REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ÎNGRIJORĂTOR! Stațiunile Mamaia și Vama Veche, RAIUL DROGAȚILOR!

ÎNGRIJORĂTOR! Stațiunile Mamaia și Vama Veche, RAIUL DROGAȚILOR!

Replica API 23 august 2017 | 00:00 371

Au fost prinși alți tineri!

Au fost prinși alți tineri!

După ce, la finele săptămânii trecute, au fost prinse mai multe persoane care vindeau droguri la malul mării, lăsându-se și cu percheziții în Summerland din Mamaia Nord, iată că acțiunile au continuat. Astfel, Gruparea de Jandarmi Constanţa sub coordonarea Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa a desfăşurat, în perioada 19-21 august a.c., o serie de acţiuni de combatere a traficului şi consumului de droguri de risc în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, cu precădere în Vama Veche şi Mamaia. Din păcate, fenomenul este departe de a fi… "stârpit"

Cu această ocazie, jandarmii au surprins în flagrant şapte persoane care-şi confecţionau ţigarete artizanale cu ajutorul unor grindere metalice, iar în imediata apropiere se simţea un miros înţepător. Spre exemplu, luni 21 august a.c., ora 5.00, în Vama Veche, un echipaj de jandarmerie a observat, în apropierea unei terase din localitate, patru tineri care-şi confecţionau ţigarete artizanale, iar în imediata apropiere se simţea un miros înţepător.

La vederea jandarmilor, persoanele au devenit agitate şi au mărit ritmul de mers. Cei patru, cu vârste cuprinse între 22-34 ani, au fost somaţi şi li s-a făcut controlul corporal şi al bagajelor. Asupra acestora şi în bagaje, jandarmii au mai găsit două comprimate ecstasy, trei folii de staniol cu muguri vegetali de culoare verde şi un grinder metalic pentru confecţionat joint-uri.

Totodată, sâmbătă, 19 august a.c., ora 18.30, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice la intrarea în staţiunea Mamaia au observat, în apropierea unui hotel, trei tineri agitaţi care la vederea echipajului au aruncat pe jos ţigaretele (joint-urile), au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat spre autoturismul propriu. Persoanele au fost somate şi au coborât din autovehicul.

În autoturism, sub scaunul din dreapta faţă, jandarmii au mai găsit o punguliță din plastic transparent ce conținea fragmente vegetale de culoare verde sub formă de muguri şi un grinder metalic de culoare neagră. Pastilele, substanţele halucinogene şi grinderele vor fi predate la B.C.C.O Constanţa pentru continuarea cercetărilor. Amintim că, pe 17 august, două persoane au fost surprinse în flagrant delict în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia.

Este vorba despre Onoriu Liviu Barna, în vârstă de 60 de ani, care are un apartament în cartierul Summerland, și Marian Ștefan Ioniță, de 34 de ani, cel din urmă fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. La apartamentul primului suspect au avut loc percheziții, unde au identificat şi ulterior ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de cocaină, 0,2 gr fragmente comprimate de MDMA (drog de mare risc), un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină şi un dispozitiv de prizat cocaină.

De asemenea, a fost percheziţionat şi autoturismul care aparţine unuia dintre bărbaţi, unde au fost identificate 42,9 grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculeţe autosigilante goale, două telefoane mobile, suma de 8775 lei şi 500 euro. Amintim și faptul că o tânără din Mangalia a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a ajutat doi indivizi să vândă droguri de mare risc, în valoare de mii de euro, în cluburile din nordul stațiunii Mamaia. Este vorba despre Beatrice Petrea!

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/locuitorii-din-tomis-nord-nu-mai-suporta-sa-i-vada-cum-se-drogheaza-imagini-scandaloase-video-327526/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaia e ok , Vama veche e jale cu ea ce boscgetri si curve ! PUTIN sa trimita o bomba acolo.
1
0
Daca astea sunt cantitati mari, vedeti ce e la sunwaves sau ce a fost la neversea, alea erau cantitati imense pe care le au trecut cu vederea, nu astea, si nu va mai cacati pe voi ca nu se drogheaza pe banii vostri si de pericol pentru voi nici nu se pune problema, ca o sa moara ei mai repede e partea a doua
2
2
km5 ii aprovizioneaza si butoiul de gherasim
1
1
pai nu spuneti voi ca mamaia si vama veche sunt statiuni ale distractiei? cu ce vreti sa se distreze cu ceai si apa plata?
8
2
Trebuiesc tarnosite bisericutze, manastirele in toate statiunuile eparhiei Tomis di la Gheorghitzeni Cum e posibil sa ramana nesfintite balonasele uzate marca DUREX uitate de enoriasi n caldurile estivale ? Ceva maici itoplesss, flacai cu potcap la crucealoaie pe piept paros dar gay, pe plaja e de o mare nevointa duhovniceasca
1
2
Dusi toti la munca grea ,ASA cu toate drogurile in gura,dusi la cariera de piatra,si la urma urmei,daca lor le place sa inghita ,,moarte lenta,,lasati-i dar e pacat de parintii lor CA sufefa enorm,si nu au curaj sa-i denunte ,si ASA ii salveaza de la moarte,trebuie ajutate mamele,de organelle in drept,asta daca di acesti tineri vor sa accepte ajutorul
3
1
Mey,ce aveti cu creativii,mey? Voi nu stiti ca ideile creative apar in urma diferitelor experiente de orice fel.De aceea creativii iubesc marea,nisipul si vama.Sa vedeti idei constructive !
5
3
ssa e..am uitat sa precizez. Constanta e sufocata de tigani botati, machidoni cu neveste imputite care put ca un veceu si de armeni care stau ca soparlele poate pica ceva din galceava...Eu sper ca toti o sa fie spanzurati daca se gasesc cu furt de la stat....Doamne ajuta
13
2
boschetarii care au acaparat statiunea sunt machidoni semi-analfabeti lacomi si alte rase de arabi jegosi nebotezati care put a pisat de oaie.dorel a uitat sa precizeze.
19
1
Nu e ingrijarator. Asta e situatia binevoita de boschetarii care au acaparat statiunea.bani,bani,bani,bani. o sa muriti in chinuri
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614