REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Iohannis: Guvernul PSD ar fi trebuit să plece demult

Iohannis: Guvernul PSD ar fi trebuit să plece demult

Replica API 5 septembrie 2019 | 23:19 464

Klaus Iohannis, foto digi24.ro

PSD este specialist în a tărăgăna lucrurile, iar Guvernul PSD ar fi trebuit să plece demult, a afirmat miercuri preşedintele Klaus Iohannis.

"În urmă cu câteva săptămâni, tragedia cumplită de la Caracal ne-a arătat cât de multe şi de profunde sunt disfuncţionalităţile din interiorul unor instituţii ale statului. Incompetenţa, lipsa unor proceduri clare, corupţia, indiferenţa, toate acestea au dus la un deznodământ cutremurător - incapacitatea statului de a salva vieţile propriilor cetăţeni. Am cerut Guvernului ca, până la finalul lunii august, să adopte o serie de măsuri, astfel încât în situaţii precum cele de la Caracal să nu mai existe întârzieri criminale în acţiunile instituţiilor statului. (...) PSD, preocupat însă de soluţionarea crizelor interne, continuă să ignore rezolvarea urgenţelor care sunt importante pentru cetăţeni şi care au un impact direct asupra vieţii de zi cu zi. Am văzut doar câteva măsuri punctuale luate la cald", a declarat şeful statului, la Palatul Cotroceni. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum se da de gol postacul, in doua comentarii ii da cu d-nul sau domnul iohanis, dute ma cu domnul tau cu tot!
0
1
Dupa lucrul bine facut....urmeaza Romania normala....vai mama noastra. Pacat ca nu mai are cine sa ne planga de mila...pacat. Ce le spuneam la copii..invatati ca sa ajungeti departe.si au ajuns la mii de km....
0
2
Ce sa vezi,guvernul PSD exista in urma voturilor ,nu a fost pus de rusi . Cand cacatii de fascisti pe care-I iubeste mafia securista vor ajunge la putere tot prin vot sau lovitura de stat,Iohannis si cei aserviti lui vor fi multumiti. Asteptam. Chiar vreau sa revina basanaii acum numiti penelei sau hastagistii. Da,sa vina cu adevarat nimicirea tuturor,sa ramana doar interlopii si abuzatorii in picioare,restul sa fie zdrobiti asa cum merita.
1
2
Asta nu-i guvern! Este o sleahta de HOTI care au furat de-au rupt tara asta si a distrus statul de drept. Averea toata confiscata si ani grei de puscarie nu laxari cum le-a facut tudorel toader legile justitiei dedicate HOTILOR. Sa nu mai aud de PSD in vecii vecilor!
4
1
Si cine sa vina? Liberalii tai? Niciodata, si au batut joc de oameni o data ci basescu..nu mai pupa in veci!
11
4
Decenta domnule presedinte PSD ar fi plecat de mult.
6
5
Daca opozitia venea cu idei clare si care sa arate ce ar fi facut mult mai bine decat incompetentii de la PSD eram de mult in strada. Asa, mai astept. Deocamdata opozitia sta si asteapta si ea sa isi rupa gatul PSD. Nu vad nicio oferta clara. Iar trecutul arata ca si actuala opozitie a fost cam la fel cand a guvernat . Trist pentru Romania.
13
4
Corect! Are dreptate d-ul presedinte Iohannis. Cei mai incompetenti guvernanti, cea mai dezastruoasa guvernare! Da!
8
10
hot: azi imi zambea la intrare in Mamaia, pe la OnPlonge, de pe un panou publicitar, si imi spunea cum e el "pentru o Romanie normala". Pai e NORMAL sa furi startul campaniei electorale cand ea incepe in octombrie, casosule?
14
11
vorbi puturosul 1 al natiei la care de indata inseamna vreo 30 de zile Plavane. crezi ca am uitat cu Kovesi si Lazar si acum zbieri cu cazul Caracal, pai bai jigodie cine i-a tinut in brate pe procurori ? Cine nu a facut numirile la Parchet si DNA ? Hai mars de aici cu lozincile tale pentru prosti!
14
11
Tu vorbesti, balamutule!
12
12
Cel care trebuia sa plece demult esti tu nemernicule !
17
13
Asa spune cel mai mare penal cu 6 case furate.
17
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212