REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ionuț Rusu, despre clinciurile cu Felicia Ovanesian: Oamenii învață din greșeli. Video

Ionuț Rusu, despre clinciurile cu Felicia Ovanesian: Oamenii învață din greșeli. Video

Mirela PASCAL 16 noiembrie 2022 | 00:00 2818

Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, pare să fi învățat din greșeli! După ce, în urmă cu ceva timp, a atacat-o Felicia Ovanesian, despre care spunea că totul merge bine în Constanța, până intervine city managerul, iată că Rusu încearcă să fie diplomat și să nu mai arunce praf în ochi, în mod public. Întrebat, într-un interviu acordat ziarului Replica, care mai este relația cu Ovanesian, acesta a precizat că este una de colegialitate și, dacă are ceva să-i reproșeze, o va face în privat.


Suntem colegi de Primărie. Știți ce se întâmplă? Acolo unde trebuie să colaborăm, normal că vom colabora. Micile neînțelegeri din Primărie nu prevalează în fața interesului constănțenilor.  N-am niciun clinci cu dna Ovanesian. Probabil că or fi pornit de undeva nemulțumirile, dar între timp lucrurile au mers pe un drum pe care ar trebui să meargă. Trebuie să lucrăm în interesul constănțeanului. Și orice lucru pe care domnia sa îl poate avea cu mine sau eu cu ea e irelevant atunci când vorbim despre orașul Constanța”,

Ionuț Rusu

Întrebat dacă are să-i reproșeze ceva, Rusu a declarat: ”Dacă am să îi reproșez ceva o voi face în mod particular. Orice lucru pe care eu am să i-l spun domniei sale, și respectiv viceversa, o vom face în fața domnului primar. Oamenii învață din greșeli și mergem mai departe„.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai siktir. Auzi vice, dar de firma lui Merla Oil Depol Serice ce spui? Din cate vedem mulge zeci de milioane de euro de la CNAIR pt decontaminare. Sa inteleg ca analfabeta aia de Merla este sefa la fonduri europene pentru ca aveti si voi parte? Se apropie latul lache de tine, de Ovanesian si de Chitac.
0
0
Despre PSDisti si Fagadau lor stia toata lumea ca a facut Constanta varza cu constructii peste constructii si au votat oameni alt partid si omul lor cu speranta ca astia vor fi altfel asa cum promisesera in perioada preelectorala dar canci,ati avut o sansa PNListilor caci Constanteni satui fiind de dezastrul PSDist cu R.Mazare,S.Strutinschi,Nicusor Constantinescu,D.Fagadau,Stroe,adica numai penali de calibru mare carora ar fi trebit sa li se confiste tot si sa moara in puscarie si tot nu plateau pentru tot raul facut in orasul si judetul Constanta,deci PNListilor ati avut sansa voastra si ce le-ati facut celor care nu au crezut in voi dar au spus ca nu se mai poate cu Mafia din primarie creata de Mazare si preluata de Fagadau si au ales altceva dar Chitacul PNList a continuat sa lucreze cu aceiasi directori din primarie muniti de Mazare si preluati de Fagadau,adica PNL sau PSD tot un drac este,despre celalalt candidat la primarie USRistul Stelian Ion se stie ca ce nu a putut sa faca pentru R.Mazare ca avocat a facut ca ministru de justitie deci USR sau PSD tot un drac este,celalat Filipecsu copilul securistului Filipescu omul lui Adrian Nastase se stie ca tot PSDist este,ar mai fi aurolaci scuzati partidul A.U.R. oameni lui m**e srcuristul care conduce B.O.R.filiala Dobrogea si ai lui Putin adica astia sunt mai groaznici decat ceilalti,despre partidul lui Tomac sau tolomac cum i se mai spune astuia care conduce partidul creat de Petrov si Nuti Urdea adica partid de penali nu pot sa spun nimic si stunci cine au mai ramas in Constanta doar minoritari adica t****i caci machidoni sunt bagati pe la toatele partidele astea pentru ca furtul si inselatoria este in gena lor,m**e nu au scrupule nici daca pot sa se fure sau insele ei intre ei.
5
0
Doua nulitati.Cei mai p****i.Dar ce sa te astepti de la ciuma galbena: zero performanta
7
0
Cum e cu juma'te la mine, juma'te la fetele de la organizare? 30% nu e cam mult?
5
0
Sortulet esti zero! Numai invarteli! Tu si talpes colegi de celula pe viitor!
8
0
rusule esti un perfid cum n am vazut iar lesbiana aia e de un sulfanism cum nu se poate nu stiu cum naibii dormiti noaptea cu capul pe perna ma
11
0
Iar speriati copiii cu poza lui Feliciu !
11
2
“Oamenii invata din greseli si mergem mai departe” ?!? Categoric nu , cand lucrurile se prezinta atat de p***t iar realitatea este una dezolanta , iti dai demisia daca ai o minima decenta a bunului simt . S-a atins un nivel maxim de incompetenta al autoritatilor locale , indiferent ca vorbim de pnl , usr sau psd . Ati distrus orasul Constanta pentru interese personale , l-ati transformat intr-o groapa de gunoi , sufocat de betoanele unor dezvoltatori imobiliari fara scrupule.
16
1
Vom tine minte la alegeri bataia de joc si incompetenta ciumei galbene.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272