REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Intervenţie pe Baba Novac! O pasageră a căzut în autobuz

Intervenţie pe Baba Novac! O pasageră a căzut în autobuz

Replica API 11 mai 2019 | 12:14 492

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină, sâmbătă, 11 mai, pe strada Baba Novac din municipiul Constanţa, acolo unde o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta se afla în autobuz, iar când şoferul a frânat, s-a dezechilibrat şi a căzut, prezentând traumatisme la umăr și la coloana lombară. A fost transportată la spital.

Update: Ce spun oamenii legii

În data de 11.05.2019, ora 09:50 un barbat de 48 de ani a condus un autobuz pe str. Baba Novac din Constanţa, dinspre bd. Aurel Vlaicu către str. Soveja şi ajungând la intersecţia cu str. Bogdan Vasile, a redus viteza de deplasare, moment în care o femeie, de 68 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe podeaua autobuzului.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
soferii de pe transport comun trbuie sa mearga la curs de transport pensionari si asistati. hahahah
3
1
Sunt batrani care abia merg pe strada , extrem de firavi , mai cara si cate ceva....iar dupa ce au urcat in autobuz uita sa se mai tina de bara si sunt extrem de vulnerabili ! Aceste persoane nu ar trebui sa se urce in mijloace de transport public decat insotite !
7
2
Multi dementi sunt printre noi Cum pot sa scriie astfel de idiotenii si vulgaritati Nu au mame, nu au bunici ,nu au copii ,nu au bun simt Sunt pericole sociale grave .Iar soferii multi sunt exagerat de brutali in condus Atunci o sa fie tara civilizata cand toti o sa reactionam corect in situatii de astfel .
5
0
Toti pasagerii trebuie sa se tina de bari. Nu e de vina soferul ca sunt cascati. Sunt in autobuz nu pe banca in parc.
9
2
nu avea baba bilet,,si sa rupt o coasta de drak.
2
6
Asta nu e stire de duzina,e BREAKING NEWS!
8
1
era prea entuziasmata cu deschiderea clubului DE VARA al pensionarilor, n-a fost atenta si a muscat din podea
9
6
Asa se intampla cand te tii de sacosa !
14
6
Alo, trr ho. Nu va grabiti. Justitia va face intuneric in acest cazdeoarece nu se va sti pe cine sa traga la RACOARE. City basina lui FAGABAU sau vechea regie ceausista. Cert e ca M-PSD nu a realizat trotoare daramite autostrazi. Jos hotia jos criminali. Daca se intimpla la festivalul NEVAZATORILOR vedeati cum se aplica planul de urgenta a lui arafat.
8
5
soferul si ratc dati in judecata si sa plateasca daune si cand pronesc si cand opresc daca nu te tii bine te duci in nas
8
17
Pai da, evident soferii aia parca ar transporta cartofi, moloz NU OAMENI!!!!!! Cand duc hoardele intregi de romi nu EXISTA CONTROL, NU EXISTA PT ROMI POL COMUNITARA ., CA EI S AU facut hingheri circula vorba Oras DE ADUNATURI SI SCURSURI VENITE DIN TOATE VAGAUNILE
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212