REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

INTERLOPUL de CARTON, care a ÎNJURAT un polițist pe Facebook, sub control judiciar!

INTERLOPUL de CARTON, care a ÎNJURAT un polițist pe Facebook, sub control judiciar!

Replica API 9 decembrie 2021 | 00:17 8394

Laurențiu Ionuț Ganea, tânărul în vârstă de 25 de ani, cu aere de interlop, a stat puțini pe ghimpi, procurorii decizând, în cursul zilei de 9 decembrie, să-l plaseze sub control judiciar. Precizăm că acesta s-a crezut cel mai tare din parcare, făcând un live pe Facebook, prin intermediul căruia a înjurat un polițist de la Secția 5 și pe care voia să-l provoace să vină la el, dacă are tupeu. Iar Poliția s-a conformat! Astfel, mascații i-au onorat invitația și l-au vizitat.

Amintim că în cursul zilei de marți, 7 decembrie, un tânăr de 25 de ani din Constanța a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care înjură și batjocorește un polițist din cadrul Secției 5, totodată provocându-l să vină la el acasă dacă are tupeu, mai ales în timpul liber ca să nu fie ultraj după care îi aruncă mai multe injurii:

”Doar știi unde stau... în morții mă-tii... ai venit de atâtea ori la mine...băga-mi-aș... în morții mătii... zici că vând droguri... de ce morții mătii nu vii peste mine?... dacă tot zici că vrei să mă prinzi și așa... vino când ești liber ca să nu fie ultraj... băga-mi-aș p... în copiii mătii...când ai venit atunci la mine de ce nu ai avut curaj... stăteai cu mâna pe pistol... de ce nu ai intrat atunci la mine?... fără mandat îți f... numai topoare și furci...”.

Și, din câte se pare mascații au ascultat îndemnul tânărului „veniți la mine dacă aveți tupeu” și miercuri, 8 decembrie, au fost acasă la el, au făcut percheziții domiciliare iar, după descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Citește și: ȘMECHERUL săltat de MASCAȚI era ESCORTĂ ACTIVĂ pentru FEMEI și BĂRBAȚI! VIDEO

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E un mini-interlop care se crede mare. Insa dupa ce va trece prin justitie chiar va deveni interlop matur. Nu are chef de viata normala. E prea multa saracie la munca, deh. Se vede pe el.
2
0
Imi bag maneru de la supapa de desfundat wc in anus pentru placere pura. Sunt activ in public
2
1
smecher de carton si nas asta stai ca radem si de tine bulangiule
5
0
Interlop sa lucreze paznic la OSS nu am mai vazut pana acum , presa de kkt care orice fraier il face interlop
6
0
perchezitii la politistii de la sectia 5 si frontiera care papa malai gros si beau la bar cu hotii din poarta 6 cand? nu tin partea nimanui , dar adevaratele probleme se omit.
9
0
ma rico tu te umfli ca gaina jur dc plm ju ti-ai vzt de trb ta cn ti-a facut asta tia facut ca prea esti un bulangiu akum radvtoti de tine chiar ca tu esti smecher de carton adevarat
5
1
daca si bulache asta vopsit si sa unflat putin e interlop vai de ghiotul lui,toti fraieri sa iasa in evidenta nu stie ce sa mai posteze
7
0
Asta e un gay vai mama lui toti baieti din oras il stiu eu un papagal
7
0
Mascariciul tremura hahahaha.
14
1
Hahah. Unde sunt interlopii de alta data? Acum fiecare pusti cordit si mazgalit cu vreo mizerie de tatuaj se crede interlop. Bine i ati facut. Trebuia si un bulan pe costum sa i dea
15
0
Nu va puneti cu noi !
13
1
Inter ce? Interloop?
11
0
In delta cu caii la letea
12
0
Cand uiti ca esti politist, de vizionat pe youtube
7
0
Are timp sa isi bage dildaul linistit acum si sa l astepte pe mos gerila
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218