REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

IPS Teodosie merge în instanţă cu preotul Ciulei şi Constantin Cumpănă!

IPS Teodosie merge în instanţă cu preotul Ciulei şi Constantin Cumpănă!

Replica API 16 iunie 2016 | 00:31 860

IPS Teodosie

La Judecătoria Constanţa a fost înregistrat în data de 6 iunie, a.c., un dosar ce are ca obiect „acţiune în răspundere delictuala pretenţţii”. Reclamantul în acest dosar este IPS Teodosie, iar pârâţii sunt Ciulei George şi Cumpănă Constantin. Cu toate că a fost victima unui accident provocat de un alt şofer care a murit, George Ciulei, slujitorul unei biserici din Cernavodă, este considerat vinovat de şefii lui care nu vor să nici o explicatie juridică. Permanenţa Consiliului Eparhial, o comisie a Arhiepiscopiei Tomisului, a considerat că preotul se face vinovat de omor fără voie, adică de ucidere din culpă, deşi preotul este parte vătămată. La aflarea veştii că a fost acţionat în instanţă, jurnalistul Constantin Cumpănă a postat o declaraţie pe pagina sa de Facebook.

„Am aflat despre acționarea mea în instanță de către numitul Petrescu Teodosie, conform dosar 13949/ 212/ 2016, dar nu am primit, încă, nimic în acest sens. Totuși, mă rog lui Dumnezeu să-l ierte pe acest „înalt prea sfințit“, pentru că nu știe ce face, fiind prost sfătuit de consilierii săi eparhiali. Altfel spus, un înalt ierarh își dă în judecată propriul enoriaș! Vă imaginați în ce hal s-a ajuns? Unde este „Păstorul cel blând care trebuia să plece în căutarea oii celei pierdute“, asemenea Mântuitorului? Unde sunt iertarea, armonia, smerenia, concilierea, respectul, credința, iubirea? De ce atâta blamare, orgoliu, patimă, dorință de răzbunare? Iată cum Teodosie își devoalează caracterul, dovedește că nu este un adevărat arhiereu și că nu are niciun Dumnezeu! Este posibil ca reclamantul să simtă nevoia să apară din nou în lumina reflectoarelor cu acest proces, care poate să însemne mai mult decât compromiterea sa, chiar sfârșitul „cariereri“ sale de „înalt ierarh“ al B.O.R. Bucuros le voi duce pe toate, inclusiv crucea pe care mi-o port ca fiecare dintre noi”, a scris jurnalistul. Amintim că în data de 19.03.2015, în jurul orelor 00.23, un bărbat de 26 ani, Nicolae Răzvan Chiţu, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Nicolae Filimon către Baba Novac şi, ajungand în zona Arabesque, pierde controlul asupra direcţiei, pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune cu un alt autoturism, condus de George Ciulei, de 35 de ani, din Cernavodă, în banda nr. 2. În urma accidentului a rezultat decesul lui Nicolae Răzvan Chiţu şi vătămarea corporală uşoară a celui de-al doilea.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce planuri mai faceati! Ce s-a intamplat cu dosarul sfantului Teodosie?
0
0
Un om de cuvint ... a promis si a facut ... jos Teodosie mafiotu ...
2
0
Esti frustrat tare mai georgica. Nu te mai victimiza atat, spune cum te-a lasat nevasta si nu te mai plange atat. Te-a dat pe tava doamna. Succes la plansete
0
4
L-am cunoscut pe George in Bucuresti la o conferinta si un prieten comun a facut o afirmatie despre el, ca este o enciclopedie, dar el a fost extrem de modest si nu a zis nimic despre sine. Am fost curios si am cautat numele lui pe google si am gasit aceste articole si am citit despre lupta lui pentru dreptate. Este un om de exceptie, iar in lumea teatrului este foarte apreciat pentru conduita si intelepciunea sa. Biserica a pierdut un om valoros.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108