REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Intervențiile echipelor DRDP Constanța, îngreunate de vremea nefavorabilă și de indisciplina șoferilor

Intervențiile echipelor DRDP Constanța, îngreunate de vremea nefavorabilă și de indisciplina șoferilor

Replica API 27 ianuarie 2021 | 17:43 1399

Dat fiind avertizarea meteo cod portocaliu emisă de A.N.M., sub incidența căreia se află județele Constanța și Tulcea, miercuri, 27 ianuarie a.c., până la ora 21:00, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța și-a mobilizat toate resursele umane și tehnice și acționează pe drumurile naționale cu autoutilaje de deszăpezire și material antiderapant acolo unde cantitățile mari de ninsori căzute și viscolul care reduce mult vizibilitatea îngreunează sau chiar blochează circulația rutieră.

Sursa foto: ISU Dobrogea

Condițiile meteo nefavorabile au determinat închiderea tuturor drumurilor naționale din județul Constanța, cu excepția DN 39 și Autostrăzile A2 și A4, iar ISU Dobrogea a emis chiar o avertizare RO ALERT în acest sens, ca locuitorii să nu părăsească localitatea.

Sursa foto: ISU Dobrogea

Intervențiile echipelor D.R.D.P. Constanța au fost mult îngreunate nu doar de condițiile meteo nefavorabile, ci și de indisciplina participanților la trafic, care prin acțiunile lor periclitează siguranța deservenților utilajelor, dar și a oamenilor legii.

Sursa foto: ISU Dobrogea

Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu încurce acțiunile de deszăpezire ale utilajelor și să respecte indicațiile poliției rutiere tocmai pentru a ajuta la reluarea circulației rutiere.

Sursa foto: ISU Dobrogea

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gogule,esti timpit!ai partial dreptate,,da'nu baga pe toti in aceiasi oala.corect,cocalarii si piti care n-au ce face p'acasa,sa stea dracului in casa,dar aia care se duc la munca si din cauza imbecililor care nu isi fac treaba ,platesc hotel in noaptea asta ,ca mine,ce vina au??pulemecii de drumari freaca pl pe la peco la murfatlar si pe sensul spre constanta ,in moment ce pe sensul spre valu e zapada viscolita cit casa,ptr ca alti imbecili nu isi fac treaba sa puna parazapezi!muie!
1
0
lumea vrea acasa fraiere ca a fost la munca nu ca tine papagalule !!!
3
1
se arunca ca prostii in viscol si pe urma suna la 112 sa fie salvati .Luati cu "bemve"iarna .
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218