REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Justin Bieber și-a schimbat look-ul și a stârnit controverse

Justin Bieber și-a schimbat look-ul și a stârnit controverse

Replica API 1 mai 2021 | 02:15 970

Justin Bieber și-a schimbat look-ul și este de nerecunoscut. Starul și-a făcut altă frizură. Cântărețul Justin Bieber (27 de ani) și-a schimbat look-ul. Are altă frizură și arată de nerecunoscut. El a uimit pe toată lumea, recent, cu noua înfățișare la plajă, fără masca de protecție împotriva virusului COVID-19.

Justin Bieber

Foto: Instagram

De asemenea, după ce a postat o fotografie în care apare cu noul look pe rețelele sociale, unii fani au fost încântați, însă a primit și o mulțime de critici, cum ar fi: ”Ce ai făcut la părul tău?” sau ”Acesta nu este Justin”. Însă artistul e încântat de transformarea sa.

Este fericit în compania soției

Justin Bieber este foarte fericit în compania soției sale, fotomodelul Hailey Bieber (24 de ani). Ei au fost surprinși recent împreună în timpul unei escapade la plajă. Dacă Justin își păstrează legătura cu fanii, Hailey a explicat motivele care au stat la baza deciziei sale de a părăsi Twitter într-un videoclip postat miercuri, 31 martie, pe canalul ei de YouTube. În înregistrare, își deschide inima despre „efectele rețelelor de socializare și ale agresiunii online”, afirmând că nu mai folosește site-ul din cauza negativității utilizatorilor. ”Când treci printr-o situație în care pur și simplu ai atât de mulți oameni care te urmăresc cu același lucru mereu, începi să-ți pui întrebări în mintea ta și apoi începi să pui la îndoială totul. Tu (te întrebi pe tine însuți): ”Există ceva pe care nu-l văd și ei îl vad? Nici nu mai am Twitter, pentru că nu a existat niciodată un moment în care să nu fie foarte toxic pentru mine. Doar gândul la deschiderea aplicației mă face să fiu atât de neliniștită, încât simt că mă îmbolnăvesc”, a spus Hailey, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pregatiti-va pentru vremurile in care rasismul va fi orientat contra albilor. Habar n-aveti ce urmeaza.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272