REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O tânără studentă, printre curajoșii care au sărit în mare, de Bobotează: un bărbat i-a furat crucea!

O tânără studentă, printre curajoșii care au sărit în mare, de Bobotează: un bărbat i-a furat crucea!

Replica API 7 ianuarie 2020 | 00:06 791

Tradiția de la malul mării, prin care curajoșii sar după crucile aruncate în Marea Neagră de Bobotează, s-a respectat și anul acesta, în ciuda valurilor destul de mari. IPS Teodosie a aruncat 3 cruci de lemn în apele reci ale mării.

Printre cei care s-au ”luptat” cu frigul pentru a fi binecuvântați tot anul este și Antonela Manac, de 24 de ani, studentă la Medicină. ”Am fost conștientă la ce mă expun pentru că sunt la studentă la Medicină. M-am gândit foarte mult dacă să sar sau nu dar iată că am făcut-o și sunt mândră că am făcut-o. Însă sunt dezamăgită că în timp ce înotam un băiat mi-a luat-o din mână și uite așa am rămas fără ea”, a transmis Antonela Manac. Potrivit surselor aceasta nu ar fi sărit de pe barcă pentru că nu era autorizată medical. Deși a reușit să pună prima mâna pe cruce, tânăra spune că unul din competitori i-a smuls-o rapid. Cei care au prins crucea sunt: George Cristian Colioglu, în vârstă de 24 ani, scafandru militar, Cătălin Iulian Bratu, dar și un alt tânăr, George, tot scafandru militar.

Situaţia prin care a trecut tânăra a putut fi observată şi în filmările ocazionate de eveniment, aşa că Arhiepiscopia Tomisului a răsplătit-o şi pe aceasta.

Citește și:

Mii de oameni, prezenți de Bobotează la Constanța. VIDEO!

D.B., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rumani....
0
0
Corect Viata! Femeia nu are ce sa caute in apa si nici prin alte parti!
0
5
ala cu viata, exerseaza frustrarile misogine in alta parte. esti penibil.
2
1
Intr-adevar viata nu e corecta, dovada fiind faptul ca tu te-ai nascut desi nu trebuia. Din pacate, baiete, daca erai puternic, erai in apa de Boboteaza. Mamica ta stie ca postezi comentarii in ciuda faptului ca ai intelectul unui vierme plat? Si nu, pastilele alea albastre pe care le iei nu te fac destept.
10
2
@viata : aici e vorba de faptul ca un cacat echipat si profesionist pe deasupra a agresat o femeie. Daca o batea pe ma-ta un bataus pe strada nu cred ca mai scriai ceva
12
1
Nu e corecta nu a fost si nu va fi niciodata. Cei puternici vor invinge mereu. Asa ca daca esti femeie si vrei sa concurezi cu barbatii asigura te ca poti sa pastrezi ce ai luat. Femeile sa si gaseasca indeletniciri feminine sau sa accepte ca in mod natural sunt mai putin dotate fizic si intelectual vorbind la modul general. Cu alte cuvinte ramaneti la cratita la rufe la copii la muzica la dans la desen unde sunteti suficient de creative. Sau faceti va asistente sau medici pediatrii. Contabile sau vanzatoare. Lasati indeletnicirile exclusiv barbatesti ca nu s de nasul vostru.
8
22
Angajata la scoala de inot a consilierul local Razvan Florea.Cred ca au vrut sa faca o reclama dar nu a iesit
4
11
Degeaba a venit tanara studenta ca satanei spagoveanu ii plac baietii numai.
16
4
Oare in tara asta e ceva, pe care rumanii sa nu se certe, sa nu se jigneasca, sa nu se injure, sa nu se fure. A dracului natie. Aproape toti tinerii merg in afara tarii, ei nu vad educatia, bunul simt, respectul, civilizatia de acolo. Oare de ce, aceste lichele, acesti derbedei, vagabonzi nu iau exemplul lor.
17
2
se vede clar cum ia crucea din mana femeii dupa ce acceasta a ridicat-o din apa.
21
2
rezistent o plua , cu neopren pe el oricine sare, sa sara la pielea goala direct
27
1
Eu vreau sa particip dar fara costumu la slipi frate natural pai asa e corect fara costum
20
1
Perfect barbatesc...
9
3
Un poponar i-a furat-o !
25
3
la traditia scoaterii crucii din apa in ziua de Boboteaza,ar trebui sa fie interzisi scafandri militari. au alta pregatire fata de "muritorii" de rand
29
3
S-au bagat iar loazele alea de scafandri. Mare curaj pe ei. Au sarit in costume neopren. Huooo
25
5
Eu vreau sa imi pun crucea la cap.
8
15
Badaranul poate recunoaste gestul?
24
4
PIEI satana! HUOOOO!
15
6
Bravo lor. Rezistenti oameni.
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614