REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

JUNGLA din TRAFICUL RUTIER din Constanța: val de șoferi beți și fără permis; unii au produs accidente rutiere

JUNGLA din TRAFICUL RUTIER din Constanța: val de șoferi beți și fără permis; unii au produs accidente rutiere

Replica API 8 august 2019 | 00:00 269

Polițiștii din cadrul Secței 4, la data de 6 august a.c., în jurul orei 9.00, au depistat un tânăr, de 20 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate pe strada Eliberării din municipiul Constanța. La aceeași dată, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au depistat un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Zorile din județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Apoi, în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 39, în afara localității 23 August, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Ulterior, în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Tot pe 6 august, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Valea Dacilor din județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A doua zi, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 28 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazu din localitatea Nicolae Bălcescu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un tânăr, de 17 ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CT 69 SMG conduce beat mort de la popas valu lui traian pana acasa in piata chiliei politia unde e politia?????
0
1
Sa se confiste epavele betivilor. Sa vedem apoi ce mai conduc.
0
1
Conduc zilnic CT 28 ZCL din port si pana acasa la Lumina, cu cel putin juma de vodca consumata si nu patesc nimic. Pt ca sunt smek !
2
1
daca politia face dosare si astia iau cu suspendare, nu e ca munca in zadar?
6
1
Stiu ca in parlament se doarme la propriu dar trezitiva ma odata si dati legi mai aspre voi nu vedeti ca politisti de la circulatie cu toate ca dau amenzi toata ziua nu fac fata la cati soferii dilii sunt,sau faceti la fel ca in cazul CARACAL asteptati sa creasca buboiul dupa care va mirati de ce se intampla in Romania cu toate ca presa de toate culorile politice tot tipa de ani de zile.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272