REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ionel Chiriță zice că nu a pornit o companie agresivă împotriva primarului din Hârșova!

Ionel Chiriță zice că nu a pornit o companie agresivă împotriva primarului din Hârșova!

Virgil STOIAN 25 martie 2024 | 00:00 1150

În urma articolului ”Ionel Chiriță a început campania agresivă împotriva lui Viorel Ionescu! Ce spune primarul”, Ionel Chiriță a transmis un drept la replică, pentru a sublinia că nu este o campanie de denigrare a actualului primar.

Ionel Chirita zice ca nu a pornit o companie agresiva impotriva primarului din Harsova!Ionel Chiriță

Mai jos puteți citi dreptul la replică:

Am luat cunoștință de articolul recent apărut în ziarul Replica de Constanța, intitulat "Ionel Chiriță a început campania agresivă împotriva lui Viorel Ionescu: Ce spune primarul?" și doresc să îmi exprim dreptul la replică în legătură cu afirmațiile domnului primar Viorel Ionescu. În calitate de autor al eseului "Hârșova în căutarea Speranței", publicat pe pagina mea de Facebook, consider necesar să clarific unele aspecte în lumina afirmațiilor făcute de domnul primar.

În primul rând, este important să subliniez că intenția mea nu a fost niciodată aceea de a porni o campanie agresivă împotriva domnului primar sau a administrației locale. Eseul meu a fost un exercițiu de reflecție asupra realităților orașului Hârșova, în care am încercat să evidențiez atât aspectele pozitive, cât și pe cele care necesită îmbunătățiri.

În al doilea rând, doresc să subliniez faptul că toate criticile constructive sunt esențiale în orice societate democratică și ar trebui ca domnul primar să împărtășească această convingere a mea. Eseul meu nu a avut niciun fel de conotație politică sau personală, ci a fost o încercare sinceră de a contribui la dezbaterile privind viitorul orașului nostru drag. În calitate de cetățean al Hârșovei, am dreptul să îmi exprim liber opiniile, chiar dacă acestea nu coincid cu viziunea dumneavoastră.

Totodată, consider că rolul unui primar este de a fi deschis la dialog și critică constructivă, nu de a încerca să intimideze și cenzureze vocile disidente. Aș fi bucuros dacă și alte persoane ar parcurge eseul meu pentru a-și forma propria opinie. Mă bucură că mulți cititori, cei care l-au distribuit, comentat sau apreciat, au găsit valoare în el din punct de vedere moral, etic, social, politic, intelectual, estetic sau cultural. Aș fi bucuros să primesc și de la dumnevoastră un astfel de feedback.

În ultimii 4 ani am repetat constant că nu am nicio apartenență politică și că am decis ireversibil să nu mai candidez niciodată pentru o demnitate publică. Rămân, necondiționat, dedicat binelui orașului nostru și dorinței de a contribui la prosperitatea, siguranța și frumusețea lui. Hârșova are nevoie de o administrație transparentă, competentă și preocupată de rezolvarea problemelor reale ale cetățenilor. În încheiere, îmi exprim deschiderea pentru a purta un dialog constructiv cu domnul primar și cu administrația locală în vederea identificării soluțiilor optime pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre.
 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata spaga o fi dat Marian Cîciu pentru ca sa fie pus director la spitalul din Harsova?
10
0
Cum sa il pui pe Marian Cîciu director la spital? Chiar nu va e rusine? Cine il sprijina pe acest ratacit?
14
0
multa lume se intreaba cum a ajuns marian Cîciu director de spital cand el este frizer. Locuieste in Techirghiol, vagabondeaza prin Constanta, toti il gonesc de colo colo. Cine isi permite sa îi dea ăstuia o functie importanta si de ce?
16
0
Acest Marian Cîciu este un om periculos, un fel de turnator la politie, om fara caracter. Peste tot pe unde a fost a facut rau la multi oameni. e infiltrat mereu pentru a afla cate ceva si a le face rau
18
0
Viorele nici nu știi cât de mic începi să fii l-ai pus pe Marian Cîciu manager la spital, lumea vorbește prin Constanța că vinde vopsea la ICIL.
21
1
Ce tot o dati dupa cires dle Chirita.Actualul primar ti/a dat o r*****a corecta legata de cel putin doua chestiuni in care l-ai atacat.Portul care apartine de Apdm Galati si cinematograful care e propietate privata. In rest sunt gargare curate "eseurile"pe care le prezinti. Sa iti fie rusine,om in varsta si mincinos.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272