REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Judecătorii nu sunt deciși dacă să desființeze documentele în baza cărora Pilat a ajuns șef la ANR!

Judecătorii nu sunt deciși dacă să desființeze documentele în baza cărora Pilat a ajuns șef la ANR!

Mirela PASCAL 10 ianuarie 2023 | 00:00 6852

Judecătorii nu se decid dacă să desființeze înscrisurile în baza cărora Alexandru Pilat a ajuns șef la ANR. Pilat a ajuns în atenția procurorilor, fiind acuzat că s-ar fi folosit de documente false în ceea ce privește stagiul și astfel a obținut brevetul de care s-a folosit pentru a obține postul de la ANR.

Alexandru Pilat

În octombrie 2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat instanța de judecată cu propunerea de desființare totală a unor înscrisuri ce-l vizează pe Alexandru Pilat, șef la ANR, fiind acuzat că s-ar fi folosit de documente false în ceea ce privește stagiul și astfel a obținut brevetul de care s-a folosit pentru a obține postul de la ANR. Mai exact, și-ar fi falsificat vechimea în carnetul de marinar. Se pare că documentul respectiv face referire la îmbarcare, pe vremea când s-a angajat ar fi existat o procedură în ceea ce privește participarea la concurs care obliga participantul la concurs să aibă această îmbarcare pe mare… iar el n-ar fi avut și ar fi fabricat-o. A fost cercetat acum câțiva ani, dar dosarul a fost clasat.

Pilat lucrează de mulți ani în ANR și a fost șeful serviciului Inspecții Terminale și Gas Free, ulterior ajungând pe o funcție de execuție. Recent, Pilat a declarat pentru Replica „nu este adevărat, n-am comis niciun fals. Documentele au fost emise de ANR. Emitentul e ANR, nu le-am emis eu sau altcineva. Există un dosar, am încredere în justiție și se va dovedi că am dreptate. Nu am folosit absolut deloc documente falsificate. Este o răzbunare, o anume persoană m-a reclamat. Am avut comisii de examene pentru orice post, sunt angajat de aproape 17 ani. De-a lungul carierei mele am avut calificative numai de Foarte bine”.

Magistrații Judecătoriei Constanța nu se decid dacă să desființeze sau nu înscrisurile. Au amânat de 6 ori pronunțarea, ultima amânare având termen pe 10 ianuarie a.c. Dacă judecătorii vor admite cererea, atunci Pilat și-ar putea pierde funcția de la șefia ANR. Vom urmări, în continuare, acest caz!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va iau neamu la poola Sa va foot pe toți în gură
0
0
N ‘ GURA :)))
0
0
ASTIA CARE COMENTEAZA PRO PILAT, ESTE DOAR UNUL SINGUR ADICA PROSTUL NOSTRU COLEG ALEXANDRU : ))) AI CAM BELIT-O BAIATU SA DA I BANII INAPOI LA STAT CA ORICUM AI STAT DEGEABA ATATIA ANI. AI CASTIGAT ORICUM PREMIUL DE CEL MAI p***t ANGAJAT VREODATA DIN ANR :))) DOMNUL ALEX VEZI CA ANGAJAZA ASTIA LA POLARIS ASTIA CU POZITII CA TINE DIN PIX .
0
0
CINE LA MONTAT PE DIR.ZONALEI CT CAND ERA DG ? OMOLOGUL LUI DE LA GR. PUNCT!
3
0
Mai este o alta institutie in tara asta in care DG sa se ocupe personal de astfel de probleme spuse de cei de mai jos ? Actualul a fost otravit cu acest microb de un fost Inspector sef al INC, dar pe dir. Zonalei CT cine la montat atunci cand era DG ?
7
0
CORECT PENES ! ASA ESTE ! DIN PACATE ESTE O PRACTICA VECHE CA, CONDUCEREA INSTITUTIEI SA SE OCUPE PERSONAL DE PREZENTA, CONDICA...INCEPAND CU GRIGOREscu, URMAND CU m***i SI CONTINUAND CU ACTUALUL DG. DE MINTILE LIMITATE SE OCUPA DE LUCRURI MARUNTE. BAI, LASATI ACEST ASPECT IN GRIJA SEFILOR DIRECTI ! VOI OCUPATI-VA DE PROBLEMELE IMPRTANTE ALE INSTITUTIEI SI ALE ANGAJATILOR. SA VA FIE RUSINE !
17
0
Dudu a inviat ! Program de lucru ! Din emailul de ieri un lucru este clar. NIMIC NU SE SCHIMBA ! Respectarea programului de lucru este obligatorie pentru o parte din lucratorii ANR central si teritoriu. Pentru ceilalti nu exista aceasta obligatie. De asemenea pot continua aceia care presteaza pe la casele sefilor si ale baronilor locali in timpul si cu auto de serviciu.
19
0
WOW ! ASA SA FIE ? PILAT ANCHETAT SI CATANA PROMOVAT PENTRU ACEIASI FAPTA ? PRIMUL CU OAMENII RAZBUNATORI SI INVIDIOSI DE LANGA EL CELALALT CU TATA DIRECTOR GENERAL AL ANR LA ACEA VREME SI CU MARE AJUTOR DE LA ZONALA GIURGIU ????????????????
25
2
Mare dreptate ai ! Unul anchetat iar celalalt promovat. Ha ! PROMOVAT CU BENEFICII SI ONORURI ! RESPECT ! RESPECT ! RESPECT !
8
1
AICI SE VORBESTE DE DOUA PERSOANE, DOUA CAZURI OARECUM IDENTICE, UNUL ESTE JUDECAT, CELALALT ESTE PROMOVAT CU TOATE BENEFICIILE SI ONORURILE CARE ACUM ESTE PE UNDEVA PRIN M.T. MARE DIRECTOR STAB. OARE AISTA I DREPTATE ? MINTILE MARUNTE IL JUDECA SI IL VAD DOAR PE ACEST PILAT.
31
1
Parti in acel proces sunt Parchetul Judec. CT petent, Pilat A. si Autoritatea Vamala Romana intimati. Este corect ? Obiect, desfiintare inscrisuri. AVR, nu ANR !
3
0
PILAT A FACUT PARTE DIN COMISIA DE ELABORARE A ORDINELOR DE MINISTRU 245 SI 1347 CARE AU LUAT DREPTUL PERSOANELOR JURIDICE PRIVATE SA MAI FACA INSPECTII LA NAVE IN PORTUL CONSTANTA SI CARE ERAU AUTORIZATE DE MEZZEI CU CARE ACESTIA IMPARTEAU BANII
26
0
Vine dosarul Alezzi peste voi,va loveste,vedeti ca nu functionea aia cu verde n verde roș in roș
0
2
Gata, ati terminat cu Pilat ? Sa fie de la faptul ca sa racorit afara si voi la fel ? Pe alte persoane aflata in aceiasi situatie nu le vedeti bai vitejilor ! Spus mai jos.
2
0
Daca ati terminat cu acest Pilat poate treceti la treburi mai serioase si spune cineva cand incep examenele de condus barci ca fierbe un baron local.
6
1
Nu trebuie sa presupui atunci cand esti sigur.
10
1
Daca presupunem ca acel nebun de care spuneti ar fi un oarecare Marin si este un executant, presupunem. Atunci cine a dat ordinul sa fie matrasit Olea din ANR ?
38
1
Acel nebun despre care vb. nu este cel care ocupa un post nemeritat in București , executantul care la impuscat pe OLEA si la obligat sa plece din ANR? Daca el este atunci esti cam elegant in exprimare.
45
1
Ca sa pui un nebun sef de capitanie trebuie sa fi mai nebun decat el. Functioneaza la ANR teritorial si este posibil doar la CZ Giurgiu SRL.
48
3
Nu vrea sa isi faca incalzirea incepand ca director la zonala giurgiu ? Vrea sa isi ia zborul ala de acolo.
5
4
Despre Catana Jr. nu avem curajul sa vorbim ca se spune ca vaneaza postul de DG. Tata sa traiasca. Ni sa pus pata doar pe Pilat asta.
16
2
Frustrati, nerealizati, rai, dușmănoși, invidiosi, poate batuti si maltratati de catre parinti si fara jucarii cand erati copii. Cineva mai jos zice si de unu Junior copilul unui fost DG al ANR. De el nu ziceti nimic mai vitejilor ?
31
1
TI-A RUPT-O STANCU PE CARE L-AI CRESCUT SI DAN GRASU
0
0
SA VA DAU LA MOOIE SA VA f*t IN GURĂ
0
0
Intarata-i drace !
1
0
Dudule….sa ma kac in centura ta de karate
1
0
Va rog frumos sa nu va mai luati de domnul comisar sef Popa,am fost amandoi tablagii la rutiera la Megidia,plm,ne au trecut mii de dosare prin mana
0
0
Domnule Popa,ti ai luat canapea si ii dai limbi in chizda toata lu Tabacaru….du te acasa baaaa
1
0
DAR VAD CA CE TINE DE PRIETENUL VOSTRU MEZZEY STERGETI TOT SA MA KC IN GURA VOASTRA REPLICA
3
0
GEAMANDURO,PASSSSCALLLL NUMAI STERGE COMENTARIILE CA TI DAU LA MOOIE SI TIE
1
0
Mai astept si eu sa mai pice un wc, o gresie, o tencuiala sau ma ocup personal
3
0
CAND LE DAU LA MOOIE ASTORA DIN ANR:))))
1
1
Iar grohăie pilat
3
0
DACA-I ORDONA MEZZ LUI ADI STANCU SA NU FLATULEZE 2 SAPTAMANI,ALA EXPLODEAZA,CE NU VA E CLAR??
2
1
RAMANETI NISTE SARACII CARE ASTEPTATI ZIUA DE 12 SI IL IMBOGATITI PE ALA CU CHIOSCUL DE VIZAVI SI VA CACATI NUMAI GLOANTE DE LA COVRIGII LUI MERTECU :)))
2
1
Voi vb doar de pilat dar de ce nu vb de toti conducatorii institutiilor care sunt pusi doar pe imbogatire, toti!. Niciunul nu este pregatit prifesional si toti conduc aceste instititii ca pe propriile buzunare( pe persoana fizica). De ce nu se autosesizeaza Dna, sa vada cum au dat examenele de management... si ce fac cu contractele de achizitiiiii, trezirea!
7
0
Singura varianta este Ionel Tiganisteanu director general
1
3
BAI,DEGEABA AVETI SCAUNELE INALTE CA NUMAI AVETI CREDIBILITATE , TOT ORASUL ASTA MIC STIE CA VINDETI BREVETE PE BANDA RULANTA,CA ATI DEVALIZAT ANR,CA VA ANGAJATI PRIETENI ,RUDE SI PE ACEIA CARE VA DAU SPAGI SI VA SPONSORIZEAZA! SUNTETI NOTORII DAR AM SA FAC EU IN ASA FEL INCAT SA VADA LUMEA CA SUNTETI UN CUIB DE SOBOLANI
8
0
Iar grohăie pilat.
9
0
Lacul Herastrau cu Birou Siguranta Navigatiei cu dedicatie. Bai voi sunteti sanatosi la cap ?Evolutia Domnului Catanel Jr. in ANR este dupa o reteta originala marca OPREA.
48
3
s-a amânat pentru 25-01-2023.
3
0
imgur.com/a/NnPTPqd
2
0
Daca nu era pensia 30000 pe luna mai scriam. Nu mai dezinformati lumea, voi securistoi care a-ti omorat oameni la revolutie aveti pensii nesimtite alde Visinescu si Ficior tortionarii. Trageati in combinezoane negre la Revolutie
7
2
Si cand te gandesti ca are pensie pe viata de 30000 de ron pe luna din taxe. Merita un asa dobitoc?
9
2
Acest cretinoid sadea este dovada vie a faptului ca Darwin a avut dreptate, chiar ne tragem din maimuta. Omuletul este de o imbecilitate si o mitocanie colosale, desi recunosc ca glumele facute pe seama lui mi-au inseninat multe zile. E un Bula al institutiei.
21
0
MAI CACAT BOLNAV,PE TINE NU TE IUBESTE LUMEA CA SAR PADUCHII DIN TINE SI PE UNDE TRECI IN URMA TA RAMANE MIROS DE TRANSPIRATIE,CHIAR SI MEZEEY TI-A ZIS CA ESTI URAT SI CA DACA AJUNGE EL SEF TE TUNDE,DAR NU M-AI POATE PT CA L-AU TUNS ALTII PE EL!
2
6
Alexandru Pilat , o nulitate sustinuta de taticu penal pe linie de partid . Ajuns un bugetar de lux prin complicitatea ANR , examene aranjate si calificative FB prin tot felul de combinatii ale unui sistem corupt . Nici macar nu are minima decenta sa-si accepte conditia de individ mediocru , tupeul si prostia sunt singurele lui calitati .
20
2
Ați făcut o poveste marca voastră!
2
9
MEZZEY a luat șpagă sa i facă actele lui Pily și când asta nu a mai cotizat l-a dat în primire la procurori!
9
2
Voi comentatorii ăștia de 2 bani care în viata voastră n ați făcut nimic,nici măcar un wc în fundul curtii,întreb, cunoașteți speța? Faptele care i se invoca lui Al.Pilat,chiar dacă s ar fi petrecut sunt prescrise de 20 de ani. Asa ca orice judecător,corect,imparțial,care nu apleacă urechea la p********l lui m***i,amână cauza de câte ori este nevoie pentru a înțelege speță și a lua o decizie corecta. Puneți mana pe carte. Presupusele fapte despre care p********l vorbește sunt repet prescrise iar presupusele fapte prescrise nu se mai pot judeca.
6
17
Până nu decedează natural fosilele care în '89 aveau vârste între 30-4. de ani tot asa va fi. Corupție maximă. Fosilele astea sunt "motorul" tuturor nelegiuirilor. Și când te gândești ca guvernul vrea sa ridice vârsta de pensionare.
13
3
țară de imbecili
12
0
INTERESANT de stiut si evolutia acelui individ, nu doar a acestui Pilat. Cateva chestiuni trebuie lamurite. Angajare, promovare, cum au justificat înfiintare birou siguranta cu post de conducere, auto de serviciu, bonus sofer, etc. Bomboana de pe coliva, solicita in instanta ANRului o caciula de bani. Nesimtire mare Coane Fanica !
61
2
Portul ăla va fi mereu o șerpăraie. Viespar. Încă 50 de ani de acum încolo. Acolo, toată lumea dă la cap la toată lumea. Șpăgile sunt punctul forte în port și datorită acestor șpăgi nu se va schimba nimic, dar nimic. Că așa funcționează sistemul bugetar. Pleacă unu' vine altu' în locul lui. E greu să reziști în astfel de viespare. Se fac și se desfac alianțe cât ai zice p e ș t e. Totul e pe interes. Nimic nu se schimbă. Și oamenii sunt de așa natură că-și trădează colegul/colega de birou pentru un salariu bunicel. N a ț i a ro-mânească este o adunătură de hahalere. Așa a fost mereu această n a ț i e. Mai întâi ca să schimbi ceva, trebuie schimbat caracterul ro-mâinilor ceea ce e foarte greu ca acest hahalerism se transmite din generație în generație.
23
0
Poate se incearca sa se afle si cum a fost angajat,promovat si a beneficiat de toate beneficiile imposibil de obtinut de un angajat oarecare al ANR Domnul Catana Jr. Masina, sofer,....Cine era DG in acea perioada ? Nimeni altul decat Catana Sr.
71
1
Bai frustratule care la ora asta nu ai somn pupa l ai in c*r pe Pilat,ce sunt ineptiile astea ale tale la miezul noptii? Judeci tu mai marlane cazul in locul instantei? Da,judecatorul este cel care a amanat procesul deoarece nu sunt dovezi clare,evidente iar p********l, la ordinul lui m***i, nu poate bate cu pumnul in masa pentru ai da ccl m***i satisfactii si a i schimba decizia instantei. Asa ca pune mana pe carte,invata,da examene si fii ceva in viata asta,frustratule! Rautatea din tine ti a intunecat mintile.
9
33

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272