REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

INTERCEPTĂRI în dosarul INDIVIDULUI care spunea că are legături cu rackeți din Serbia! Victimă, un RENUMIT MEDIC din Constanța

INTERCEPTĂRI în dosarul INDIVIDULUI care spunea că are legături cu rackeți din Serbia! Victimă, un RENUMIT MEDIC din Constanța

Replica API 1 ianuarie 2019 | 03:15 516

'Îți scot inima din piept, îți mutilez copiii!'

'Îți scot inima din piept, îți mutilez copiii!'

Cristian Ș. a fost condamnat la 2 ani de închisoare, în regim de detenție, pentru șantaj. Precizăm că individul este cunoscut cu antecedente penale. Acesta și-a șantajat o amică, căreia îi cerea sume de bani pentru a-i omorî fostul soț. Cum femeia, care este un renumit medic de la malul mării, a refuzat, individul a trecut la amenințări cu moartea. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă.

În urma cercetărilor în cazul unei infracțiuni de șantaj, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, Cristian Ș., în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 20 august a.c., o femeie, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Valu lui Traian a sesizat organele de poliție că a fost amenințată cu moartea și acte de violență gravă de respectivul bărbat, care i-a cerut sume de bani cuprinse între 1.000 și 4.500 de euro. În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii,dar și pe doi prieteni ai acestuia, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la amenințări cu moartea sau acte de violență, solicitând diverse sume de bani. Mai exact, suspectul era amic cu femeia, aceasta trecând recent printr-un divorț, în urma căruia a rămas cu doi copii minori. Aici este momentul în care Cristian Ș. a crezut că poate face rost de bani, motiv pentru care i-a cerut ei anumite sume de bani pentru a achiziționa o substanță toxică de la niște rackeți din Serbia, pe care i-o va plasa bărbatului în mașină, iar el va face un accident rutier ce-i va fi fatal. Când victima l-a refuzat, au început amenințările.

Îți smulg inima din piept, îți mutilez copiii!

Femeia a depus plângere pe numele lui, iar oamenii legii au demarat intercetările.

Inculpat: Treaba noastră merge mai departe?

Victimă: În momentul ăsta nu mai merge nimic

Inculpat: Măi, tu îți bați joc de mine? De mine nu ți-e milă în ce situație mă pui? Băi, tu iți bați joc de mine? În situația în care tu mă pui pe mine acum, după ce toate vorbele sunt făcute? După ce s-a cheltuit și după ce, tu îți dai seama ce oameni pui tu pe drumuri?

Victimă: Asta este hotărârea mea și nu mai discut.

Inculpat: Vin după tine și-ți iau inima din piept dacă tu îmi faci mie o chestie de genul ăsta

Victimă: Poți să faci ce vrei.

Inculpat: Ce pot să fac ce vreau? Băi, bulangioaico, băi tu știi în ce situație mă pui tu pe mine? Băi tu știi ce îmi faci tu mie? Tu îți dai seama în ce c…t mă bagi tu pe mine?

Victimă: ...

Incupat: I-am zis până pe 15! Băi, nu iei nici o hotărâre că îmi bag p.. în mama.

Victimă: Am luat-o deja.

Inculpat: Dacă (neinteligibil) îți fac viața grea, îți fac viața grea, îți iau copiii, ți-i mutilez f…-ți morții mă-tii să-ți f...t dacă tu mie îmi faci o chestie de genul ăsta că mie îmi pui copiii mei în pericol, eu n-am de unde atâția bani să plătesc, n-am de unde atâția bani să plătesc la oameni. Tu știi în ce situație mă pui? Dacă tu mie îmi pui familia in pericol, ți-o pun și io! Dacă io nu-ți mutilez copiii să te c…i tu in gura mea dacă io pățesc ceva. Mă jur pe ce am mai scump, dacă io pățesc ceva că io n-am de unde să dau atâția bani, io n-am de unde să dau atâția bani. Eu imi bag p.. în mă-ta și în morții mă-tii, dacă nu te omor și te calc în picioare dacă știu că si eu mor, te omor și eu pe tine. Nu mă lăsa acum în situația asta. Am vorbit, mi s-a spus că, cărțile sunt făcute, nu mai pot da înapoi, ce să fac?

(...)

Inculpat: Ai vrea să te duc la (neinteligibil) să vorbești cu unul dintre sau stai, n-am înțeles, sau cui? (discuție irelevantă min. 09:33-10:24) Când ai comandat cauza, cu mine ai vorbit-o iar banii, atenție foarte mare, diferența de bani se dă la sfârșitul cauzei, nu se dau banii înainte; se dă un avans iar diferența de 2500 plus încă 750 se dau la sfârșit când se termină cauza, nu dai nimic până nu se vede cauza terminată. Așa, celălalt material îl iei tu, faci ce vrei cu el. În cazul în care nu vrei să plătești, Înțelegi? Nu va ajunge absolut nimic la tine dar, cauza lui L____ va merge mai departe indiferent dacă vrei sau dacă nu plătești. Tu miercuri poți să refuzi, nu vreau nici un ban, cauza oricum merge mai departe dar lucrurile vor fi extraordinar de dramatice după. Ah și încă o chestie ca să fii lămurită, în mod normal toată cauza se ridică undeva la 25.000, în mod normal, dar nu vreau eu. Și a fost înțeleasă chestia asta doar ca să-ți dau o lecție. Deci tu nu plătești decât materialul în sine și ceea ce am discutat noi încă de acum aproape un an sau cât a făcut (neinteligibil) de astă primăvară, toamnă. Am discutat la 4500 plus încă 750 pentru că este vorba de două materiale, m-ai înțeles? Dar, cel de-al doilea material (neinteligibil) practic nu te costă deloc, te costă primul material că acela este mult mai agresiv, acesta nu. Asta este treaba mea și nu pot să-ți iau niște bani pe un lucru pe care eu nu dau bani iar cei 750 de Euro sunt banii băieților pentru că ei ia pentru fiecare material în parte ia câte 500 de Euro. Îmi aduce un material și jumătate, ia 750 de Euro, ai înțeles? B___ pe care eu trebuie să-i plătesc acum când ajung în vamă, diferența de bani se dă la sfârșitul cauzei, în momentul când se văd efectele. Nu-ți fie teamă pentru că la noi nu se practică chestii de genul ăsta, să vii după aceea cu șantaje, cu „vezi că mai îmi dai, vezi că mai”, ai înțeles da?

Inculpatul a mers în tabăra adversă: Are un plan să vă asasineze!

Din interceptările redate mai sus reiese, potrivit rolii.ro, că aspectele declarate de persoana vătămată se confirmă, în sensul că în perioada august-septembrie 2018 inculpatul i-a adresat amenințări extrem de grave, în sensul că o va omorî, că o va mutila pe ea și pe copiii acesteia dacă nu îi va remite suma de 5500 de Euro. Având în vedere că persoana vătămată a refuzat să-i remită sumele de bani cerute, inculpatul, temându-se că aceasta se va adresa organelor de urmărire penală, a mers la cei doi prieteni ai fostului ei soț, cărora le-a spus că persoana vătămată avea un plan prin care dorea să-i asasineze, dar acesta a realizat că a fost influențat de persoana vătămată motiv pentru care a hotărât să nu pună în aplicare acest plan. Tot potrivit rolii.ro, cu ocazia audierii inculpatului, acesta a precizat că planul de a-l ucide pe fostul soț al victimei și pe cei doi prieteni ai săi a reprezentat o simplă creație imaginară pentru a o impresiona pe persoana vătămată de care se îndrăgostise, iar pretinderea sumelor de bani prin amenințări cu moartea sau cu acte de agresiune la adresa sa și a celor două fiice au fost reale, dar au fost făcute pe fondul unei crize de gelozie deoarece persoana vătămată începuse o relație amoroasă cu un alt bărbat. De asemenea, inculpatul a declarat că, după ce urma să primească sumele de bani de la persoana vătămată, intenționa să i le restituie pentru a-i recâștiga aprecierea. Totodată, inculpatul a declarat că nu a efectuat nici un demers pentru achiziționarea substanței toxice, neavând nici o posibilitate reală de a achiziționa astfel de substanțe, iar în momentul în care acesta a constatat că persoana vătămată i-a cerut expres să renunțe la planul de achiziționare a substanței, urmat de începerea unei relații amoroase de către aceasta cu un alt bărbat, inculpatul s-a hotărât să o compromită pe persoana vătămată și să se răzbune pe ea. Audiat în fața instanței, inculpatul a arătat faptul că recunoaște și regretă fapta comisă. La data de 12 septembrie a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind eliberat mandat pentru 30 de zile. În cauză, suportul de specialitate a fost asigurat de polițiștii din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu banuiesc ca sunt din republica moldova vin cu metehne din astea aici. cine stie despre cine e vorba lasati mesaj aici. multumesc
4
0
Cei doi au fost amanti , stie toata lumea ..
4
0
Din ce pricep eu, doamna dr nu e chiar inocenta in poveste. A vrut ceva, dar s-a razgandit...
15
2
cifra 5 din zar inseamna "eu intre patru pereti". asa era moda pe vremea lu ceasca , in randul alora care se aflau la delfinariu... pardon, la puscarie
4
1
Caz rural,mai sunt ai altele urbane,stie Martin ce lume aduce si ii mascheaza in doctori dar fiind de peste Prut nu mai conteaza si fisa ce daca sunt oamenii lu' Putin,mai bine,ca doctor cu tatuaj cifra 5 din zar nu prea am vazut decat la Delfinariu
6
2
a fost o data cu amenintari ,si eu am patit asa l-am inselat pe un partener chipurile prieten ma amenintat hau hau cu sabii si ia trecut ,cainele care latra nu musca periculosii sunt care tac si peste o perioada de timp ti-o coace zdravan
4
0
E renumitul medic cu recunoastere internationala ? Sigur vreo nesatisfacuta de doctoreasa de la SJU C-ta. Oare cine, cine, cine ?
6
2
E bolnav psihic, trebuie bagat la izolare niste ani buni.
7
1
E cam cusuta cu ata alba. Adica ala, milos din fire , s-a gandit sa o rqzbune pe trista divortata. Asa, de la el putere. Mahhhh, hai lasati-o jos ca miauna! Fum fara foc , nada!
16
1
Cine e victima?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272