REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

INDIVIDUL care și-a OMORÂT mama are ALERGIE la PUȘCĂRIE!

INDIVIDUL care și-a OMORÂT mama are ALERGIE la PUȘCĂRIE!

Replica API 22 ianuarie 2022 | 19:38 3773

Crimă teribilă petrecută în Dăeni, judeţul Tulcea. Sorin Rusu şi-a omorât în bătaie mama, după care, speriat de ceea ce a făcut, a ascuns cadavrul acesteia în stuf, pe malul unui pârâu, iar hainele femeii le-a aruncat la gunoi.

Magistraţii din cadrul Tribunalului Tulcea au decis condamnarea lui Sorin Rusu la 7 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie raportat la infracțiunea de omor şi în concurs cu infracţiunea de profanare de cadavre. Sentinţa a fost dată pe 23 decembrie dar nu este definitivă, apelul urmând să se judece pe 24 martie 2022.

Părăsit de concubină din cauza violenţei

Sorin Rusu locuia împreună cu mama sa din luna noiembrie 2020, de când se întorsese de la muncă din Scoţia. Alături de cei doi a mai locuit şi concubina lui Sorin Rusu care, potrivit propriei declaraţii, l-a părăsit în urma unei bătăi aplicate de acesta pe fondul consumului de alcool. Sorin Rusu ar mai fi agresat-o pe mama sa şi altădată, însă bărbatul nu a recunoscut nimic punând totul pe seama halucinaţiilor acesteia.

Poştaşul a observat urmele bătăilor

Venit să îi aducă pensia mamei inculpatului, poştaşul a remarcat că pe fruntea vârstnicei se afla un semn pe frunte la nivelul sprâncenelor, liniar de vreo 2-3 cm, și despre care bătrâna a afirmat că ar proveni din cădere. Acest eveniment s-a petrecut cu o lună de zile înainte de dispariţia femeii.

Şi-a întâmpinat rudele înarmat cu un ciocan

Mama inculpatului a fost văzută ultima oară în viaţă pe 8 decembrie 2020, după această dată, practic nu au mai fost identificate persoane care să poată să spună acest lucru. În data de 11 decembrie, sora lui Sorin Rusu a venit din Hârşova pentru a-i aduce alimente mamei sale, însă a fost întâmpinată la poarta casei de inculpat, înarmat cu un ciocan, care nu le-a permis accesul în casă.

Cum s-a petrecut omorul

Audiat în privinţa dispariţiei mamei sale, Sorin Rusu a recunoscut că aceasta nu mai este în viaţă din data de 15 decembrie 2021. Bărbatul a mărturisit cum şi-a omorât mama, lovind-o pe aceasta cu pumnii în regiunea coastelor, apoi s-a urcat cu genunchii pe corpul ei și i-a aplicat și lovituri cu piciorul. După ce a constatat cu mama sa murise, inculpatul a cărat trupul femeii cu căruţa până la o zonă cu stuf din jurul localităţii, pe malul unui pârâu, unde a aruncat cadavrul. Hainele acesteia le-a aruncat la groapa de gunoi a localităţii.

Inculpatul nu are antecedente penale

Magistraţii din cadrul Tribunalului Tulcea au constatat că inculpatul Sorin Rusu și-a ucis mama prin exercitarea de acte de violență aplicate cu pumnii și picioarele iar ulterior a transportat cadavrul acesteia , fără obiecte vestimentare și acoperit cu un strat de lucernă în extravilanul localității Dăeni în zona denumită „La izvoare„ și unde a abandonat cadavrul pe malul cu stuf al unui pârâu.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este sora lui el nu are surori
0
0
Daca nu-i place puscaria sa se sinucida.
7
0
Numai 7 ani??
11
3
e bine ,mancare,odihna , antrenament si cate altele!la munca la scos sare si o portie de mancare !
7
0
bestie cu chip de om trebuie eutanasiat de urgenta
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272