REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Jale la Târgul de Crăciun din Constanța! Vezi ce nereguli au descoperit polițiștii

Jale la Târgul de Crăciun din Constanța! Vezi ce nereguli au descoperit polițiștii

A.F. 18 decembrie 2022 | 00:00 4808

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, la data de 16 decembrie a.c., acțiuni pe linia verificării respectării obligației agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Astfel, polițiștii au efectuat verificări la 24 de agenți economici din cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Constanța.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.500 de lei, la O.U.G. 28/1999 privind obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Totodată, polițiștii au constatat o infracțiune la Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, fiind vorba despre o societate care comercializa jucării purtând însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 48 de seturi de jucării.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii de la economic au efectuat verificări la 5 agenți economici din municipiul Constanța, respectiv comunele Mihail Kogălniceanu și Topraisar.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.000 de lei, dintre care 3 la O.U.G. 28/1999 privind obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și 3 la Legea 8/1996.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine il inchideti! Oricum e un chici total!
5
1
romanasul cumpara ce i ieftin, majoritatea produselor sunt vai mama lor, dar e de la targ!targul e un tancioc unde se tepueste cine pe care si cat se poate,controalele se fac la ...ochii inchisi pentru unii, depinde de ...cunostiintele controlului!
9
0
Degeaba i-a controlat, aceeasi marfa expirata se vinde. Uitati-va la cel cu produse traditionale, toate sunt negre, nu cumparati nimic !!! Sa vina iar sa ii controleze pe m********i astia imputiti!
12
0
cu makkedoni nu poti face tirg de craciun ca te umpli de bube .
11
0
Politia din Constanta.Exista?Vai de p**a lor.Isi iau o gramada de bani salariu si inca o gramada spaga.Atat.
14
0
Vai " săracii" comercianți !!!??? Băi , acolo este plin de escroci, majoritatea buticarilor fac contrabanda cu produse mănărite de chinezi , bagă marfa fără factură iar porcăriile alea sunt un pericol pt copii. Nu-i mai plange-ți atat pe escrocii ăia , adică au bani să cumpere un containăr cu porcării contrafacute si nu isi pot lua si o casa de marcat !? Daca le ceri bon fiscal parcă le-ai dat cu ceva in cap ! F bine le-a facut OPCul ai politia , să-i arda la portofel , că merită ! Decat o țiganie ca asta , mai bine lipsă ! Huuuuoooo!
15
0
un articol de 2 lei , nici nu au deschis bine saracii comercianti, k asta stiu sa faca sa dea amenzi, dar la infractiunle de la omv, vand tigari din olanda nu va duceti..la raiffeisen bank? cu dobanzile ,umfate..
13
14
Biroul Investigaţii Complexe: desfășura activităţi informative, investigative şi de cercetare penală, având în competenţă infractiunile economico-financiare pe toate liniile de munca ale serviciului care au un prejudiciu estimat este mai mare de 1000000 de euro; în comiterea acestora sunt implicate grupuri infracționale nestructurate; sunt afectate grav libera concurența și mediul economic; activitatea infracțională se desfășoara pe raza mai multor structuri administrativ-teritoriale;
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108