REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Iulia Vântur, sexy la ziua lui Salman Khan. Ținuta care i-a lăsat la vedere picioarele lungi

Iulia Vântur, sexy la ziua lui Salman Khan. Ținuta care i-a lăsat la vedere picioarele lungi

Replica API 29 decembrie 2019 | 00:00 1612

Iulia Vântur

foto: captură Youtube

Ziua de 27 decembrie este una specială în India, căci idolul a milioane de fani are parte de o aniversare cu fast şi mulți invitați speciali. Şi anul acesta s-a întâmplat la fel, căci Salman Khan a împlinit 54 de ani şi nu se putea să nu aibă parte de o petrecere aşa cum se cuvine, de la care nu a lipsit nici Iulia Vântur, românca noastră care îi e alături de opt ani.

Se ştie că în India este petrecere mare pe 27 decembrie, căci îndrăgitul actor Salman Khan îşi aniversează ziua de naştere. Şi anul acesta s-a întâmplat la fel în Mumbai, căci starul indian a avut parte, la împlinirea celor 54 de ani, de o aniversare ca în poveşti şi de o petrecere la care au participat rudele şi o mulţime de persoane dragi, dar şi colegi de breaslă şi cântăreţi importanţi din India. Şi anul acesta, Iulia Vântur (39 de ani) i-a fost alături starului indian şi a ţinut să-i facă un mic cadou bărbatului pe care l-a cunoscut în 2011.

Salman Khan

Foto: Instagram

Din păcate, românca noastră nu fost foarte generoasă cu pozele și filmulețele pe rețelele sociale, dar a publicat, totuși, o imagine cu un mic cadou împachetat în hârtie roșie, cel mai probabil pregătit pentru Salman Khan.

Foto: Instagram

Alți invitați însă au avut grijă să publice filmuleţe şi fotografii cu Iulia Vântur venind la petrecere într-o ţinută extrem de sexy, pe care a purtat-o cu cizme lungi, peste genunchi. Mai mult, românca noastră apare în fotografii şi filmuleţe alături de Salman Khan, în momentul tăierii tortului.

foto: captură Youtube

Datorită susținerii celebrului actor, Iulia Vântur a reușit să se facă remarcată la Bollywood. Apoi a luat singură avânt și acum are în palmares mai multe filme și videoclipuri muzicale.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta n-a gasit tigani in romania s-a dus la orrrrigini
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212