REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Târgul de Crăciun este prea mic, pentru un oraș așa mare! Video

Târgul de Crăciun este prea mic, pentru un oraș așa mare! Video

Valentina CAMARA 5 decembrie 2022 | 00:00 4072

Constanța a îmbrăcat hainele de sărbătoare încă de la sfârșitul lunii noiembrie, după ce străzile au fost ”împodobite” cu luminițe, iar Târgul de Crăciun și-a deschis porțile. Așa cum era de așteptat, vizitatorii se bucură din plin de experiența încântătoare, însoțită de acordurile colindelor și mirosurile îmbătătoare ale preparatelor tradiționale, specifice acestei perioade. În acest weekend, constănțenii  au luat cu asalt Târgul de Crăciun  pentru a se bucura de Magia Sărbătorilor, așa că parcul a devenit neîncăpător, iar cozile la preparatele tradiționale au fost interminabile.

Caruselul din Parcul Oleg Danovski

 Parcul Oleg Danovski din Constanța s-a transformat într-un tărâm de poveste, iar constănțenii au dat buluc pentru a admira peisajul, dar și pentru a se delecta cu preparatele tradiționale.

Aglomerația de la Târgul de Crăciun

Așa se face că, în weekend, târgul s-a dovedit a fi neîncăpător, formându-se cozi kilometrice la preparatele tradiționale. Cozile au fost interminabile și la căsuțe, vizitatorii dorind să se bucure de vinul fiert sau pentru a cumpăra cozonacul secuiesc, abia scos din cuptor.

Reamintim că, seară de seară, la Târgul de Crăciun sunt organizate concerte și evenimente speciale pentru toate vârstele. Punctul cel mai important, pentru cei mici și cei mari la Târgul de Crăciun din parcul Oleg Danovski este caruselul magic care este mereu pe placul copiilor transpunându-i într-o lume magică în preajma sărbătorilor de iarnă.  


Tot zilnic vor fi prezenți și colindătorii care prevestesc cea mai frumoasă perioadă a anului, dar sunt deschise și ateliere speciale pentru cei mici, iar comercianții îi vor încânta pe vizitatori cu bucate alese.


Programul la Târgul de Crăciun Constanța 2022 este între orele 16.00 și 23.00, de miercuri până vineri, în weekend porțile deschizându-se de la ora 12.00.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-au strans in batatura sa vada chinezaria ,asta dupa ce s-au intepat cu masca,izoleta,stai in casa si chiuveta salveaza 3 boostere adica tot o chinezarie dar cu miros de Wu-Han Lab.Sa invatati ca in Seara de Craciun G Washington cand trecea Hudson River in liniste nu mergea nici la Targul de Craciun nici sa petreaca ca o oaie p*****a care da bir la stapani pe tot ce are si cu cat are mai mult cu atat tre' sa dea bir mai mare! INVATATI INVATATI si IAR INVATATI dar degeaba daca nu APLICATI!
2
0
in timp ce va dati copkilul in rapciuga aia de carusel si va beti vinul fiert cu 15 lei paharul politia locala face ture prin parcari sa vada care nu ati platit si sa va arda . he he
4
0
Orașul e împodobit cu gropi și noroi. M-ați ales va dau la muee
9
0
Veniti ca oile in tzarc dragi Constanteni sa va invartiti in cerc. Ciobanu Cizac va asteapta sa dea multa mue
8
0
Pai de 32 de Ani nu a interesat pe nimeni sa facă un parc că lumea ,lumea sa complăcut situației constanta orașul fantomă...al nimănui doar al betonului...rușine și se mira că nu merge nimic pt că nu au făcut nimic,ce investiții sau făcut în oraș sau în afara nimic....în țeapă ias trage ...
11
0
Sa ma caac pe tagul vostru!
14
1
Care targ?????? Rusine Primariei!!!
26
0
la trocadero, avem iluminat de sarbartori, sa vedem feeric gropile! traiasca primarul!
24
1
Chici
9
1
Asa primiti cand votati un analfabet functional ca rusu si un martalog de pensionar. Fara nici un dram de interes pt oras vor doar sa si mareasca averile de zeci de ori si atat. Sa vedeti ce tunuri cu terenuri si autorizatii ce o sa dea traznitzi astia cand incep sa realizeze ca pierd alegerile. ..
25
3
Daca orasul e condus de un dobitoc de primar...un slugaci penelist.
35
4
R. I. P Avocatul31
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367