REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Karmen Simionescu și soțul ei, complici la cererea în căsătorie a unei bune prietene

Karmen Simionescu și soțul ei, complici la cererea în căsătorie a unei bune prietene

Replica API 26 februarie 2021 | 22:35 1749

Dacă până acum Karmen și soțul ei, Bogdan Căplescu, și-au făcut nenumărate surprize unul altuia, astăzi, cei doi și-au unit forțele pentru a pregăti o supriză de zile mari prietenei lor, Melisa, scrie spynews.ro

Putem spune fără nicio reținere că Bogdan Căplescu și Karmen Simionescu sunt doi romantici fără cusur care i-au lăsat cu gura căscată pe fani cu surprizele pe care și le fac unul altuia.

De data aceasta, Karmen Simionescu și soțul ei au fost complici la cererea în căsătorie a unei bune prietene pe nume, Melisa.

Cei doi au avut grijă să planifice minuțios cererea în căsătorie a Melisei, a prietenei lor, pentru a fi o amintire de neuitat.

”Avem o misiune foarte importantă, suntem complici la cererea în căsătorie a Melisei și avem foarte mari emoții”, a spus Karmen Simionescu pe Instagram.

Atât Karmen, cât și celelalte ajutoare au pus la punct cererea în căsătorie, pentru a ieși totul perfect, în condițiile în care Melisa nu știa absolut nimic despre ceea ce i se pregătește.

Karmen Simionescu a filmat întreaga scenă și i-a ținut pe fani la curent cu modul în care evoluează situația.

Melisa a rămas plăcut surprinsă, iar răspunsul ei a fost: ”Da”. Cei doi logodiți s-au pozat alături de giganticul buchet de trandafiri, iar întreaga scenă s-a petrecut pe o mansardă superbă.

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie impresionantă cu o bijuterie scumpă, soțul făcându-i cadou un inel de logodnă pentru a doua oară.

În acte, cei doi sunt deja căsătoriți, dar Bogdan Căplescu a ținut să îi facă o surpriză soției sale după o zi obositoare, așteptând-o acasă cu inelul, împreună cu fetița lor.

Bijuteria de milioane i s-a potrivit de minune pe deget, iar artista a mărturisit mândră pe conturile de socializare că a spus ”Da” pentru a doua oară.

Cei doi s-au logodit în vara anului 2019, înainte de a veni pe lume fetița lor. Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu trăiesc o poveste de dragoste parcă desprinsă din filme, iar soțul o face pe artistă să radieze de fericire de fiecare dată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108