REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

INCREDIBIL! Părinţii unui copil lovit mortal de un microbuz condus de un tânăr de 16 ani ŢIN PARTEA VINOVATULUI!

INCREDIBIL! Părinţii unui copil lovit mortal de un microbuz condus de un tânăr de 16 ani ŢIN PARTEA VINOVATULUI!

Replica API 25 septembrie 2017 | 16:06 313

Toate rudele afirmă că minorul în vârstă de 3 ani a căzut dintr-o căruţă

Toate rudele afirmă că minorul în vârstă de 3 ani a căzut dintr-o căruţă

Nenorocire şi situaţie suspectă în apropiere de Băneasa! Un copil în vârstă de 3 ani, din Făurei, a fost declarat decedat după ce ar fi căzut dintr-o căruţă. Totodată, potrivit surselor noastre, anumite detalii nu coincideau, motiv pentru care exista şi suspiciunea unui accident rutier. Ulterior s-a stabilit că a fost lovit de un microbuz, iar şoferul, în vârstă de 16 ani, a fugit de la faţa locului. De-a dreptul halucinant este că inclusiv părinţii copilului decedat susţin, în continuare, că micuţul a căzut din căruţă! Ancheta decurge, aşadar, cu piedici, dosarul fiind instrumentat de procurori de la Parchetul Medgidia. Duminică, minorul a fost înmormântat în localitatea de baştină, Făurei.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 23 septembrie, apelul iniţial prin 112 anunţând că un copil are gâtul tăiat. Întrebat ce vârstă are victima, apelantul a precizat că 8. Ajunşi la faţa locului, atât cadrele medicale cât şi oamenii legii, au sesizat că este vorba despre un copil de circa 2 - 3 ani, cu o plagă tăiată la nivelul capului. Imediat a fost demarat protocolul de resuscitare. A fost dus de urgenţă la Centrul de Primiri Urgenţe Băneasa dar, din păcate, i s-a declarat decesul.

Membrii familiei copilului, de etnie romă, au declarat, în primă fază, că acesta se juca în căruţă, în curte, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut într-un obiect ascuţit. Numai că anumite detalii nu se potriveau şi astfel oamenii legii au continuat să „sape”. În cele din urmă s-a ajuns la o primă concluzie: copilul se juca în faţa curţii, lângă o căruţă, acolo unde a fost lovit de un microbuz! Şoferul microbuzului are doar 16 ani şi a fugit de la faţa locului.

Anchetatorii l-au identificat şi depistat, urmând a fi propus spre arestare la Judecătoria Medgidia. Oamenii legii au declanşat cercetările, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment. Până în acest moment, anchetatorii au stabilit ca tânărul de 16 ani suspect în dosarul penal întocmit după moartea suspectă a minorului, să fie cercetat în stare de libertate.

Deocamdată, în sarcina tânărului de 16 ani au fost reţinute doar faptele de conducere a unui autovehicul fără permis şi ucidere din culpă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ca si cum l au vandut
0
0
Sunt curioasa, daca se ajunge la baza.. problemei. Cam cat mai valoreaza viata unui copil in zilele noastre ?
0
0
RROMania patria tiganilor
2
0
Tigani..nu-i nici o pierdere pentru societate, oricum astia fac copii pe banda..
11
1
va dati seama ce autoritate are in zona respevtiva daca ala s-a urcat la volanul unui microbuz minor fiind, fara carnet si beat?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102