REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

JAF CA-N FILME ÎN CONSTANȚA! HOȚII AU INTRAT ÎN MAGAZIN CU MAȘINA! VIDEO

JAF CA-N FILME ÎN CONSTANȚA! HOȚII AU INTRAT ÎN MAGAZIN CU MAȘINA! VIDEO

Replica API 19 decembrie 2017 | 00:11 1187

Pe imagini se poate observa cum hoții pătrund în interiorul magazinului Kaufland din Medgidia cu... o mașină, despre care se susține că ar fi sustrasă dintr-un service auto. Apoi, după ce ușile sunt distruse, indivizii pătrund, cu cagule pe față, și fură aparatul de tip pay point. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, De menționat este că suspecții au dat o lovitură similară și la Hârșova. Cercetările continuă.

Amintim că, în noaptea de duminică spre luni, 17 spre 18 decembrie anul curent, au fost sustrase, de persoane necunoscute, două aparate tip pay point din două magazine alimentare din localităţile Hârşova, respectiv Medgidia. Poliţiştii constănţeni au desfășurat imediat activităţi specifice pentru depistarea autorilor şi tragerea lor la răspundere penală. La Medgidia este vorba de magazinul Kaufland. Spargerea a avut loc în jurul orei 03:00, după cum a menţionat un locuitor din zonă. Au fost forţate ambele uşi de la intrarea în locaţie, fiind pur şi simplu smulse şi îndoite. Ulterior, după ce au apărut imaginile, s-a putut observa că au intrat cu mașina. La Hârşova, autorii spargerii au dat lovitura la magazinul Penny, aflat în centrul oraşului, în jurul orei 04:00, după cum se poate vedea pe camerea de supraveghere care a surprins autoturismul condus de făptaşi. Cercetările continuă.

L.C. C.C.

sursa video: Facebook/Media TV Medgidia

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
popor de tigani
1
0
ce gura matii ai ma cu baietii din valu lui traian ,ce daca se descurca ,oricum cam asa este au lasato in apropriere sau dat de gol
1
0
ERHAN CURTVELI MAI CIORDESTE IN PIATA GRVITEI
1
0
Nu o luati voi putin in gooritza ? Hotzi si koorve ce suntetzi huooo
1
1
Sunt din valul traian..sigur Gasca mare acolo care fac jafuri de genul asta Au jeppuri..bmw seria 5 negru..etc
0
0
nu a dat prema pentru craciun..am venit sa o iau cu jipu.
1
1
fiindca parlamentari au facut legi intocmai pt ei! deci? spor la aceste infractiuni,ca si asa nu patesc nimic! stai sa vezi ce va urma!
7
0
Tigan sau machidon e acelasi drac.
7
3
Mihai esti machedon ? Voi furati tot orasul !!!
5
4
Multi infractori la medgidia...toate ciorile din ali baba,tataroi care nu vor sa munceasca si se ocupa de mici infractiuni...sa nu iutam pestii....fane ticu tre sa mearga cativa la facultate....la fel si ruxandra analfabetul
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108