REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

INCREDIBILA DECLARAȚIE a unui hoț DROGAT care a profitat și de un ACCIDENT RUTIER pentru a fura!

INCREDIBILA DECLARAȚIE a unui hoț DROGAT care a profitat și de un ACCIDENT RUTIER pentru a fura!

Replica API 18 ianuarie 2019 | 01:33 314

Fura telefoane și le vindea pe etnobotanice

Fura telefoane și le vindea pe etnobotanice

Alexandru M. a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare de către magistrații Judecătoriei Constanța în ianuarie 2019. Măsura arestului preventiv i-a fost menținută până la rămânerea definitivă a deciziei. Acesta a comis 5 furturi, inclusiv că și-a însușit niște bani găsiți pe bordul unui autobuz care fusese implicat într-un accident rutier la malul mării. Și-a recunoscut faptele și a declarat că fură pentru că nu-și găsește un loc de muncă stabil, nu are unde să locuiască și fumează etnobotanice. Menționăm că este cunoscut cu antecedente penale, comise inclusiv în străinătate.

Potrivit anchetatorilor, în data de 18.05.2018 , în jurul orelor 11.45, a trecut de casele de marcat ale unui supermaket din municipiul Constanța , cu 3 tuburi cu șampon, în valoare de 54 lei, ascunse în îmbrăcăminte, fără a achita contravaloarea lor. Apoi, în data de 3.07.2018 , în jurul orelor 08.10, a forțat portiera stânga față și a sustras bunuri dintr-un autoturism marca Dacia Supernova. Pe 24 iulie, în jurul orelor 11.19, a sustras un telefon mobil marca Iphone 7 din incinta unei societăți comerciale, pe care l-a vândut apoi cu suma de 300 de lei și 20 de țigări etnobotanice. Ulterior, pe 21 august 2018, în jurul orelor 10.15, a mers, însoțit de un minor, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru că fumase etnobotanice și se simțea rău. Numai că nu au mai ajuns în incinta unității spitalicești, și au pătruns într-un magazin aflat în zona porților de acces. Acolo, profitând de neatenția vânzătoarei și ajutat de minorul cu care se afla, care i-a blocat câmpul vizual așezându-se în fața acesteia, i-a sustras un telefon mobil marca Samsung Galaxy J3, ce se afla pe tejghea. Iar faptele lui nu se opresc aici. Pe 22 august 2018, în jurul orei 14.40, a sustras suma de 630 lei (provenită din încasări) de pe suprafața bordului unui autobuz supraetajat marca Iveco, care fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, aspect care a necesitat părăsirea cabinei șofer de către conducătorul auto. Fiind audiat în calitate de suspect, potrivit rolii.ro, Alexandru M. a declarat că stă în municipiul Constanța, în zona cunoscută ca "Pescărie", în niște barăci abandonate, întrucât s-a certat cu tatăl său și a plecat de la domiciliu și este consumator de țigări etnobotanice. Acesta a spus că fură pentru că nu-și găsește un loc de muncă stabil și că nu are unde să locuiască. Menționăm că este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat pentru furturi comise în țară și în străinătate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
0
0
Asta a fost prins,insa oameni cu genul asta de judecata sunt cu zecile de mii. Doar oportunitatile de mainfestare sa fie si gata,actioneaza.
1
0
,,Mentionam ca are antecedente penale ,,..bai ziaristule de ce nu scrii de perioada in care statul a vandut droguri ??? De ce nu scrii de copilasi care au murit din cauza unor parlamentari ? De ce nu mentionezi ca au distrus o generatie intreaga ? De ce nu mentionezi ca faci parte din acei oameni falsi care fac ce li se spune si anume sa scrie orice li se cere . Sper sa dormi la fel de linistit ca restul lumii care au suferit din lacomia unor oameni!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920