incredibil! Complicele iubitei lui Vlad Pascu” a făcut solicitare că își vrea marfa înapoi.

Mariana MURAT 22 martie 2024 | 15:15 1221

Unul dintre tinerii judecați alături de „Oxicomana lui Vlad Pascu” într-un dosar de lipsire de libertate, tâlhărie și acces ilegal la un sistem informatic a făcut o solicitare incredibilă într-un alt proces, în care este acuzat de trafic de droguri: a cerut marfa înapoi!

Incredibil! Complicele iubitei lui Vlad Pascu” a facut solicitare ca isi vrea marfa inapoi.

Individul care a făcut solicitarea halucinantă în urmă cu trei zile este Andrei-Marian G., trimis în judecată în mai multe dosare, cele mai grave acuzații fiind în unul de trafic de droguri și în unul de lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal la un sistem informatic.
 

Incredibil! Complicele iubitei lui Vlad Pascu” a facut solicitare ca isi vrea marfa inapoi.Andrei-Marian G., este judecat, alături de Rebecca Lăzărescu și de alte persoane, de lipsire de libertate, tâlhărie și acces ilegal la un sistem informatic. Rebecca L. este fiica unei consiliere de la primărie, care se filma alături de Vlad Pascu susținând că ea este „oxicomană”, și nu toxicomană, ca alți drogați.

Reamintim că Rebecca Lăzărescu, este fosta iubită a lui Vlad Pascu, cea pe care mama ucigașului drogat a contactat-o după măcelul rutier de la 2 Mai și a șantajat-o, pentru ca tânăra să nu divulge în fața procurorilor de unde își procurau substanțele interzise.  Mama lui Vlad Pascu recurs la șantaj deoarece Rebecca Lăzărescu apărea în mai multe filmulețe, alături de Vlad Pascu și de dealearul acestuia, poreclit Maru, afirmând că ei se droghează cu medicamente obținute ilegal.

Numita Pascu Miruna a amenințat persoana vătămată/martora cu divulgarea către presă a unor imagini compromițătoare despre aceasta și a încercat să determine prin constrângere morală, constând în expunerea posibilității diseminării în mass-media a unor informații compromițătoare, să ia legătura cu aceasta pentru a purta o discuție cu privire la aspectele cunoscute de martora L. Rebecca despre istoricul de consumator și distribuitor de droguri al fiului său, Pascu Matei Vlad, iar la data de 07.09.2023, în mod explicit, a exercitat asupra martorei acte de constrângere morală și intimidare, speculând vârsta acesteia (minoră) și starea de vulnerabilitate în care se afla, pentru a o determina pe aceasta să nu dea declarație de martor în dosarul 861/D/P/2023, al DIICOT-Serviciul Teritorial Constanța”, se precizează în rechizitoriu.

Deși a cooperat cu anchetatorii în dosarul lui Vlad Pascu, Rebecca L. a fost trimisă în judecată pentru complicitate la tâlhărie calificată, lipsire de libertate, operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

 „Respinge ca neîntemeiate cererile și excepțiile privind legalitatea sesizării instanței, legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor de către organul de urmărire penală formulate de inculpatul P. CAROL-GEORGE-COMNEN, prin apărător ales. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 2509/P/2022 emis la data de 31.07.2023 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti privind pe inculpații:

1. P. CAROL-GEORGE-COMNEN, și domiciliul procesual ales la SCA Cazacu și Asociații, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate,

2. A. ALEXANDRU-ANDREAS, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate;

3. N. ANTONIO-NICU-IULIAN, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și lipsire de libertate;

4. G. ANDREI-MARIAN, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate;

5. P. ȘTEFAN-OCTAVIAN, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate;

6. V. ALEXANDRU-CASIAN, trimis în judecată fără antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate;

7. L. REBECCA-IOANA, trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii complicității la infracțiunea de tâlhărie calificată, complicității la infracțiunea de lipsire de libertate, complicității la infracțiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și complicitate la infracțiunea de acces ilegal la un sistem informatic, precum și legalitatea administrării probelor și legalitatea efectuării actelor de organul de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei”, a decis instanța, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toți strămoșii lor trebuie să se numere în milioane; este greu de crezut că mulți oameni sunt de vină pentru producerea lor.
1
0
Din ciclul justitia din tribul numit rromanica, ala o sa-si primeasca marfa inapoi plus despagubiri. Sictir
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515