REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ipoteză șocantă! Tânărul decedat la Hârșova făcea liniuțe cu un prieten?!

Ipoteză șocantă! Tânărul decedat la Hârșova făcea liniuțe cu un prieten?!

Virgil STOIAN 29 septembrie 2022 | 00:00 4559

O tragedie s-a petrecut miercuri, 28 septembrie, în jurul ore 1:50, în Hârșova, lângă judecătorie. Mașina condusă de A.C. a intrat într-un copac. Șoferul, în vârstă de 21 de ani, a decedat în urma impactului. Potrivit informațiilor noastre, tânărul, în momentul accidentului făcea o liniuță (cursă de mașini), împreună cu prietenul său, M.M, una dintre cauzele accidentului putând fi și viteza excesivă. În urmă cu un an, șoferul care a murit în accidentul de miercuri și-a pierdut tatăl,  fiind găsit mort în Dunăre.

Partenerul de curse al tânărului decedat

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Replica, cei doi prieteni obișnuiau să se provoace la curse, fiecare dorind să dovedească că mașina lui e cea mai puternică. În dimineața de 28 septembrie, în timpul unei asemenea curse, A.C. a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac, rămânând încarcerat. Cu toate că forțele venite la fața locului au reușit descarcerarea tânărului, acesta nu a putut fi salvat, medicii constatând decesul. În urmă cu un an de zile, tânărul își pierduse tatăl, trupul fără viață al acestuia fiind scos din Dunăre.

Ce au spus oamenii legii

Miercuri, în jurul orei 1.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, în orașul Hârșova. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 21 de ani, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.“, au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blestemele harsovenilor , că bunica sa are un horn de chioșc unde vinde cu preț aproape dublu față de tot orașul și invidioasă baba dacă cumperi de la magazinul lui Roșca.
0
0
Sa ne pisam pe tine de gunoi,DYDY PYPY și sa ți luam mortii și familia direct in p**a
0
0
O mizerie de ziar care scrie fara să știe ce sa întâmplat!!cum puteți să spuneți că făcea întrecere in seara aia mă mizeriilor??când pe camere se vede clar că a trecut singur fara să fie șicanat și fără sa se întreacă cu nimeni!!cum puteți să scrieti ceva ce habar nu aveți??sa va de-a in judecată futuva in gura de ratați cu ziarul vostru de 2 lei!!!
3
4
bagamias p**a in mortii si raniti vostiu dobitoc esti tu cu ma ta si familia ma ta luatias fata in p**a si vedeateas in locul lui si pe tine si pe ma ta si toata rasa ta de m***t si tu ala care ai zis de tupeu de borfas imi bag p**a si in ma ta si tot neamu tau sa te vad si pe tine in locul lui pisamas pe mormantu tau de jeg de om
1
3
Daca MM nu facea LINIUTZE insemneaza k facea LABUTzE in baie la greu
4
1
Bai tata BINE K NU ERA OPEL!! Cum ar veni TOT RAUL SPRE BINE
1
2
Un jeg de articol. Condoleanțe familiei și M.M. sa va dea in judecată pentru publicarea fotografiei sale și informația falsa despre el. Sunteți niște infecți, cu niște știri mizere și informații greșite culese(mai mult inventate) de reporterii replica. Meritați închiderea ziarului sau ce o fi el.
2
5
Nu va mai înjurați, doar politia știe ce sa întâmplat. Exista camere de supraveghere, parchet și jandarmerie. Sfat : nu le mai cumpărați copiilor voștri mașini puternice la vârsta 18-25 ani. Ei nu iau in serios viata, prefera adrenalina.
12
0
Isteț șofer !!!
5
0
Lasă ca știi tu sa citești , nu am specificat nicăieri ca au spus ca are vreo vina . Nu este normal sa i pună poza in ziar și sa îl acuZe ca a făcut “liniuțe” atâta timp cât el era in casa
1
6
Furați curent de urmează sa se închidă centrala de la Cernavodă
5
2
Bai prostovanilor care nu stiti sa cititi si sa scieti unde dracu apare in articol ca numitul M.M. ar avea vreo vina pentru ceea ce a patit boul numit A.C.?
2
7
Nelică,exact asta va urma ! Nesimtitii ăștia cred ca pot scrie ce vor ei , fără sa și asume dupa ?
2
5
Îl încurajez pe respectivul MM sa va dea in judecată .
6
7
O știre p*****a ca și ziarul care a publicat o . Nu este nimic adevărat
1
6
Când aveți informații corecte si dovezi care sa susțină ceea ce publicați , ați putea fii considerați profi . Dar din moment ce scrieți numai aberații nu știu cine naiba poate citi si crede bazaconiile voastre ! Nu va gândiți cum se simte un om pe care voi îl acuzați aiurea de lucruri pe care nu le a făcut ! Sunteți praf !!!!!
4
5
Aceasta informație este gresita din toate punctele de vedere! M.M nu are absolut nicio vina, iar acest lucru se poate dovedi cu filmarea care surprinde accidentul in sine!!!!!
9
5
Sa ti moara si tie copilu dobitoc daca tot
2
16
BMW+experienta zero+minte putina+tupeu de borfas. Am mai scapat de un zmeu al soselelor! Amin!
15
2
ca a mai crapat un dobitoc!
9
8
De drumurile de tot cacao nu spune nimeni, străzile arată ca după bombardament
2
8
Si copacul a patit ceva????
11
2
Era beta tester pentru urmatorul Forza Horizon
7
2
Continuati cu raliurile a la Monza
11
1
Continuati cu raliurile a la Monza
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102