REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Întrevedere premierul Ludovic Orban - ministrul de Externe al Ucrainei

Întrevedere premierul Ludovic Orban - ministrul de Externe al Ucrainei

Replica API 9 septembrie 2020 | 00:00 1037

Premierul Ludovic Orban a avut, marţi, o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, aflat în vizită la Bucureşti, context în care prim-ministrul a transmis un mesaj de susţinere pentru parcursul democratic şi aspiraţiile de integrare europeană şi euroatlantică ale ţării vecine, precum şi pentru suveranitatea şi integritatea sa teritorială.

Sursa foto:gov.ro

Potrivit unui comunicat transmis de Guvern, premierul Ludovic Orban a exprimat aşteptarea ca autorităţile ucrainene să acorde atenţia cuvenită protejării şi promovării drepturilor identitare ale persoanelor aparţinând minorităţii române din Ucraina, scrie Agerpres.

Cei doi oficiali au abordat şi tema cooperării economice, fiind discutate perspectivele organizării unei noi sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale pentru cooperare economică, industrială şi tehnico-ştiinţifică, precum şi modalităţile de extindere a proiectelor de conectivitate între cele două state, cu accent pe extinderea reţelei de puncte de trecere a frontierei.

La rândul său, conform sursei citate, ministrul Dmytro Kuleba a exprimat mulţumiri pentru susţinerea acordată de România, inclusiv în contextul pandemiei de coronavirus, şi a subliniat disponibilitatea Ucrainei de a se implica activ în soluţionarea problemelor de pe agenda bilaterală, precum şi pentru avansarea cooperării dintre cele două ţări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Speram ca cine a scris discursul lui Orban este un om cu carte,sa nu ne facem de cacat cu un eventual debit de prostii imbalosite de individul asta. In afara lumea se mira ca noi ne tot alegem ciuri-buri de ciumpalaci sa ne reprezinte tara. Lumea stie ca romanii sunt sursa de oameni calificati,avem mari ganditori ce-i drept emigrati ca nu suportau prostia de acasa,una peste alta nu meritam ceva ca Orban la conducere,nici macar la asociatia de locatari.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212