REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Judecătoria Mangalia a condamnat-o pe Monica Macovei... la mișto

Judecătoria Mangalia a condamnat-o pe Monica Macovei... la mișto

Virgil STOIAN 12 aprilie 2024 | 10:16 4050

Monica Macovei a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare, de magistrații din cadrul Judecătoriei.  Monica Macovei, fost ministru al Justiției, a fost trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Vă reamintim că fostul ministru a accidentat un motociclist, după ce a pătruns cu mașina pe contrasens. Sentința nu este definitivă.

Judecatoria Mangalia a condamnat-o pe Monica Macovei... la misto

Fostul ministru a fost trimisă în judecată, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală de cuplă, în urma accidentului de acum un an din Mangalia, când a intrat pe contrasens şi a lovit un motociclist. Mai precis la data de 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalia, pe podul care duce spre 2 Mai-Vama Veche şi „din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”.

Judecatoria Mangalia a condamnat-o pe Monica Macovei... la mistoMonica Macovei

Ce spune minuta

”Condamnă pe inculpata MACOVEI MONICA-LUISA, la pedeapsa închisorii de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În baza art. 91 C.pen. Suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. Pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie să respecte măsurile de supraveghere prevăzute de art. 93 al. 1 lit. a)-e) C.pen, respectiv: - să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; - să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; - să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; - să comunice schimbarea locului de muncă; - să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 al. 2 C.pen, impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 93 al. 3 C.pen,. obligă inculpata să presteze, pe parcursul termenului de supraveghere, muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 București sau în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 2 București. În baza art. 91 alin. 4 C.pen., atrage atenţia inculpatei asupra consecinţelor prev de art. 96 C.pen. În baza art. 274 al 1 C.pr.pen., obligă inculpata la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 10000 lei. Cu drept de apel pentru procuror şi pentru inculpat în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată, azi 12.04.2024, prin punerea soluției la dispoziția procurorului și a inculpatului prin mijlocirea grefei instanței.” potrivit minutei judecătorești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai comentarii de la spălați pe creierul netezit de la atâta vizionat Antena 3 și r*mânica TV. Femeia a colaborat cu poliția, nu a fugit de la locul accidentului, nu era băută sau drogata, nu a fugit din Romania. De aia se numește accident, shit happens! A luat cu suspendare și o sa ii de-a o grămadă de bani motociclistului, așa cum este și normal. Nu a omorât 3 oameni ca Huidu, victima este este aproape refăcuta, ce vroiati retardatilor? Sa fie executată în piața publică doar că sunteți voi spălați pe creieri de exagerarile de la TV?
1
1
PENTRU TOTI......CAT ...CIOLACU...ESTE-N ..FLOARE....NICI IN RUK... NU NE MAI DOARE.. ASTA-I SCUMPA NOASTRA PATRIE...REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA...URAAAAAAAA
4
0
pentru sandramaua sorosista macovei, un babet mincinos si ticalosit.
9
3
Sa vedem care o sa fie rezultatul justitiei in cazul: "O șoferiță a lovit un pieton, în Piața Centrală din Năvodari, și a fugit de la locul accidentului"! Se pare ca Dna Ministru'a avut si circumstante atenuate! A intrat pe sens invers , in anumite conditii de trafic! Bine ca motociclistul s-a recuperat ! Nu a gasit-o nici cu alcool si nici cu droguri! Cazul asta nenoricit i se poate intampla oricarui conducator auto! Suntem tara cu cele mai multe accidente grave in traficul auto din Europa!
6
4
Pai asta e democratie pura dorele.Democratia occidentala este mafia
9
2
La noi Democrația a scos la suprafață toate LĂTURILE societății în special în politică și JUSTIȚIE.
13
0
Ar fi fost chiar o anomalie sa o candamne la inchisoare cu executare pe sorosista Macovei, o betiva , o habarnista in domeniul justitiei. Atata timp cat la butoane sant procurorii si judecatorii korvesisti, macovisti, basisti , niciodata astia nu vor fi condamnati. Daca era vreun pesedist il ingropa cu 10 ani, ca pe Dragnea, Nastase, Ponta,,cumnatul lui, Grebla cu strutii, Mazare si zeci de primari pesedisti care dupa 10 ani de procese au fost gasiti nevinovati, dar intre timp multi dintre ei au murit de inima rea!! Vezi lotul de 36 de primari din jud. Arges. Pai astia de la Jud. Mangalia nu stiu ca drogatul ala a ucis 2 copii care mergeau pe drum, si intreba daca copilul e in sala. Justitia e stict politica formata de Basescu, Macovei si Koverssi si continuata de Iohanis si ciracii lui.
15
5
Ma mir ca nu l-au arestat pe motociclist. Justitie romaneasca
23
0
Bravo Monica, ai facut si tu in sfarsit ceva bun. Un pensionar pe motocicleta, nu e bun de munca dar e bun de motocros si agatat pitipoance pe la Vama Veche
11
11
Voia milogul bani de la mine, are pensie nesimtita de la armata si freaca menta pe motocicleta la Vama Veche. Daca il casapeam de tot meritam si un premiu ca scuteam țara de a da bani trantorilor.
8
12
La misto e luata intreaga tara
24
0
Bv gigi bv ntz
1
0
care au facut legea cu pedepse atat de usoare in bataie de joc sunt de vina nu judecatorii ei doar aplica legea chiar daca e adevarat ca si judecatorii sunt niste jigodii care protejeza infractorii si aleg in majoritatea cazurilor pedepsele cele mai mici dar au circumstante atenuante asta e trendul in justitia europeana impus de niste idioti din occident - asta e justitia asa zis moderna
16
4
ultimele 2 comentarii apartin unui dobitoc de magistrat retardat imbuibat pe banii nostri.Asta este justitia romana toti cretinii sunt judecatori si procurori
20
1
nistorescule, esti un bou si nicio terapie din lumea asta nu te mai face bine! de cand si pana cand daca ai avut tu avocat trebuia sa ai si dreptate?!! e plina lumea de retardati care reclama “abuzuri”, stai draq in patratica ta prostovane
4
15
si cam cat ati fi vrut sa primeasca pt un accident!?? avand in vedere ca nu era beata sau drogata, cam ce pedeapsa era potrivita? puscarie pe viata??? redardatilor care nu ati realizat nimic in vietile voastre de k*t!
8
27
Bine ca la meciuri va strangeti cu miile dar asa, cand e de iesit in strada sau impotriva coruptiei asteia nenorocite, toti va dati loviti. Suntem campioni la tastat dar cu actiunea… vedeti ce votati la vara..
31
2
R0mânia eșuată.
20
3
Cazul Vlad Pascu, Cazul Macovei , Asta se cheama Justitie PSD-ista ... votati cu inima pe 8 iunie , nu pe 1 sticla de ulei, si 1 kg de faina .
26
4
Nu mai este de stat in mizeria asta de tara.
22
3
Era de ashteptat,pai s-a vazut ca si militzianul pensionar special era pe mijlocul shoselei cu motoreta lui camd l-a lovit alta speciala de la MIN.JUSTIZIEI ,chiar ministreasa in trecut,daca nu a luat pushcarie cu executare Huidu care a intrat clar pe contrasens si a omorat 3 oameni sau Albu de la Constantza care tot asha a intrat pe contrasens si a omorat un om,voi credeatzi ca o sa primeasca Monica cu executare; hai ca mai este putzin pana cand o sa ishi faca romani singuri dreptate,pentru ca de dreptatea facuta lor de catre judecatori sau cam saturat.
21
5
Astia au intrecut perioada comunista
25
1
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
33
4
Ce față de bețivă are....!
22
6
MAFIA FILIERA TACERII MADE IN ROUMANIA MADE IN GOLANIA
25
0
HUOOOOOOOO!!!!
27
0
LA DERUTA JANE ,FRECTII AND MANGLE JUSTITIA DIN ROUMANIA,SA INGHITA PROSTIMEA.
22
0
Bravo. Cel mai bun lucru pe care îl poate face un tânăr în țara asta este să învețe și apoi să plece definitiv în alte țări.
28
0
Era previzibil.
27
0
PENTRU O JUDECATA....DREAPTA...VOTATI...CIOLACU-PESEDE...VEDETI CUM A AJUNS ACEASTA TARA???? DACA ERA UN NECUNOSCUT AL ACESTEI ROMANII, ERA CONDAMNAT PESTE 10 ANI DE INCHISOARE...CE VREMURI DE...K.....KAT...TRAIM...PACAT ...PACA...DE SANGELE VARSAT...
28
3
i-as fi dat 60 de ani, cu executare, la cit rau a facut tarii! dar corb la corb...traiasca justitia romana! salarii si pensii mai mari!
26
4
e plina tara de neneorociti si nenorocite!
25
1
Banii de campanie, mâncați din banii de campanie și caterincă de constanța pe facebook la fel ...
17
0
MAFIA ȘI CORUPȚIA A DISTRUS r*mÂNIA
31
0
Si nimeni nu-i pedepseste !
32
0
ce dracu de justitie e acolo la Mangalia?
38
0
Cam asta este justitia din Romania ... ceva imi spune ca si drogatul ala de Pascu , maxim 5 ani o sa primeasca , din care , 1 an e deja bifat! Fmm de corupti !
39
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436