REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

JAFUL de la Fundația pentru Tineret a ajuns și în atenția prefectului. Urmează procurorii

JAFUL de la Fundația pentru Tineret a ajuns și în atenția prefectului. Urmează procurorii

Replica API 19 iunie 2017 | 00:00 375

Situația anormală în care se “scaldă” Fundația Județeană de Tineret (cea care gestionează activele fostului UTC) a fost prezentată și Prefecturii județului Constanța. Președintele Federației Tinerilor din Constanța, Alexandru Bajdechi, s-a întâlnit, zilele trecute, cu prefectul Adrian Nicolaescu, tema de discuție fiind tocmai imobilele fundației.

“Federația Tinerilor din Constanța a solicitat de anul trecut rezolvarea situației Fundației Județene pentru Tineret din Constanța, dar și rezolvarea problemei la nivel național. Pentru a ne asigura de legalitatea demersurilor, cât și de eventualele soluții, am așteptat finalizarea procesului care privea fundația din Maramureș. Din informațiile noastre, pe care le-am pus la dispoziția prefectului, rezultă încălcarea flagrantă a legii de către conducerea acestei fundații. Prefectul are mai departe obligația de a sesiza organele judiciare competente, în caz contrar se poate pune problema infracțiunii de omisiunea sesizării. Suntem sătui de această problemă și nu suntem dispuși să discutăm o altă rezolvare a acestei probleme decât pe cale legală, iar acest lucru înseamnă monitorizarea acestei fundații de către comisia de evaluare. Comisia de evaluare poate adopta o singură sancțiune: dizolvarea”, declară Alexandru Bajdechi.

Amintim că, de dată recentă, cotidianul Replica de Constanța a prezentat situația Casei tineretului din Mangalia, imobil pe care îl gestionează Fundația Județeană de Tineret. Conform informațiilor noastre, spațiile acestui imobil sunt închiriate de către un SRL către terți, în contul fundației. Însă, fundația raportează zero venituri, în timp ce SRL-ul care îi închiriază spațiile are profit de peste 60%. Detalii AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati face bine sa verificati si sediul Federatie lui Bajdechi, ca poate aveti surprize unde are sediu.... De ce nu-l intrebati de ce l-a apucat dragostea asa subit de tineret, nu cumva este sustinut de cineva care are un mare interes cu patrimoniul tineretului?. cati membrii are federatia sta ca el spune peste tot ca se reprezinta pe el. Vedeti sa nu faceti cum ati facut in 2002 cu Mavrodin si s-a dovedit ca nu tineretul avea probleme ci el.
4
0
sa se autosesizeze si in cazul blocului abuziv construit de tasu lui Bajdechi, care pozeaza in luptatorul impotriva coruptiei si de fapt....... Bai baiete, astia de mici sunt mincinosi si ipocriti!
5
1
Sfantul capitalism - devalizarea statului ! Cu binecuvantarea bisericii din launtru, a aceleia din afara !
3
0
Prefectul sa se autosesizeze si la primaria Costinesti cum se vor scurge banii pentru infrastructura DC6 in buzunarele fratilor Balan prin firmele lor INTREPRINDERE INDIVIDUALA cu sediul in Costinesti ,str.Tineretului,nr.108.firme dirijate de catre primar prin utilajele achizitionate si puse la munca sa produca bani prin lucrari date acestor maimutoi bagati la inaintare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614