REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Înspăimântătoarea papușă Huggy Wuggy se vinde ca pâinea caldă la malul mării! Video

Înspăimântătoarea papușă Huggy Wuggy se vinde ca pâinea caldă la malul mării! Video

Replica API 24 mai 2022 | 09:09 7925

Huggy Wuggy, jucăria înspăimântătoare, care face furori printre copii, a apărut și la Constanța. Plușurile cu dinți ascuțiți și aspect înfricoșător par să fie adorate de cei mici, deși au creat controverse în întreaga lume. Acest personaj face parte dintr-un joc video horror care este interzis copiilor sub 13 ani. Cu toate astea, Huggy Wuggy a ajuns și în atenția copiilor de grădiniță și școală primară.

Huggy Wuggy, jucăria care face furori printre copii, este tot mai prezentă în magazinele din Constanța, fie că vorbim de malluri, fie că vorbim despre magazinele de la colț de stradă sau tarabele din stațiunea Mamaia.

Maimuțoiul albastru de pluș, care arată îngrozitor, este adorat de cei mici, spre disperarea părinților, dar și psihologilor care atrag un semnal de alarmă cu privire la această jucărie. Păpușile au generat discuții lungi și controverse în mai multe țări. În Marea Britanie, spre exemplu, aceste păpuși au fost interzise în școli.

,,În Marea Britanie este interzis Huggy Wuggy, ar trebui interzis peste tot. Copiii nu au nicio vină că cer, părinții sunt vinovați pentru că le oferă tot felul de mizerii. Să nu aveți impresia că nu pot fi traumatizați, că poate e doar un joc sau doar o jucărie. Doar un joc era și "Balena albastră" care convingea copiii să se sinucidă. Eu dacă vizionez un film horror și acum la 30 de ani am coșmaruri, ce să mai vorbim de copiii care nu au încă creierul pe deplin format? Nu vă jucați cu sănătatea emoțională și psihică a copiilor.”, sunt de părere părinții.

Elena Harbur

Elena Harbur, explicații cu privire la modul în care sunt copiii afectați de aceste păpuși

Psihoterapeutul Elena Harbur a explicat, pentru Replica, modul în care aceste păpuși îi afectează pe cei mici, afirmând că există 2 variante. ,,Există posibilitatea în care să provoace un fel de desensibilizare, valoarea vieții umane să nu mai fie atât de importantă și atât de prețioasă și să devină o denigrare pentru că instigarea la omor, ca orice alt îndemn, dacă este repetat, există posibilitatea să se transforme într-un fel de denigrare a vieții umane. Cea de a doua variantă ar fi cea în care instigând la omor să creeze o agresivitate în plus, depinde foarte mult de părinți și de modalitatea în care explică copiilor cât ține de partea de amuzament sau modă și cât au în vedere implicațiile și efectele.”, a spus Elena Harbur, pentru Replica de Constanța.

Cine este Huggy Wuggy?

Huggy Wuggy este un personaj din jocul video, Poppy Playtime, apărut în 2021, joc interzis copiilor sub 12 ani, tocmai din cauza conținutului horror și violent. Huggy Wuggy urmărește jucătorul și încearcă să-l omoare ademenindu-l într-o fabrică de jucării abandonate. Mai exact, îi urmărește pe copii și dacă îi prinde îi omoară, fiind o creatură care se hrănește cu sângele copiilor.

Jocul se poate descărca atât din GooglePlay, cât și App Store, cu doar 14,99 lei.

Versurile piesei Huggy Wuggy

“Numele meu este Huggy Wuggy.

Corp neclar și drăgălaș.

Nu vii să mă îmbrățișezi?

Dinții ascuțiți te lasă să sângerezi.

Niciodată să nu-mi spui urat.

Ține-mă până mori.

Îmbrățișează-mă până mori.

Știu unde te ascunzi

Pe gurile de ventilație aluneci

Nu știi că te voi găsi?

Oriunde ai umbla

Oriunde te duci

În întuneric aștept

Nu există scăpare.

Nu știi că sunt chiar în spatele tău?

Mai aproape decât crezi.

Promit că nu voi muşca atât de tare

Doar crede în zâmbetul meu.

Chiar dacă nu mi-e foame

Tot vreau să te gust

Doar o mușcătură mică

Nu vrei să vii să mă îmbrățișezi?

Ține-mă până mori.

Îmbrățișează-mă până mori”, sunt versurile cântecului lui Huggy Wuggy.

Video:

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
frumoasa psihoterapeuta.
0
0
a**a se doreste .distrugerea copiilor. Controale pe toti distribuitorii !!! Ce mai asteptati ???
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108