REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Iohannis: Staţi acasă. Altfel, după sărbători vom avea înmormântări

Iohannis: Staţi acasă. Altfel, după sărbători vom avea înmormântări

Replica API 16 aprilie 2020 | 00:00 1165

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut miercuri un apel către români să stea acasă, altfel "după sărbători vom avea înmormântări".

"Dragi români, indiferent ce vă spun unii şi alţii, eu vă spun acelaşi lucru pe care îl spun şi medicii, în frunte cu ministrul Sănătăţii, acelaşi lucru pe care îl spun experţii, acelaşi lucru pe care îl spune Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Staţi acasă! Altfel, după sărbători vom avea înmormântări", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

El a anunţat că va solicita la şedinţa pe care o are cu membri ai Guvernului să se revină asupra acordului încheiat între Ministerul Afacerilor Interne şi Biserica Ortodoxă Română privind sărbătoarea Paştelui.

"În cadrul acestei şedinţe, voi solicita premierului Orban şi ministrului de Interne să revină asupra acestui acord, să găsească dacă vor o formulă care respectă principiul 'Staţi acasă', care se încadrează perfect în solicitările din decretul care prelungeşte starea de urgenţă şi care, evident, respectă toate ordonanţele militare", a anunţat şeful statului.

Preşedintele are miercuri, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile care se impun în contextul prelungirii stării de urgenţă cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Finanţelor Publice, Vasile Cîţu, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa faca oamenii zdraveni la cap si fizic,sa,,stea acasa,,sau,,sa munceasca in romania,,lucrului bine facut..?e normal,daca eu am oferta sa iau 2-3 mii de euro lunar sa plec acolo nu?cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia.stati linistiti ca veti asista la dublarea numarului de romani plecati la munca,nu vorbim de tigani curve si infractori cu care veti ramane pe cap.europa devine pragmatica,nu vor reprimi derbedeii din romania bulgari si alte tari sarace la nivel de tari africane.ziceti saru-mana ca pana acum au venit suficienti bani produsi de oameni muncitori,bani esentiali.
1
1
da are mare dreptate Iohanis sa stam in carantina da el mana in mana cu orban nu respecta ordonanta trimit peste hotare mii de romani care peste 3 luni se intorc si iara o luam de la cap, nu vedeti ca el zice ceva vela iese zice alceva , da nu toti romani sunt batuti in cap si vad magarile lor da saraci cei de la PNL se gandesc si la alegeri noi suspendam zborurile da ai lasam sa treaca granita si pe declaratile ar trebui sa intre in autoizolare cati oare respecta
1
2
Slugoi sasesc, sper sa ajungi langa colegul tau Dragnia
2
2
este normal sa se castige in instanta daca se ataca toate contraventiile pentru ca ordonantele militare nu pot restrange drepturile fundamentale consfintite de constitutie, pot lua doar masuri administrative. pentru restrangerea drepturilor in astfel de cazuri trebuie data lege sau cel putin OUG
1
1
Atentie aici: CCR va declara neconstitutionale decretele valetului lui Merkel, iar amenzile vor fi anulate de orice instanta, daca cei care le-au primit le vor ataca in justitie. De urmarit! Nu ma insel...
4
2
sluga jidaneasca , adica daca stam in casa numai murim,scarba Dracului ce esti
7
3
ca ai lasat sa intre 300.000 din diaspora fara sa-i testezi si acum avem peste 300 morti si 7000 infectati din care or sa mai moara 1500 pentru ca 1 din 4 infectati moare. Deci multumim din nou si speram sa faci parnaie multa pentru ca ai avut in mana soarta celor decedati. Ai omorat 300 oameni intr-o luna pentru ca nu ai luat masurile care trebuiau la timp. Intr-o lume ideala asta se cheama genocid.
7
2
Are dreptate d-ul presedinte. Mare DREPTATE, da ! Ce credinta avem ?? Ce educatie ??!! Cat de constienti si cat de responsabili suntem cu noi si cu cei dragi noua !!?? Ne iubim pe noi, ne iubim aproapele ??!! Credinta este in sufletul, mintea si inima noastra. Nu in circul facut de popi si politicieni, nu. Incredibil ce se intampla, cand medicii ne spun:" stati acasa, protejati-va" ! Care e misiunea politie, sa imparta lumanari si prescura ?! Oare ne vindecam ?! Cata DECENTA, liniste, intelegere, a fost saptamana trecuta la catolici. Da ! Respect Papa!
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212