REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ioana Popescu face dezvăluiri despre aventura cu soțul Roxanei Nemeș: „Imaginile nu sunt de acum”

Ioana Popescu face dezvăluiri despre aventura cu soțul Roxanei Nemeș: „Imaginile nu sunt de acum”

Replica API 16 septembrie 2022 | 00:00 1138

Ioana Popescu are o viață tumultoasă! Înainte să anunțe sarcina, “devoratoarea” de fotbaliști a fost surprinsă în ipostaze tandre, în propria locuință din Berceni, pe balcon, alături de Călin Hagima.

Contactată de reporteri, bruneta a dezvăluit ce sacrificii face pentru sănătatea bebelușului, care e deja măricel: are șase săptămâni, dar a vorbit și despre presupusa aventură dintre ea și soțul Roxanei Nemeș, afaceristul Călin Hagima.

Ioana Popescu, mărturii despre aventura cu soțul Roxanei Nemeș!

„Devoratoarea” de fotbaliști a făcut declarații cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public și în care ea pare să fie suspect de apropiată de Călin Hagima, în balconul unui apartament.

„Nu vreau să fac niciun comentariu despre ce a apărut în presă. Singurul lucru pe care vreau să îl spun este că acele imagini nu sunt de acum, sunt făcute din iarna anului trecut, erau pe un card de memorie cu imagini din vacanțe, un card extern care mi-a dispărut recent. În rest, se ocupă avocatul meu de tot. Atât pot comenta despre asta.”, a declarat Ioana Popescu.

Ioana Popescu urmează să devină mămică!

În ciuda scandalurilor în care este implicată, vedeta ne-a dezvăluit ce perioadă frumoasă traversează.

„Sunt ok, mă simt bine, sunt însărcinată în șase săptămâni. Săptămâna viitoare intenționez să mai merg la un control. Până acum am fost superstițioasă și nu am vrut să spun prea multe sau să mai postez nimic despre sarcină. M-am lăsat de fumat, deși uneori, foarte rar, mai pufăi o țigară de la vreo prietenă.”, a declarat Ioana Popescu, pentru Click!.

Cine este soțul Ioanei Popescu

Pe 24 februarie, de Dragobete, Ioana Popescu, una dintre cele mai provocatoare și controversate brunete din showbiz-ul mioritic, s-a căsătorit. Ion Lőrinczi, zis Ionci, soțul Ioanei Popescu, este mai mare cu 11 ani ca aceasta și, în prezent, în afara pasiunii lui pentru fotbalul american, acesta are și o afacere, dar mai cochetează și cu actoria.

Cei doi, Ioana și Ion, se cunosc de 4 ani, dar abia la mijlocul anului trecut, iulie 2021, au început o relație, relație care, însă, a avut câteva mici pauze.

În luna iubirii, Ionci a convins-o pe Ioana Popescu să renunțe la burlăcie, care ei îi era, după cum bine știe toată lumea, extrem de dragă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212