REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Îndrăgita artistă, CORNELIA CATANGA, a MURIT

Îndrăgita artistă, CORNELIA CATANGA, a MURIT

Replica API 27 martie 2021 | 00:06 8106

Îndrăgita artistă Cornelia Catanga a încetat din viață. Vestea tristă a fost dată de artista Mara Bănică, cea care a explicat faptul că Cornelia Catanga a făcut un stop cardio respirator, care s-a suprapus infecției cu Covid-19.

Cornelia Catanga era internată la Spitalul Universitar din Capitală. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

“Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Banica pe pagina sa de Facebook, scrie știripesurse.ro.

Cornelia Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu. Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în județul Buzău, în 9 martie 1958.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai nemernicilor daca nu am o parere ca a voastra nu trebuie sa-mi impui tu pandemia ma-tii.Nu toti suntem spalati pe creier ca voi si manjiti cu crime si bani pe cai ilegale ca medici.Sa muriti toti cu famiiliile voastre cu copiii vostri in brate cu mamele vostre daca nu exista pandemie.Daca era pandemie eram morti toti pana acum mai vorbeam unul pe aici.Tineti-va banii pentru voi sa va inmormantati neamul blestemat de noi ceilalti romani.Nic cu toti banii din lume sa nu scapati de blestemele noaste 1000 de ani.
1
1
Am pierdut o artista mare.O familie de artisti care cantau diferite genuri de muzica.La televizor nu se mai spune adevarul in ziua de azi.Pierderea casei.Le-a fost luata de banca,boala de inima,depresia,plecarea fiului in America au distrus-o.Asta cu covid 19 este spus sa panicheze cat mai mult lumea.Se stie din studii,cine face un infarct,multi la al-doilea nu mai scapa.Primavara si toamna mor cei mai multi oameni de inima,plamani, boli grave etc.Faptul ca a fost diagnosticata cu covid fara drept sa fie inmormantata crestineste,ne arata ca nu sunt apreciate valorile Romaniei.
3
3
Mahalagioica de moderatorde la RTV Simona Gheorghe ,scolita sa urle cand vorbeste ca la Spitalul 9,,sta prost cu logica.Il intreaba de 100 de ori pe Aurel Padureanu de ce nu sta izolat .Logica este aceea ca Padureanu si Catanga sunt separati de 4ani,el stand la et 1 ea la Parter sau invers .Dupa logica dneo moderator daca un locatar din bloc este testat pozitiv trebuie sa se izoleze tot blocul ...
2
0
e bine!un tigan mai putin e bine !exista sau nu covid!
2
3
in deradere,va rog sa mergeti langa spitalele de boli infectioase si mergeti langa un bolnav sau cand stiti ca e cineva bolnav mergeti si stati cu el.Apoi mai vorbim
10
2
Nelu Ploiesteanu urmeaza, alta bahnita proasta
4
10
Vrem si noi langa tine sa nu mai amaram sa ne batem joc de sclavii de romani.Noi nu suntem romani noi suntem niste venetici adusi cu pluta sa ii muim pe romanasi
3
16
Asa e cand esti proasta, e uite ca exista covid. O sa ajungi intr-un sac.
8
2
Gresesti, n-a luat leacuri de la vrajiroarea ci de la Flavia Grosan. Voi va dati seama cata muzica ar mai fi compus tanti asta? Mai avea vrreo 20 de ani.
7
9
Alta prosta care a refuzat sa mearga la spital cu toate ca a venit salvarea dupa ea,probabil primise ea niste leacuri de la vrajitoare Vanesa sau cine stie de la cine.Dumnezeu s-o ierte.
15
6
s-a dus hartista!
12
4
Eu sant tractorist de meserie dar ma pricep si la medicina
20
1
Pentru codosi; Se moare de covid , pramatiilor!
21
11
Pun faianta , gresie si sunt si Doctor, dupa program. Haha. Mai am cativa prieteni , tractoristi , politisti locali , cu care dezbatem intens chestia astta referioare la Covid. Nu este dle, e de la ei.hahaha.
18
4
Voi inca nu ati priceput ca acest virus da in organism cheaguri de sange, cheaguri care oricand pot migra pe vase si care dau STOP CARDIORESPIRATOR, adica infarct - vezi pe cei gasiti morti in casa sau cad in hipermarcheturi-, si ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. E atat de greu sa pricepeti? Initial ataca plamanii si alte organe dand infectii f puternice, de care unii nu mai scapa daca au avut si alte boli cronice. Adica nu le rezista organismul. Avocatii care nu vor purtarea mastii demonstreaza ca habar nu au de minime cunostinte medicale.Si prostii isi lasa dosarele pe mana acestor habarnisti.
30
8
Dar de ce nu mergi tu intr o excursie " Ratatilor " la boi infectioase sa vedem cine minte si cum sta treaba mai exact
24
7
Sunteti oligofreni cu virusu pulii si chestia e ca va place. Vreti sa fiti fututi si sa stati capre. Cum va zic guvernantii ceva cum inghititi. Dupa ce se termina cacatu asta de minciuna va am trecuti pe lista si o sa va exploatez si eu asa cum va fac astia acum, iar voua o sa va placa, sclavilor
8
40
A auzit Sosoaca de moartea lui Catanga si acum poarta masca si se spala pe maini !!!!
28
9
Dumnezeu s-o odihneasca
26
0
cum te descurci sa respiri singur, daca nu esti in stare sa citesti si intelegi un text de 10-15 randuri?
19
4
Nu exista virusul nu purtati masca si nu va vaccinati si daca va simtiti rau stati acasa si luati paracetamol pana ramaneti fara aer saraciilor retardati imi bat joc de voi pana va prapaditi de prosti ce sunteti
35
12
Femeia era bolnava, dar CACATUL DE COVID i-a grabit maoartea, acum toate decesele sunt agatate de covid.
23
12
Daca s-ar muri de prostie ai fi primul pe lista...
43
7
Ar fi bine sa citesti tot articolul... Scrie mai sus ca a murit in urma unui stop cardiorespirator. Nu mai pune intrebari idioate. Plus ca ai uitat sa spui ca intrebi pentru un prieten.
33
8
in tara asta se moare numai de COVID?
29
44

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272