REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Înmormântarea tinerei găsită pe plaja din Vama Veche, AMÂNATĂ! Familia are suspiciuni cu privire la cauza morţii

Înmormântarea tinerei găsită pe plaja din Vama Veche, AMÂNATĂ! Familia are suspiciuni cu privire la cauza morţii

Replica API 4 iulie 2019 | 00:30 941

Înmormântarea Ioanei Mădălina Banu, tânăra de 19 ani care a fost găsită moartă pe plaja din Vama Veche, a fost amânată pentru joi.

Rudele şi cunoştinţele spun că s-au găsit urme de violenţă pe trupul ei şi că ar fi suspiciune de crimă în acest caz. Oamenii legii nu confirmă informaţia şi spun că, într-adevăr, se fac verificări, familia fiind nemulţumită de modul în care s-a realizat necropsia, însă nu există suspiciune de crimă.

"Polițiștii din Mangalia au fost sesizați de către familia persoanei în cauză cu privire la anumite suspiciuni în ceea ce privește cauza decesului. Polițiști, împreună cu criminaliști au fost la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă", au transmis surse judiciare.

În schimb, apropiaţii fetei spun că au văzut pe trupul ei urme de violenţă. "Poliţia care a venit aşa a spus, că e suspiciune de crimă. Plus că se văd pe ea vânătăile", a spus, pentru Replica, o apropiată a familiei. Ioana va fi înmormântată joi, 4 iulie.

Mădălina Ioana Banu locuia în Vâlcele, județul Constanţa și era angajata la un hotel din stațiune. Fata a petrecut duminică-noapte cu mai mulţi prieteni și la un moment dat, ar fi intrat să facă o baie în mare.

Reamintim că tânăra a fost găsită moartă pe 1 iulie, pe plaja din Vama Veche, în zona ”La Baldachine”.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea, declarându-i decesul. În momentul în care a fost găsită pe plajă, era dezbrăcată. La circa 70 de metri distanță de ea, printre șezlonguri, oamenii legii au găsit lucrurile personale ale fetei, fiind vorba de haine, telefon etc.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa o ierte. Pentru comentatorii rautaciosi,si-i futa cainii si sincere pareri de rau pentru parintii lor ca au asemenea copii.
0
0
Inmormantarea tinerei gasita... corect e inmormantarea tinerei gasite, doar ca am scris fara diacritice... pacat ca viata e cruda iar naturii nu ii pasa de micile noastre drame
3
1
Sa ma cac pe mircea si pe tine. Ru discriminezi bogatii, discriminezi oamenii saraci. Daca cei slabi psihic daca nu rezista in anturaje mai evoluate si se spanzura asta e legea umana.
1
3
copii sunt supusi unei presiuni extraordinare,cei cu parale vin cu fel si fel de boarfe iar cei saraci sunt marginalizati,ar fi corect sa se reintroduca uniforma,cunosc un caz care s-a retras de la mircea din cauza colegilor
2
1
In vama credeti ca apa este pt toti?
1
6
S.a drogat nebuna si s.a futut asa tare ca i.a invinetit pula pielea, de acolo vanataile, da o in plm de drogata
0
25
Fratilor, INVATATI SA SCRIETI!
7
0
asa tanara
11
1
Habar n -aveti ce scrieti in acelasi articol:ori e din Valcele, ori e din Mangalia,are 18 ani sau19!?In care statiune lucra? Nu intelegi nimic din ce se citeste pe aici.Ba e alba, ba e neagra.
20
1
Odihneasca-se in pace ! Condoleante familiei.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272