REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

IUSTIN ROMAN mai vrea o PARCARE SUPRAETAJATĂ și un SALON de evenimente în MAMAIA

IUSTIN ROMAN mai vrea o PARCARE SUPRAETAJATĂ și un SALON de evenimente în MAMAIA

Replica API 1 noiembrie 2021 | 18:13 2161

Fostul consilier local Iustin Fabian Roman a făcut noi demersuri pentru terenul pe care îl deține în Mamaia, lângă hotelul Nyota, ce este tot al lui. După ce în septembrie și-a anunțat intenția de a edifica un ansamblu de locuințe cu apartamente de vacanță, locuințe permanente colective, un hotel, un apart-hotel, funcțiuni de alimentație publică, dar și altele, iată că acum, Iustin Roman vrea să-și supraetajeze parcarea în P+3 etaje și ar mai vrea și un salon de evenimente.

Iustin Fabian Roman

Afaceristul Iustin Roman, împreună cu soția sa, Greta Elena Roman, fac demersuri pentru noi lucrări ce vor fi edificate în stațiunea Mamaia. Dacă în luna septembrie, Iustin Roman, cerea un certificat de urbanism pentru a se informa cu privire la ridicarea unui ansamblu de locuințe în apropierea Hotelului pe care îl deține în Mamaia, și anume, Hotel Nyota, iată că acum, fostul consilier local face noi demersuri. Mai exact, Societatea Gamaro Construct SRL, prin Greta Elena Roman, a solicitat un certificat de urbanism pentru: „supraetajare parcare auto existentă în P+3E parcare auto și salon evenimente”. Lucrările vor fi edificate la imobilul deținut de soții Roman pe bulevardul Mamaia, numărul 564.

Demersuri și pentru un ansamblu de locuințe

Afaceristul Iustin Roman intenționează să-și construiască un ansamblu de locuințe în Mamaia Nord, chiar lângă Hotelul Nyota. Pentru acest lucru, în luna septembrie, fostul consilier local a primit un certificat de urbanism de la Primăria Constanța pentru a se informa cu privire la reglementările urbanistice alte terenului din bulevardul Mamaia, numărul 564. Aici, Iustin Roman intenționează să construiască un ansamblu turistic cu apartamente de vacanță, locuințe permanente colective, un hotel, un apart-hotel, funcțiuni de alimentație publică (club cu restaurant, salon evenimente multifuncțional), funcțiuni de comerț, funcțiuni sportive (sală de fitness, spa), funcțiuni de loisir, funcțiuni de agrement, amenajări exterioare, împrejmuire teren și organizare de șantier. Regimul de înălțime dorit este de P+5-8E sau P+12-15E.

Citește mai multe pe acest subiect, aici:

IUSTIN ROMAN mai vrea să-și RIDICE un ANSAMBLU REZIDENȚIAL în MAMAIA

Hotelul Nyota - deținut de Iustin Roman

Date despre Gamaro Construct SRL

Gamaro Construct SRL, firmă deţinută de fostul consilier local, Iustin Roman, deţine în staţiunea Mamaia Nord mai multe terenuri, pe care a ridicat diferite construcţii, hoteluri sau minihoteluri. Societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul în Constanța, pe strada Inului, numărul 3 C. Administratorul este Iustin Roman. În anul fiscal 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 4.903.521 lei, un profit net de 234.829 lei, datorii de 9.918.270 lei și un număr mediu de 27 de angajați.

Sursă foto: Captură listafirme.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212