REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

INCREDIBIL! Iată ce a pățit o femeie în trenul Constanța – București

INCREDIBIL! Iată ce a pățit o femeie în trenul Constanța – București

Replica API 5 iulie 2017 | 00:23 361

O tânără din capitală, Roxana V., a relatat pe pagina sa de socializare un eveniment nefericit prin care a fost nevoită să treacă în trenul Constanța – București. Aici, ea avut un schimb de replici acide cu un bărbat, care s-a băgat în discuție pe nepusă masă.

"Acesta este un monstru pe care trebuie să-l evitaţi! Mai ales dacă sunteţi femeie! În această dimineaţă, în trenul Intercity Constanţa-Bucureşti, am fost victima unei agresiuni fără precedent. Călătoream la clasa I cu fetiţa mea de aproape doi ani, trenul plin, se vânduseră bilete în picioare şi mulţi dintre aceşti oameni ocupaseră culoarele cu valize, genţi... era cald iar noi ne tot mutam cu căruciorul că să nu deranjăm şi mai mult. La un moment dat m-am gândit să îi diversific activităţile Anei şi să ne apucăm de colorat. În spatele meu era un scaun liber care avea în faţă o măsuţă, aşa că m-am gândit să schimb locul. Vă mutaţi așaaaa…peste tot???", îl aud pe individul din faţa mea. Am nevoie de o măsuţă că să putem colora", îi răspund. "Adică să cânţi un cântecel, să-i spui o poezie, nu poţi?" "Îmi cer scuze, dar nu am nevoie de sfaturi în momentul acesta", îi răspund eu, realmente şocată deja de lipsa de politeţe, de felul de adresare, dar răul cel mai rău urma să vină. "Ăăăăăă…. deci eşti de-aia care crede că face un copil şi e al ei? Nuuuu... e al societăţii, nu al tău! Dar ce cauţi singură, fără bărbat, în tren? Nu ai soţ??? ?? Îi spun că e nepoliticos iar el răspunde... şi tu eşti ne..Se întoarce către soţia lui şi îi spune: e de-aia care trânteşte bărbaţilor un copil şi apoi pleacă!. O întreb dacă e mândră de soţul ei şi îmi răspunde că da, că ea preţuieşte educaţia…!!!" (O prietenă care călătorea cu noi în tren îmi spune că îi văzuse interacţionând la casa de bilete, unde acest individ urla la sărmana soţie cât îl ţineau plămânii… deci trag concluzia că este clar victima unei violențe domestice cumplite). Monologul a durat infinit, atât cât călătoria, şi căpăta diverse forme, de la jigniri repetate despre felul în care arăt până la sfaturi despre ce trebuie să mănânce copilul, când… despre cum e lumea în România, despre femeile care îndrăznesc să circule fără bărbaţi…", a scris Roxana V..

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi sunteti creduli in tara asta, chiar credeti ca nevinovata asta-i victima?
5
1
Un boschetar asta este acel om Boschet
0
2
eeeeeee se certau doi intelectualy.
4
0
Haideti sa nu iestem prosti...numai comentati cacaturi, asteptati si reactia celui incriminat, apoi puteti sa va faceti o parere.Numai incriminati fara reactie si dovezi, cum a facut poza, putea sa si inregistreze individa.
2
0
Aoleu. Feizbucista a fost maltratata de un ingrat realist.
7
1
Deci trenul full de stau oamenii unii peste altii peste bagaje peste copii peste coji de seminte sub care sunt alti oameni iar asteia ii arde de masuta de colorat. Invita o batrana de pe hol sa stea jos daca tot ai vazut un loc liber
4
1
,,Oamenii ocupasera culoarele cu valize si genti.... iar noi ne tot mutam cu caruciorul ca sa nu deranjam si mai mult,, -STUPID NON-SENS spune femeia asta care spune ca ar stapani cuvintele!!!Un copil in carucior nu poate folosi masuta din tren,asa ca e neghioba!Probabil l -a scos pe om din sarite de a inceput si el s-o jigneasca cum i-a venit!E frustrant sa platesti calatoria la CFR si o terchea-berchea sa te zapaceasca de cap intreg drumul cu nesimtirea ei!Ar trebui ca galagioasa sa achite calatoria tuturor pe care i-a deranjat cu caruciorul ,,educativ,,la plimbare in vagon ca prin parc.
16
0
Sanchi dk imi facea mi poza o bateam de se caca pe ea de curva penala!! mars la kkt
9
1
Art. 73 Dreptul la propria imagine 1 Orice persoana are dreptul la propria imagine. 2 In exercitarea dreptului la propria imagine, ea poate sa interzica ori sa impiedice reproducerea, in orice mod, a infatisarii sale fizice ori a vocii sale sau, dupa caz, utilizarea unei asemenea reproduceri. Inclin sa cred ca mamica nu a obtinut dreptul de a posta imaginea persoanei!
6
0
Pei daca au o gaura intre picioare..crede ca e unica
5
1
sa-ti dau la muie ! daca vrea si ma-ta !
1
2
Fotografia din tren! Nici urma de aglomeratie!MINTE IDIOATA!uitati-va ca la surprins idioata pe controlor in plan departat!nici vorba de aglomeratie altfel,nu ocupa locul si controlorul!Minte ca o boarfa!Se vede o parte din vagon cu spatiu,deci ,,moralista,, s-a tot plimbat cu copilul pana i-au disperat pe aia!
7
4
Am mai vazut mame cu ai lor copii in tren si care transforma vagonul in spatiu de joaca cu galagie si un du-te vino pe culoar!Si tot ,,singure,,fara barbat"- de ce oare? Ar fi un raspuns dar nu e treaba mea cum s-au comportat ele acasa!Asa,si le-au atras atentia calatorii ca sunt deranjati dar, ele,mamele eroine, habar nu aveau sa pastreze putina liniste,ba,participau si ele in jocul copiilor!Pare ca unele vor sa se simta in tren ca acasa si e greu sa inteleaga ptr ca nu au vagonul lor personal.
16
2
Omul este renumit pentru mitocanie Geo si numai stiu cum se recomanda. Oricum sanatos la mansarda nu e. Exista si un clip pe youtube cand a iesit din platoul unei emisiuni, dupa ce a debitat numai prostii. Un misogin impotent. Trist este spiritul civic care a lipsit cu desavarsie. Daca in locul doamnei era sotia, mama sau fata ta , erai pasiv ? Asta-i societatea strutzo camila ! Capul in nisip si cocoase e poverii ! Urat !
7
9
Finita calatorie , finita si discutia ridicola dintre doi bucuresteni alienati . Totusi , tipa , asa ii agati pe barbatii pe care ai pus ochii , exagerand cu grija pentru copil ? Si , schimband ironii ieftine, cu tipi plictisiti , insotiti de neveste ?
10
3
E penibila fata! Inteleg ca era aglomerat de oameni si bagaje inclusiv culoarul de trecere.Atunci,unde e spatiul sa se miste ,,cu caruciorul"?!Cum?,spui ca e aglomerat si gasesti loc liber!?chiar cu bilet in picioare daca un loc e liber acesta poate fi ocupat de o femeie,un copil pana se va ivi calatorul cu bilet pe locul ala!!Eu cred ca duduia a deranjat cu copulul pe ceilalti calatori!Am mai vazut nesimtite care se cred stapane pe linistea calatorilor din tren cu ale lor progenituri!si care e baiul?!ii ,,educa" sa fie galagiosi acolo unde din bun simt trebuie sa respecte pe cei din jur.
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212